Багато людей сьогодні запитують, чому ми росіяни не можемо зробити це.
Ви бачили прапори вашої країни, висить від вікон будинків і автомобілів? Ви бачили російські прапори в руках молодих людей?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ви коли-небудь бачили 100 000 людей, або принаймні 50 000, співаючи національну атему в хору? Ми коли-небудь побачили групу людей будь-якого розміру за цією святою (не сміється) окупацією? Ну, крім того, що на телевізорі чотири рази на рік, виконаний державним хору трьох або чотирисотних кроків і тиевців. І половина з них не знає слів.
Чи знаєте ви ці Сталіністи-Михалковські латани сердечами серця? Ви коли-небудь хотіли це зробити?
У всіх чотири дні на Майдані я не бачив жодного п'яного. Я не чув слово. Відчуйте себе, вони близькі, близькі люди.
Де старі чоловіки? На Майдані. Де діти і онуки? На Майдані. Де є комуністи? На Майдані. Де народжуються націоналісти? На Майдані. Де шанувальники футболу? На Майдані. Де є ліберали, школярі, працівники, інженери, художники, пентери, геї та гомофоби...? Всі разом (один раз багатий) на Майдані.
Ми всі говоримо про національну ідею, не втомлену її. Ось в Києві, вона на кожному кутку. Не залишити Росію і не потрапити в Європу, але просто жити як вільні люди, які поважають себе і інші.
Розповідайте мені, скільки днів буде офіцером офіційної безпеки, який залишився в Україні, коли він був замовлений, щоб вогонь полум'я в школі з сотнями дітей, захоплених терористами всередині? Небагато. Не день.
Я зустрівся з Кримом через великогабаритну ступеню, яку «Нікіта дав кхохлас п'яний». І тепер я бачив, як смарт і далекозорий Хрущов.
Не менша частина російської землі тепер має можливість жити в країні, не на території, і має шанс бути людьми, а не населення. І жити!