Це, звичайно, незважаючи на те, щоб дати оцінку таких подій, але я спробую.
Революція в Києві. Місто передається опозиції. Не існує байдужих, оскільки не існує представників опозиції. Я спробую пояснити. Все схоже на великий національний відпочинок. Уявіть, наприклад, якщо Росія виграла Кубок світу. Свята перемога на вулицях всього міста! А хто не дивився футбол, перш ніж за все щасливий. Колеса гомілка, люди ходять по місту з прапорами, вітаються один одному, hug. Це своєрідна атмосфера в Києві прямо зараз. Євфорія, радість, антифікація перемоги. Дуже класно. Відчувається, що стіни виходять, що завтра точно буде краще, ніж сьогодні, хоча всі розуміють, що це просто початок.
Якщо тиждень тому люди діляться на тих, хто хоче піти в Європу і тих, хто ближче до Росії, зараз ніхто не говорить про це взагалі. Якщо раніше головний слоган був «Україна – Європа», тепер «Зека Отримати!» Зека Отримати! Революція «Зека» Януковича. Він мав кілька конвекцій, тому тепер він засвоюється. Люди дійсно об'єднуються з чинним урядом. Причиною була дисперсія мирних протестувальників.
І найголовніше, що не було в Москві кілька років тому було те, що люди раліться по всій країні. Кожен другий в руках прапора України, багато прогулянок в національних костюмах, постійно тут і співають атему. Не біла стрічка, не символ політичних партій, але прапор своєї країни. Уявіть собі, перш ніж наступна хвиля буріння Адміністрації Президента, люди все разом співають атем своєї країни! Продемонстратори співають з поліцією з пуповини. Ця асоціація не навколо деяких політиків, але для майбутнього України.
Це не видно з Москви, тому наші кухні політологи говорять про якусь змову, куплену людьми або спробами переварити братські народи. Ви відкриєте інтернет і каже, що люди, які говорять російською мовою, збиті на вулицях. У кілька днів я ніколи не відчував себе. Я говорю всім російською мовою, навіть замаскованими нацами. Немає, коли-небудь дивився на мене. Серед юних людей іноді є ті, хто не знає російської мови, тому вони називають друзів, які можуть перевести і пояснити.
Революція, що обов'язково ромлян. Румори і будь-які нещільності народжуються в Інтернеті, після чого ці чутки йдуть на людей, на площі. На жаль, слово рота несе інформацію про місто блискавично. Учора, наприклад, було обговорення всього дня про дівчину, яка загинула в лікарні з Беркут. Звісно, ніхто не загинув, але багато хто спробував небезпечувати людей, розказавши цю історію. На допомогу Януковичу приїхали чутки про спецпідрозділи Росії та Чеченської окупації. Про хіппери, водні гармати, зйомка демонстраторів з гумовими кулями та іншими нецензурами. Звичайно, це просто іржі. Не вірити нікому.
Якщо ви закривите Вікно Твіттера і виходите зовні, ви побачите десятки тисяч звичайних людей, які виходять на майбутнє своєї країни. Ви входите в кафе, а офіціантка каже вам: «Ви повинні бути журналістом, ось столик з розеткою, сідати, працювати!» Ви отримуєте в таксі, а місто покривається барикадами. Я думаю, що тепер водій таксі буде щастити, і він каже мені: "Найду я збираю вас, кладемо машину і поїду з людьми поруч з мною, щоб стояти!" Звісно, всі види політиків намагаються розбити людей, щоб якось капіталізувати на протесті, але я не потрапити в цю тему. У сортах українських політиків не розуміють і не хочуть зрозуміти.
Я не знаю, як Янукович вийде з цієї ситуації, але є менше і менше небайдужих людей в Києві щодня. І тепер про вчора.
01. Мар Я зустрілася з вами вранці на Михайлівській площі. У день до того, як Беркут підштовхував назад демонстрантів під час диспергування Майдану
Габаритний зображення
02. Мар Люди прогрівають себе бочками. У ніч на квадраті залишаються найперспективніші. Великий марш запланований сьогодні і ніхто не знає, як це закінчиться. В даний час ми знаємо, що буде напад на Адміністрацію Президента, захоплення міської ради та десятки тисяч людей на Майдані, і вчора вранці кожен заданий, як день буде йти.
03.03.2014 р. Українським націоналістам, а потім боротися з Беркутом і солдатами біля президентської адміністрації. Хлопці роблять домашній захист. Найбільшими недоліками в місті є газові маски і респіратори. У аптеках є дефіцит бандажів і марлевих бандажів.
04.03.2014 р. На Майдані Незалежності збираються люди в парку Шевченка. Прогулянка кілька кілометрів. На ніч київський суд вирішив заборонити всі масові мітинги і ралі в центрі до січня. поліцейський звернулася з Майдану, виклав металеві щити. Люди погані.
Давайте подивимося на карті:
Таким чином, збір людей було заплановано в парку Шевченка, звідти, звідти, що вирушили до Майдану. У Михайлівській площі, де почався мій звіт.
05. У У Шевченківському парку, політичні лідери розпочали свої виступи. Я почув їх погано, але ніхто не слухав.
06. У Люди часто просять, які люди йдуть на вулиці в Києві? Тут ви йдете. Ординарні люди, молоді та старі. Люди різних доходів, віків і політичних поглядів стоять на стороні.
07. Мар Поблизу, колона з демонстраторами вийшли з Михайлівської площі, щоб приєднатися до об'єму людей в парку. Я підійшов до дзвіниці Софіївського собору до фільму. Це смішний, що я був там окремо. Як правило, у нас є всі хороші моменти, які подаються журналістами.
р.
08.03.2014 р. Приходьте
р.
09.03.2015 р. Усі ці походи притягують міські рейки. З ними всі фотографуються, вони відчувають увагу натовпу і їх значення. Це весело дивитися ззовні. Але, заради справедливості, варто відзначити, що в Україні набагато менше чоловіків, ніж у Москві.
10. творчий
11. Молода людина носить шоломи, кожен очікує боротьбу з міліцією.
12. Про події в Україні говорять російські телеканали. Я не знаю, я не дивився російський телевізор протягом 10 років. Я не розумію, чому українці дивляться на ситу, а потім скаржаться, що вона пахне. Я не здивився, якщо НТВ скоро випустить фільм про Майдан.
13.00 р. Ще одна картина учасників.
Р
14. Деякі радикальні молоді озброєні по дорозі. Кожен чекав, що на Майдані доведеться відреставрувати сквер з міліції, який повернув його до дня, але поліція вже залишилася.
15.00 р. І справді, коли люди прийшли до площі, не було жодного поліцейського. Молоді люди почали розірвати дерево. Дерево тут стала одним із символів сили Януковича. «Блодія Різдвяна ялинка». Під приводом побудови ялинки і святкування Нового року влада жорстоко розігнала людей з Майдану.
р.
16.00 р. На ньому з’явилися робочі місця, що залишили будівельне обладнання та протестувальники. У таких ситуаціях завжди є багато наголосників, які піднімаються вище, щоб подивитися події.
17.00 р. Я мав піднятися на дерево, щоб зробити панораму квадрата зверху. Є десятки тисяч людей. Це важко підрахувати.
18 років Шукайте, скільки прапорів є в натовпі. Ви бачили багато російських прапорів на наших заходах?
(доб. 3)
19.00 р. Поблизу, нації спалюють прапори партії регіонів, Януковича. Ці люди після того, як будуть в передньому передньому проходженні під час Адміністрації Президента.
20. Хтось сходження вище, щоб подивитися події на Майдані.
21. Хтось навіть визнає мене.
22. На шляху демонстранти забирають міську адміністрацію, що нагадує наш міський зал. Вже майже немає поліцейських і демонстраторів.
555262
23. Будівля відразу задекларувала штаб революції.
38
24. Румори про захоплення міської адміністрації швидко літають по місту. Від усього, люди йдуть бачити новий штаб революції. Ось черга, маленька печатка. Є багато людей. Але вхід вільний.
25. У номері є безкоштовний чай, кава і хліб.
26. У будинку швидко встановлене нове замовлення. Дуже цікаво. Я пам'ятаю, коли я був на революції в Киргизі, після захоплення адміністративних будівель, Киргизія провела все, включаючи оздоблення. Все, що підіграють і вигорають у своєму шляху. У Києві закривали всі коридори, що ведуть до офісів і до верхніх поверхів, щоб ніхто не підійшов туди і вкрасти все, Бог заборонив!
621192
27. Слава видно вікна - це музей подарунків. Не один подарунок доторкнувся! Не було зламаного скла. Неповторний.
28. Посади, що не пошкоджують будинок. «Ми цивілізовані люди, які подаються без законності органів влади. Ми не морозильні, провокатори або бандити. У президентській адміністрації, тут люди, які хочуть нормального майбутнього своєї країни! Ми любимо нашу країну! Ми не дамо ніяких провокацій. ?
29.
30. Я думаю, що весь місто прийшов на екскурсію.
31.
32. Самий офіс знаходиться в залі збирання. Тут можна взяти їжу, отримати безкоштовні ліки і одяг. Все дуже добре організовано. Шукайте, не зареєструйтесь на стіні! Не одинарна рогатка. По-перше, українці дуже круті. Реальна європейська революція.
33. У нічній час поліція збирається відремонтувати будинок, тому кожен залишається на ніч прямо на килимах міської адміністрації.
34. Слухати гітару )
35. Безпека не допускається до верхніх рівнів, вони хочуть показати їм прес-карту. Я не маю прес-карти зі мною, я повернусь назад. "" В кінці вони пускають мене, але з скандалом. В цілому дуже цікаво побачити, як люди, які захопили владу, швидко розподіляють цю потужність між собою і встановлюють власне замовлення.
36.00 Р Лінія для чоловічого приміщення.
37. Цього разу на вулиці...
38. Увечері були ромби, що натовп захотівся згадати пам'ятник Леніну. По суті, ніхто не продемонстрував пам'ятник, тільки зіпсував тумбу трохи і додав лист «Х» до «Леніна».
На ніч люди будували барикади навколо Майдану. Але про те, що в наступному пості.
Схожі повідомлення:
Запобігання Адміністрації Президента, Київ
#euroMaidan. Відео та текстове мовлення
Для перепосту натисніть на одну з кнопок нижче:
Джерело: zyalt.livejournal.com/942866.html