Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото)

- Забиг17 пише:

До недавнього часу я був досить небайдужим до цього фільму - крім дитячих спогадів про нічне шайбу і вантажівку, що падають в річку, нічого не пов'язано з ним. Я погоджуюсь, що картини часу Брежнева (з дуже рідкісними винятками) викликають більше відхилення, ніж інтерес і симпатія.
У розділі «Нарада не може змінюватися» і через сімдесяти, спокійно, трохи наївно і досить процвітати. Більше половини персонажів чітко відвідають, а не від вікторного, але голодного і тяжкого запліднення. І все ж фільм виконаний вкрай міцним і міцним, не так часто в ті роки недбалість, нехтуючи деталями і фасцинацією з усіма сортами дешевих ефектів.

Я не мав планів цього живопису. З одного боку, здавалося мені, що це питання вже достатньо вивчено, з іншого боку, це дещо смішно розбирати фільм, який спеціально маскує пейзажі для іншої епохи. З «Операцією Y» - антем шістдесяти - це було набагато простіше в цьому сенсі.
Місцевий лоєр думав, що я раптом визнав місце, де була знята сцена захоплення цегли. Трамвай з героями і додатковими вирушали саме там, де любителі Шурік і Ліда скейтд - це, на 1-му аграрному проході, на трамвайному депо імені Баумана.

до Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото)

Жеглов і Шарапов не вперше проходять будинок на трамвайному депо імені Баумана. Каркас показує червоно-білу коробку з семидесятників. Зацікавлений, я піднявся на сайт, присвячений фільму (на даний момент, до речі, з якоїсь причини, це не грубо), і зрозумів, що не все було ідентифіковано і розібрався на цьому малюнку. Зокрема, навіть одна з найвідоміших сцен фільму – хата для Фокса – не ретельно проаналізована. Результатом дослідження історії є довгий вибір скріншотів з коментарями:

Трам.

57757р.

На екрані трамвай KM No2170. роль Соколники відігравала маршрути обслуговування на депо імені Баумана на VDNKh.

Трамвай маршрут No 29 не працює в Соколники з 1919 року. У 1945 р. він круїзував з Михайліва до Марини Гроу.

Газета "Москва більшовик" від 1950 до нашого часу називається "Москва Правда".

Жеглов і Шарапов в трамваях. Зовні вікна, будинок в депо, в перетвореній формі, збереглася до цього дня.

Будинок в ці дні. У 1990-х роках тут розташувався чудовий музей Московського міського транспорту, занурений Монорейлом Лужков - музей.ruz.net/.

З віконного вікна можна побачити інший спосіб зліва від трамваю - на пасажирських лініях Москви це не так.

Коли брик був захоплений, трамвай знову перейшов на будинок на депо.

Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото) Р

Цегла знімається з трамваю. На фоні є типова хрущовська п'ятиповерхова будівля побудована на початку 1960-х років, чітко видно на підвалі операції Ю.

Вона в цей день і вік.

Це місце в операційі Ю.

1-й сільськогосподарський прохід у 2007 році.

Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото) р.

«У вас немає способів проти Бонесі Сапрікіна» Поліція під керівництвом Кірпіча 7 кілометрів на підніжжя до вул. Садової-Сухарівської. Те ж саме сталося до жертви...

Садова-Сухарівська Вулиця, 5. поліцейський відділ знаходиться в прекрасному пам'ятнику стилю модерн - язиччю Правидини.

Помилки та недоліки:

Театральний прохід. Кінотеатр на склі автомобіля на самому початку першого ряду. Шукаєте подальшу ногу, можна побачити, що обличчя Шаапова злегка підсвічується.

Вирізати мене, але цей плакат є джгутом. У реальних поствоєнних плакатах, спосіб образу не був таким умовним. На пам'ятник першому принтеру Іван Федоров трохи пізніше Шарапов зустрінеться з «підробкою Anya».
Вадимич_м_к Про ґратство плаката - правильно зауважити, таким чином, військові підрозділи були розроблені аматорськими конкриптовими художниками (і ще, на мій погляд, зроблені). Американський прапор з давніх часів - 24 зірки в цілому:

Портрет Сталіна на сході також є підробкою.

Sharapov дивитися моду. У фоні є типовий 1970-ті морозива з пластиковою стіною облицювання.

Я не знаю, що це місце – можливо, не Москва, а Одеса. На фоні чітко видно «Васик».
У місті Одеса було два водойми. І це ні з них, точно. :
Лефортово? Використовується для того, щоб бути своєрідним містом до острова з танцювальною підлогою. І за парканом - Яуза, однак, не обов'язково (Не пам'ятаю це місце в плівці).
Українська Вимова ставок. Моя мама, яка виросла в Лефортово, говорить про те, що на площі Лефортово, а паркан на відстані нагадує паркан Лефортово парку.
забиг17 Найімовірніше, це дійсно ставки в парку Лефортово.

Один з найбільш «справжих» сцен в кіно.

За спиною Шаапова є типовим випуском 1970-х років, в рідному Чернівському 12-поверховому будинку.

18892р.

Станція Лосіностровська завершена. Напис пізній, прокатний запас - досить сучасний в той час, поїзд Р-2. Це було краще, якщо вони пішли на сусідство.

Захищаючи авто з відставкою автентичності відтворити атмосферу залізничного вокзалу перших повоєнних років.

Шарапов на рибному автомобілі. «Готхаус» з прокладкою провідника також буде пізно.

Різні пейзажі

Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото) , Україна

"Фердинанд" в дворі Петрівки, 38, з видом на 2-й провулок Колобовського. Будівельні корпси на фоні більше не існує - тепер у своєму місці є стоянка. Тут ви можете побачити кабіну деяких Studebaker - це не було Фокса водіння?
З точки зору відбійів, найбільший, на мій погляд, є автобус Фердинанд. ЗІС-8 (збудований на подовженому шасі). На шасі Opel Blitz (lightning) армійський вантажівок повинен бути справжній Фердинанд.

У ресторані «Флоат» на набережній Якиманьській. У фоновому режимі ви можете побачити знак "Ремонт машинок" на будинку No 10, який з'явився тут в шістдесятках і сімдесятницях.
У 1990-х роках олігарх Олександр Смоленський (СБС-Агро Банк) збудуватиме своє проживання поруч з цим місцем. У 2000 році тут буде розміщено рекламний штаб Путіна.

Шарапов чекає Варя. Я не 100 відсотків впевнений - фільм хитрощі :) - але здається, що це стара будівля на площі біля станції метро Соколники. Шматочок входу в ліву сторону рами є дійсно 1940-х або 1950-х рр.
Постер сигарет "Дельгі" Ленінградського Табактереста - копія реклами не з 40-х, але з 20-х. У 40-х роках стиль був різним, і не було тютюнової торгівлі (відповіли Народний комісаріат Піщепрому або Міністерства харчової промисловості).

Знак "Побут" на стіні одноповерхового будинку явно пізно, хоча самі будинки дуже барвисті.
І я знайшов ці старі будинки в Соколники, які були в місці всіх цих будинків праворуч і зліва від метро, який зараз стоїть. Тут були магазини в підвалах.

Апартамент «Соколники» прикрашений прапорами. У вересні-жовтень я не маю уявлення про те, що радянський відпочинок був схожий. Як відсвяткувала перемога над Японією, або режисери, які перенесли її.
Дверцята в метро вже не «нативний», але Brezhnev.

В будинку No12 Суворовський (нині Нікітський) Бульвар, побудований в 1910-х роках. Ліворуч можна побачити жовту стіну садиби Луни (кон. XVII - на початку XVIII ст., арх. Д. І. Гіларді - сучасний музей народів Сходу.

Також будинок No 12 на бульварі Нікітського.

Шарапов зустрічає з «підробкою Anya». Знову пам'ятник Івану Федорову, кондиціонеру видно в одному з вікон.

Бджіл також не означає спрагу.

Етапи кінотеатру, побудовані в 1950-ті роки за стандартною аркою проекту. Жолтовський І. У Москві з'являються три з них: довгий «Бурвезнік» на Добринський; «Слава» вигорнула останню пружину на Антусястському шосе і безпечно працює «Віктор» на вулиці Авельмановська.

Кінотеатр "Вікторія" на вул. Абелмановська, 13 днів.

Випічка. Ведучи історії, ця сцена була фактично знята на реальній хлібобулочності в Соколниках. Алас, я був в районі після хвилі знесення і цей будинок не знайшов.
Я пам'ятаю пекарні в Соколники. Я підтверджую.

Деякі стяжки задні двері. Чи може хто-небудь виявити вас?

Ще одне незрозуміле місце: троєна дорога, деякі руїни і Брежнєв вхід з візором. Роль фургонового хліба ван виконується типовим хлібоперевізником сімдесят на шасі ГАЗ-53.
Це місце нагадує мені терористичну частину одного з спусків, що ведуть до Одеського порту - Польського або Девобановського. На розтяжних вишуканих розтяжок також навісили ліхтарі:

Місце зустрічі не може бути змінено (57 фото) Габаритний зображення

Магазин по куту Малайської полонини та провулку Броднікова. Знак «Продмаг» є кінотичним - насправді, тут був економічний. Зараз продемонстровано весь квартал, на його місці будується дешева модель.
Це принципово неправильно. У 90-х роках бізнес відкрився. До цього завжди був рослинний, що складається з двох гілок. Покажіть мені, як старий таймер! він сам купив овочі в багато разів, і студенти з нашої школи вже в один раз практикували на бічних роботах.

У дворі будинку No5 на вул. Язській. У фоновому режимі ви можете побачити красиву бароко дзвіницю Троїцької церкви в Сріблі.

У готелі є парковка.

«Фердинанд» з Шараповом залишає площу заводу «Червоне Жовтень» - з Берсенського провулку до Болотної набережної.

Болотна ембанкінг і електростанція "трам".

Якимань Кай. Сад Шарапов на фоні стріли Московської ріки та водного каналу. Тим не менш, він повинен радіти - немає цереталу "Петра Колюмба".

Вологий променад. З лікарні Шарапов знову приймав до «Червоного жовтня» і тільки потім до Суворовського бульвару до Вар.

Вологий променад. Будується пішохідний міст.

Шасінг Фокс.

Не знаю, що це було знято. Як виглядає алея в районі Мясницька і Покровка або в безпосередній близькості від Срененка.

На лівому боці будинку можна побачити знак «Акцепт в пральню».

Великий Черкаський провулок в Китаї. Перегляд у напрямку Іллінка.

вул. Трубопровідна: вид з провулку Велика Шухаревська. У фоновому режимі ви можете побачити білий 12-поверховий на Трійці.

На подвір'ях в Великому Черкасах провулку.

Відправлення до Великого Черкаського провулку з арки будинку No 7.

Деякі види арки. На алеї вантажівка ZIL-157 - шуб "Судбакер". Більше інформації про автомобілі, які беруть участь у зйомки, можна ознайомитися тут.
Орднас, нехай мені виразно. Жеребець «провін» не ZIS-151? Для 157-го колеса здається невеликим.

154332

Андроновська набережна. На фоні знаходиться скоєна церква Сергія в Рогожській.

Золотий ембанкмент. Жеглов-Вісоцький прагне до Шеребака Фокса. На фоні заводу «Манометр» на Сиром'яцькій набережній з новим бетонним корпусом.

Андроновська набережна. Невідомим способом були переведені на півкілометра назад - рівно під стінами давнього Андроніковського монастиря. На фоні знову церква Сергія в Рогожській.

«Судбакер» з вистріленим водієм прокоментував місто ще на чотири і пів кілометри і кинувся до Яузи на рубцевій набережній між електрозаводським містом і містом Казаньської залізниці.
До речі, іншої невідповідності: світло трафіку на залізниці сучасного типу. У 45, вона повинна бути сеймофором, добре, в екстремальних випадках світло трафіку абсолютно різного типу. А електрифікація залізничного транспорту в питанні, особливо на сучасних опорах і утеплювачах.

Результатом даного аналізу деталей є єдиний висновок: по відношенню до «Менеджерського місця» клацання до дрібниць – окупація порожня і безцінна. Хтось виявився для того, щоб відтворити атмосферу кучерів, десь не – це важливо? Незважаючи на блатів, фільм виглядає як єдине ціле, і справедливо входить до золотого фонду нашого кіно.
до