920
Інструктивна казка.
Там був фореман. Все своє життя він будував будинки, але став старим і вирішив піти.
«Я кинути, - сказав роботодавець. - Я чекаю. Я дівчина мій бабуся.
Він задав йому:
«Зберемо, зробимо це – побудуйте свій останній будинок і візьміть на пенсію». З хорошим бонусом!
Узгоджується передпокій. Згідно з новим проектом, йому довелося будувати будинок для маленької сім'ї, і він почав: затвердження, пошук матеріалів, перевірок.
Він поспішав, бо він побачив себе на пенсії. Я не покінчила щось, спрощено, купили дешеві матеріали, оскільки вони можуть бути доставлені швидше. Він відчув, що він не зробив своєї справи, але він виправдав себе, кажучи, це був кінець своєї кар'єри. Після завершення він назвав власника.
Він дивився в будинок і сказав:
- Ви знаєте, що це ваш будинок! Візьміть ключі і перемістіть в. Всі папери виконуються. Це подарунок від фірми на роки роботи.
Яким був фореман. Він став червоним з хустом, і всі навколо застібається своїми руками, привітав його на новий будинок і думав, що він був роздратування з сором'язливістю, і він роздратував шімом для власної недбалості. Він усвідомив, що всі помилки і недоліки стали його проблемами, і кожен навколо нього думав, що він був прикрашений дорогим подарунком. І тепер він мав жити в одному будинку, який побудував погано.
Мораль: Ми всі чола. Ми будуємо наше життя, як перед нами. Ми не кладемо зусиль для мислення, що результати цього конкретного будівництва не є важливими. Що таке точка? А потім ми усвідомлюємо, що ми живемо в будинку, який ми будували самі. Все ми робимо сьогодні питання. Сьогодні ми будуємо будинок, який ми живемо завтра.
До Олімпійських ігор необхідно відправити зіган - вони будуть приймати все золото
Бізнес план Chto tacoe?