Я прийшов, щоб побачити мій батько, вставив ключ, але я не можу відкрити його, хтось змінив замки.

Просто один. життя Ви можете змінити своє ставлення до багатьох речей. Героїна сьогоднішніх сюжетів Наталії дасть багато не бути в такій ситуації. Проте вона радує неоцінним досвідом, що вона отримала. Що відбулося і як змінилося життя жінки, читайте далі в статті.

571293

Історія життя моєї матері пройшов рік тому. Вона залишилася, коли вона була дуже молода жінка: вона не була навіть 60 років. Все, що я підтримую мій батько, хто зараз живе окремо. Я приходжу до нього щодня, варіть на майбутнє, очищайте. Але я можу бачити, як сумний він.

Я прийшов, щоб побачити мій батько, вставив ключ, але я не можу відкрити його, хтось змінив замки.

Тому мій чоловік і я вирішив, що в нашому заміському будинку ми можемо організувати окремий номер для мого батька. Андрій думав все на найменшу деталь. Але мій тато не схожий на ідею: "Дочка, ви отримали велику ідею." Але я не готовий рухатися ще. Дайте мені деякий час. й

Я хочу поставити тиск на мій батько. Це його квартира, і це до нього вирішувати, куди жити. Так, ми просто повинні чекати і вірити, що Дад зможе зробити деякі зміни в житті.

Не треба чекати довго. Але ця зміна не проходила в наш будинок, але про одруження. Він сказав мені про це на телефоні. Він був готовий познайомити мене з ф'янце.

Вона виявилася дуже невибагливою жінкою. Хоча вона була 15 років молодша, ніж батько, вона не зробила її добре. На фоні цього мадама мій батько виглядав як школярка. Звісно, я був трохи ударним. Тітка Тоня (як вона попросила називатися) витягнула мішок їжі з величезного мішка для перевірки.

«Це для чаю», - сказав обраний один з моїх танців. Щось в сумці виглядають як рулон магазину. Він занурився через холодильник і дуже добре особливе Тоня Тітка. Я чесно не розумію, що мій батько знайшов в цій жінці, але я не хочу потрапити в його стосунки.

Що всі змінилися, коли Дад сказав, що він перемістився в село з Тітом Тоною. Я спробував переконувати його, але він сердився і живився на мене. Він сказав, що я не мав права відмовляти його, щоб він був вирощеним людиною і з'ясував його самостійно. Батько не дав назву села або Тітка Тоні номер телефону. Не знаю нічого.

На тиждень після того, як розмова я вирішив відвідати мій батько, я думав, що він ще не залишив. Я поставив ключ в замок рідної квартири, почав витягти дверну ручку, але без успіху. Захищаючи думки, прокинувшись через голову: хтось змінив замки!

Дверцята відкрив різко і дивний з'явився на поріг. Я виправила, «Що ви робите в квартирі батька?» "О, ти моя стара дочка." Я син своєї дружини, тепер я тут живе. Він сказав, що ви можете приїхати. Гей, sis!

Я безмовний. Я пішов з в'їзду і спробував зателефонувати батько, але його номер був недоступний. Я намагався дістатися до цього хлопця, але він не відкрив двері більше. Він закликав поліцейського, якщо я не зупинився з ним. Не було контакту з батьком.

Я був дуже хвилював, намагаючись знайти його. Але не загартувати. Через кілька місяців він з'явився самостійно. Одяг був брудним і рваним, взуття не був навіть його! Дад виглядав, як він був 10 років, виснажений і невірний.

Починав мене апологізувати. Він сказав мені, що Тітка Тоня переговорила його, щоб переписати квартиру на сина. А коли він погодився, вона кинула його з дверей. Я повернув його погано, змушуючи його робити всі господиня, подбати про худоби. Він не викликав мене, бо він взяв його телефон.

Миротворно, він зумів зловити поїздку і приїхати до нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Звісно, я загубив мій батько. На честь свого повернення я зробив галу вечерю.

526194

До того, як він пішов до ліжка, він назвав мене до нього і сказав: «Це неруйнівний сюжет від життя». Ви не можете довіряти кожному. Ви можете довіряти тільки людям, які перевірені часом. Дякую, дочка. Дякую за нас й

Далі ми зіткнулися з складними випробуваннями та іншими проблемами. Але я знав, що мій да буде там зараз. Це точка!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На жаль, дуже часто вони падають на людей похилого віку. І не всім пощастило бути захищеним родичами. На щастя з батьком Наталії, все було успішно вирішене.

Неруйнівний сюжет від життя головного героя вчив багато і жінка і її батько. Як це сталося?