Я знайшов опис життя на сайті Saleskhard. Ведучи повісті, пишу дружню людину з дитиною, яка переїхала там для постійного проживання з Москви (найчастіше). На жаль, немає інформації про це, тому я просто заповнивши копіювальну пасту, тому що автор дозволяє (зловживання текстом).
Небезпека! Багато літер, але це варто!
P.S. Ніякий особистий, пост "як є," практично без редагування.
Ось ми йдемо.
1,1 км Немає пісень, немає свят
Звісно, у нас є травень День. Ми святкуємо Новий рік. 23 лютого, 8 березня, Bacchus знає, скільки свят тут. Американські американці НАТО мають набагато менше урочистих днів у житті. Але якщо порівняти, як ми святкуємо, і як - вони вже, я не знаю, як вдома, а в Москві діти Коломбов влаштовують реальні карнавали з запрошенням зірок, оренда нічних клубів і санацій біля Москви, феєрверки і феєрверки. Так, в золотій голові, можливо, кожен може дозволити собі провести вечір один раз на місяць в гарному ресторані або танці. А в Продакшнх, вихідні та святкові дні приурочуються: 1. Загальна чистка квартири. 2. Сімейна поїздка на ринок для покупок. 3. Перегляд всіх телевізійних серіалів і рекламних роликів в рядку. 4. Ремонт забитого змішувача на кухні. 5. Додаткова поїздка на ринок для деталей, необхідних для ремонту крану. 6. Випивання пляшки горілки з сусідом, який прийшов до допомоги з ремонтом. 7. Пошук футилів на нічний магазин до ранку.
, Україна
2,2 км РЕСПЕКТИВИ ЛЮДИ
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На мій погляд, дуже мало хто запитує це питання. Вони просто є. Деякі вузькі відтінки відчуттів. Запрошуються на всі свята міста, щоб отримати подарунки. Вони привітають посадових осіб будь-якого рангу. У Ямалій столиці публікуються фотографії журналів та газет. Вони називають стародавніми, а потім почесними громадянами, потім заслуженими працівниками У своїх біографіях немає подяків, відкриттів, досягнень. Дивовижні люди! Незважаючи на те, що офіційні біографії не писати, які заливають до кого в банкетах, а хто в бані ще дивний вигляд виглядає, що ця глибока повага успадкована. Це просто особистісний культ! Або це один клас священиків латмани, які мають приховані секрети, які доступні тільки для ініціацій? Інвесторні журналісти повинні працювати в цьому напрямку.
3. У Якщо це питання?
Відмітною особливістю Селекардян є можливість попросити ідіотичні питання (одна з перших, хто переконує це - персонал відділів літер у медіа). Але ця звичая не пов'язана з тим, що батьки приділяють невеликій увагу їм в дитинстві. Я бачив адміністратори готелю в інших містах, які дивляться питання «Чи є гаряча вода?» Жителі столиці Ямалу безперечно зіпсували його величність. Присвоюється нормальному нагріву, безперебійного водопостачання, елементарного газу на кухні, стабільного електроосвітлення, а іноді каналізації, люди заявляють війну на умовах життя. Задня була сильно приготовлена газовими циліндрами, встановленими величезними титанами, придбаними електричними нагрівачами і розмороженими електричними лічильниками, щоб вони закочували номери в іншому напрямку. А в цей час передові саботажні блоки знищили в’їзди перших турецьких будинків, обладнаних домофонами та іншими електронними засобами, ніж ділянка для наступної серії Star Wars Джордж Лукас? Довгий час назад, в дуже віддаленій галактикі.
4. Ні Базар.
Хто не намагався знайти потрібну кнопку для вашого костюма на локальному ринку? І що були результати? Природно, після того, як ви йдете по всіх рядах в безробітних пошуках, ви повернулися додому і почали називати всіх, хто ви знали, намагаючись дізнатися, чи хтось полетів в Тюмень найближчим часом. Кожен третій пасажир, який вилітають з аеропорту «Продажхард», несе багато сумок з банкнотами і нотами, вказаними в них, блювотні руху, щоб купити це або річ. Взимку всі операції на ринку здійснюються дуже швидко. Тільки повністю морозильну візьмуть довгий час до цін, намагайтеся і леггайн. Людина з нормальними рефлексами і температурою тіла купує все без пошуку. Звичайно, після того, як жіноча сльоза пливе в домашніх умовах через морозостійкий ніс і неправильний розмір або стиль, оскільки це не так легко змінити товари: знайти той, що шинка продається вам серед абсолютно ідентичних трейдерів. Включаючи кавказькі кавказьки розуміють це чудово, і тому вони доводять до продажу
5. Умань Покраїнска читання
Хто говорить про життя людства в інформаційному віці? Будь-який, але ми. Якщо ми дивимося, почуєте і читати називається місцевими медіа, то нам потрібно основопоглинати все, що було написано про журналістизм, який навчається в університетах, і знайти ще одну назву для НТВ, Playboy і Radio Max. Тому що це щось інше, принципово різне. Я розумію, звичайно, важко знайти новини, де немає. Але ви також можете смоктати пальця професійно. Я був дуже дивний, якщо що я пишу зараз в газеті. Принаймні купити локальну пресу і подивитися на хворі обличчя на ТВ-екранах, за години, що не мають сенсу, немає бажання. Краще взяти минулий рік на кіоску
р.
6. Жнівень СІЛЬНІСТЬ ЛАМЕРИ
Вважають, що корупція дуже погана. Вважають, що треба жити законами, а закони повинні бути рівні для всіх. Вважають, що житло повинно бути надано в свою чергу, а дні народження слід відсвяткувати за власними витратами. Поліція повинна захищати своїх громадян і пожежників, щоб боротися з пожежею. Уважають, що депутати повинні захищати інтереси своїх виборців, виборці повинні піти на опитування. Це не те, як живе ціла країна. Кожен регіон має однакові пропорції. У будь-якому місті загальний чоловік не може знайти правосуддя. Неймовірно, що всі люди показують їх невдоволення. Продакшн - це місто, що знаходиться за межами міста. Маленька Швейцарія в Далекому Північному. У Швейцарії немає бідних громадян. Ми? Скільки часу можна зупинити? Що ви, Громадянський Головний, я не знаходжу. Будь ласка, зніміть наручники.
7. Про нас Так це буде.
Я не виправда, щоб викликати його підготовки місцевих людей. Кращий коментар вигнуті паркани біля будинків, немарковані пори, незакінчений сніг, багато помилок в біговій лінії, розірвані риси на вулицях і плакатах на культурних центрах, більше як дитячі програми. Що робити.
667260
8. У Виходите на вулиці, подивіться на село.
Що можна знайти на вечірніх вулицях Петра, Ялти, Парижа або Чікаго? Прогулянки туристи, турбують продавців сувенірів і морозива, панків і хіппій, вуличних музикантів, бандитів, простунтів, міліціонерів. В цілому досить цивілізовані громадяни. Ще одна Продакшн Туристи тут не можна помастити калачем, хаукерами відсутні через брак туристів, неформальні струми не доходять до місцевих підлітків, бандитів і тих, хто маленький, судячий злочинним літописом. І навіть якщо раптом він дуже, дуже, дуже хоче знайти просту. Чому якщо ви можете отримати баран безкоштовно? Ефект села ідилл доповнюється конями, іноді захоплюється біля центру національних культур, і абсолютно не чоловічих аборігінів, позбавлених мало необхідності під вексельною їздою.
р.
9. Навігація Мова Північної
Ні, це не про мови Ханти або Ненець. Цей випадок відмінно підходить. Це не так. Звертаємо вашу увагу на те, що Віктор Степанович виїхав на Думу з нашого району. Він знав, що він був найважчим тут. Що таке діалект, побудоване на міжекціях, словах паразитів і материнства? Не дивно, що всі розуміють один одного. Я знаходжу, щоб зрозуміти людину з таким словником. Іноді я ловлю сенсу того, що сказав жести або вирази обличчя, але говорити на телефоні просто борошно.
11. Що ви зателефонуєте на яхту?
Назви і перейменування приносять трохи задоволення від життя Селекарда. Він живе на Ювілей і живе на Подшібакіні - Привіт! Чи є це арктичний коло? Чистий У мене є двомісний номер? Що про телешоу або замовлення мера? Арктика, Північна, Ямал – це все, що є достатньою уявою. Ці оригінальні імена даються всім від магазинів до громадських об'єднань.
12. Заморожені
Пишуть книги, скопіювати поезії, малювати малюнки, співати та танцювати. Вони готові зробити все це навіть без комісій. Вони думають, що вони неймовірно талановиті. Це так звані рок-групи, які не досягають рівня тавернних лабіринтів, це безглуздо високі, жирні дівчата, які довго перестаралися 30-річному віху, але ще називають себе ансамблем сучасного танцю, це поети і письменники, які розводять в сані перекриття, які читають тільки родичами, це суплі співаки і співаки співають інші народні пісні під фанери. Це місцевий богемний! Оригінально з тундри. Саме тому карликовий. Але коріння довге.
р.
13.00 р. Шамінь на друзів.
Для тих, хто ніколи не був на продаж Історії про білі ночі, північні вогні, озера з прозорою водою, мускусун і велема, про великі саляри і швидку кар'єру, які призводять до свідомості незліченних іноземців. Хтось відвідує. Потім вони поспішають залишити, наповнений екзотичними. Коли я був за кордоном або в Москві, я намагався розповісти про Saleskhard без прикраси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
14. Північні романтичні
Як дитина, я читав Джек Лондонські оповідання хоробрих підкорників Північної. Я мріяв про перехід до Північного полюса або Антарктиди. Я любив дивитися фільми про полярні дослідники, а в зоопарку я не залишила вівтар з полярними ведмедями. Все це мій син загиблий до смерті. Північна романтика і запах таїги він подається вгору. Але на відпустці він дивує стріли і голубці з захопленням, надходить в ми, коли він бачить звичайну метелика-кобаж і підштовхується про жаби і равлики. Нещодавно придбали його величезну енциклопедію дикої природи. Нехай він дивиться на фотографії.
15.00 р. Tundra круглий!
У нашому повсякденному житті стрес не менше героїв американських фільмів і фільмів жахів. Що таке круті копси, спортсмени або гальмівні журналісти, як правило, роблять, коли вони хочуть взяти перерву з щоденного використання? Це право, отримайте в машині і зайдіть на вихідні в сусідньому стані, в Лас-Вегасі або на узбережжі. Незалежно від того, куди, просто змінити ситуацію. Продажkhard автомобілів є дивним для тролейбусів тільки в місті. Не можна залишити це село. Саме тому ми живемо з світу і в стані постійного стресу.
16.00 р. Неробочий сервіс
Відвідувачі неоднозначно оцінюються авіакомпанією Ямал. На своїх рейсах ви відчуєте себе чудово, послуга може тільки помилуватися. Це останнє значення цивілізації на шляху до столиці Ямалу. Вже в аеропорту ви не можете придбати життєрадісну газету, ви не знайдете таблетку для нудоти, шведський стіл працює до обіду. На автобусі з'являться жирні тітки, що крокують на ніжках пасажирів, пливуть в неприємний голос: Оплатити квиток Хто ще не багатий? У магазині, як і раніше, кістки крім м'яса. А амбулатура в валізу не має нічого, але і безтурботної консультації.
17.00 р. Дорогі
Наше місто втрачає багато грошей, не маючи щорічного мотокросу або виживання гонки. Так ми також виграємо титули чемпіонату. Наші водії так вміло уникати всіх перешкод, летять над лежачим поліцейським, які в місті більше, ніж стоячі поліцейські (прибуття хворих гостей не рахують), такі роблять повороти на льоді, що переможці Парижа Дакара торкнуться заздрістю.
18 років МАГАЗИНИ
Магазини торгової марки «Секретарка» мають все. Припустимо, що можна їсти. Коли ви їсти липкі пельмені і сині шини на цілий рік, ви забудете, які продукти знаходяться в природі. Моя дружина майже забули, як варити одне меню щодня. І в магазині поруч з моїм будинком, дякую Богу, зустрілася з продавцем. Кожен раз розповідає про те, як багато зайвих, і які, загалом, заборонені на продаж. І зітхнув він опустив перевірку на два кілограми пельменів.
р.
19.00 р. БРАТИ
При виникненні ринкових відносин та легалізації приватного бізнесу по всій країні така концепція зникне з повсякденного життя. Але не в цьому житті. На продажу Ну, зрозуміло, що посадові особи користуються ненаписаними привілеями, але коли вони приймаються до роботи за комісію! Директори, менеджери та керівники на барабані професійні якості працівника просто називають когось, кладуть слово, кажуть вони, хороша людина Найяскравіше, що навіть у приватних фірмах, блетка не є некомерційним. Так само, не ламає, і може жити на дамському острові немає календаря.
3250Р. 3700Р.
20. Потужність або потужність?
Чи можна уявити президента Аргентини водіння власного автомобіля? І коли він йде на роботу, дороги не закриваються? І має захист від власних засобів? Я не вірю, що я не читаю його в журналі. Ми вважаємо, що менеджери навіть на рівні нижнього рівня, як дуже різні. Вони не живуть біля нас. Вони тут. На другому поверсі міста я даю. У нас є наше життя. Про відсутність коштів для житла та ігнорування будівництва деяких таємничих будівель. І для інших речей, навіть про зарплату припинили запит! Ми не дуже відключені, і дрібні. До тих пір, поки вони не стираються, як слони.
21. АРТЕРІЇ ТА ПЛАСТИ
Завжди погане слово в повітрі. Застосовується для перемикання робітників-україн, а також до нерезидентів посадових осіб, біженців та іноземців. Найімовірніше, це слово висловить всі негативні емоції, накопичені Salekhardians понад 400 років життя. Щоб приїхати до нас! у спільних людей панацея для всіх проблем.
Р
22. оніміння
Що з двох газетних оголошень ви думаєте, що Saleshardians реагувати на:
(а) необхідно навантажувач;
B) офісне обладнання та офісне обладнання менеджерів з продажу не менше 5 років досвіду роботи на конкурсній основі. Вік 25 до 35 років, без дітей, забезпечених житлом. Знання англійської, офісної роботи та вміння працювати на комп’ютері обов’язково.
Ви повинні бути неправильними. Типовий дилер Saleskhardian буде відповідати як оголошення. Він не дуже піклується про те, що працювати чи робити. Головне питання - заробітна плата. Не важливо, щоб він не був менеджером, а не навантажувачем. Може бути, ми можемо отримати в. У будь-якому випадку, протягом місяця вони захочуть п'яти, ненавикористання, ненавикористання Ви повинні піти в якості бухгалтера або порід тваринництва.
23. Всі ми
Радянське минуле не зникне з вулиць Продактора тривалий час. І народні голови. Що ще здається, що все спільного, наші. І, як кажуть, кожен варик Як це в нашій газеті про нас погано написано?! Зовсім неякісним утилітам працівника. Заслужений. І поважав. Чому такі підприємці на наших гроші живуть так само? Пенсійник перебуває в черги.
Відповідь: Чому виникає гора сміття біля вікна? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
24. САРАФАН РАДІО
Місто живе велика сім'я. Хтось навчився з кимось, хтось був сусідом, а інший сусід працював з одною однокласницею. І сестра з братом свого районного лікаря. Новини поширюються миттєво, попереду Інтернету. У цьому місті ви забуваєте про конфіденційність і починаєте розуміти зірки фільмів, які скаржаться на популярність.
25. Редакція
Я покажу вам прямо, що вони не знають, як зробити рекламу в Saleskhard, вони не знають, як замовити, і ніхто не потребує. Навіщо рекламувати магазин, коли він є одним у всьому мікрорайоні? Чому цінують Nescafe, якщо більшість людей все ще купують сметану за меншою ціною? І як можна зробити хорошу громадськість, якщо банкір подає в інтерв'ю, що він ніколи не зробив рекламу в 10 років? Деякі нові росіяни звільнення: Ось гроші, але не реклама, океї?
26. Ми завжди доставляємо до нас.
Іноді здається, що Продакшнарди не дивляться телевізором або слухайте радіо. Ви приїжджаєте в гості, а гостинні господарі позбавляють вас з новою плівкою року до останнього. Європа Плюс пропагує удар протягом шести місяців, після чого знімається повітря, і через місяць вона стає жахливо популярною тут.
27. Традиції
Кожен день міста схожий на попередній. Кожен раз концерт, виступи, нагороди, реле, дискотека. З’являються нові традиції. День Ямал-медіа, наприклад. З повагою! Чому немає дня працівників Ямалового газу або Ямалових фіксаторів? Чому всі ЗМІ святкують День народження Червоної Нори? Чи не вони мають своїх свят? Після цього ми повинні повідомити День народження Продакшн-меню на день народження мера?
28. Декамперисти
Вони називають себе. У пошуках заголовків, рангів, грошей (Я не виняток). Вони привозили дружини. І посидіти їх. Хтось зумів адаптувати, піти на роботу, зробити друзів. Деякі люди йдуть божевільні під довільним арештом будинку. Але як красиво виглядають на своїх неприпустимих обличчях під маскою дорогих косметичних засобів, так як вони розкочуються до магазину в чоловічих джипахах і викроюють, погладжують худі хутра. А потім вони збивають, вони прийшли.
29. Одяг
A Salekhardian дивиться a Salekhard людина з afar. Але не тому, що мої очі хороші. Це просто те, що вони обидва носять елегантні хімічні охоронці уніформи і потрійні пальпки. Вони жили протягом чотирьох сотень років в режимі військового табору. А потім вам доведеться зазирнути в шафу? Молодь є більш оригінальними. Джинси, светри та лаковані черевики, ніж вбрання дискотеки? Але в Москві в гумових черевики до колін не ходять. Ретаровані.
30. Конкурси
З якоїсь причини це пригнічує, що є лише одним гідним рестораном в Salekhard. Не менше п'ять радіостанцій відсутні. Це хреп, що має бути пара нічних клубів, замість псевдо-клубів в OCSC і SCIS. Я втомився від пошуку, який магазин продається папером. Я хочу, щоб хтось інший продав квіти!
31. Це буде проходити. І радість.
І місцеві жителі та відвідувачі в районному капіталі об’єднані режимом очікування. Зима перекопуються. Потім по eagerly, перетворюючись на подразнення, чекаючи літніх канікул. Ми чекаємо всіх бажаючих. Відвідувачі чекають запрошення на вищу зарплату. Або запрошення на Москву. І всі вони, включаючи літніх і дітей, чекають дива.
Джерело: www.smotrisuda.narod.ru