Інструктивний пароплав про дорогоцінне кільце, яке змушує вас думати!

Що це означає, щоб дізнатися вашу вартість? В першу чергу про розуміння того, що ви стоїть на цьому житті і що ви хочете досягти.

Уявіть людину, яка в будь-яких повсякденних ситуаціях, навіть у найменших, поступається іншим. У такій ситуації життя не зіпсує його дарами.

Ви не можете бути успішними, коли ви залежите від думки кожного. Інструктивний припливний нижче переконує вас, що у кожного є ціна і не повинні бути в'язані.

Прочитайте цей чудовий сюжет і зробіть висновки!

Одного разу юнака відвідала Саж і сказав йому:

- Чистий чоловік, будь ласка, допоможи мені! Я нічого не скажу. Я не хочу жити! Тільки ви можете допомогти мені!

У хлопчика дивився шавлія і нехайно відповів:

Я бачу, але я маю на увазі, і я не можу вирішити вашу проблему зараз. Після мислення протягом декількох секунд додано:

Але якщо ви допоможи мені у своєму бізнесі, я подарую вам проблему.

«Окай, радісно, великий шавлія», відповідав молодій людині весело. Він був втілений, що навіть сам шавлія підштовхував його на фон.

«Великобританське шавлія і швидко знімало невелике кільце, на якому був прикрашений яскравий камінь.

Зайдіть на сайт! Завдання непросто для вас. У мене є борг, щоб оплатити, щоб продати своє кільце. Але є один стан. Спробуйте отримати якомога простіше і не дати йому менше значення золотої монети. Зайдіть!

Молода людина приймала кільце і гасила на ринок. Прибуття на ринок молодий чоловік почав запропонувати потенційним покупцям кільце. У ціну, кожен миттєво втратив інтерес. Деякі навіть намагалися зробити задоволення від хлопця. Старий торговець сказав йому:

Золота монета для такого кільця занадто багато! Візьміть для цього кільця міді, добре, або в екстремальних випадках, срібна монета.

Відповіді старшого старшого віку значно знижує юнака, так як шадж заказав, що ціна не повинна бути знижена. На ніч хлопець прийшов додому з нічого. Дуже пригнічений, він увійшов в будинок Sage і сказав:

Я не можу зробити своє завдання, Sage! Я сказав на ринку, що краще я можу отримати для цього кільця була срібна монета. Це кільце не варто золото монети! Але я не можу продати його, тому що ви сказали мені не прийняти таку пропозицію.

Ви просто сказали правду без розуміння. Перед тим як продати кільце, потрібно знати свою справжню вартість. Тільки ювелірні вироби допоможуть вам з цим. Йдіть до нього і запитайте його, скільки він готовий запропонувати вам для цього каменю. Але не дайте йому на будь-яку суму, повернувшись до мене прямо. Хлопець отримав на коні і швидко занурився на будинок ювелера.

Яйця виглядав на кільці довгий час, а потім сказав:

Я можу тільки запропонувати 57 золоті монети прямо зараз. Але якщо ви даєте мені два тижні, я буду платити 70 монет за нього.

Молода людина сильно здивувала і радісно згорнула додому до шавлії, щоб розповісти йому новини. Після того, як шавлія почула історію хлопчика, він відповів:

до Мій дорогий друг, посидіти тут! Зрозуміти! Ви однакові дорогі кільця! Що таке реальний експерт. Чому ви йдете на ринок і очікуєте, що деякі торги роблять це?

Ми всі індивідуальні, і це тільки шляхом додавання правильної ціни, яку ми можемо розраховувати на щось дійсно гідне. Ви оціните! Головне - вірити в це і не поспішати рішень!

Поділіться цими цікавими і неруйнівними з друзями. З любов’ю!

за допомогою igenno ru