Живлення – це дегустація. Але я пишаю людей.

Борис Бітнер

Важко знайти більш приниження визначення подій останніх днів.
«Сучасні протести на Майдані Незалежності в Києві з особливими силами, бульдозерами та батонами, замість поваги демократичних прав та людської гідності», - заявив Керрі у заяві, що виділяється у середу, 11 грудня.
Вбивання визначення. А людина, яка має сором'язливі, ймовірно, спалюється, але не тільки мертвих, але і тих, хто має владу, не сором'язливі з нас. Шам гине, як іржіальні органи у вищих видах – поступово, в результаті еволюції від раціональної людини в політик. Разом з збільшенням процвітання та суспільного значення.
У мене є більш симпатія для того, що хлопчик, який, з точки зору стипендії або потреби, знімав його ковпачки з пасторів, ніж для цього скеамішний джентльмен, який стискається рот під час круглого столу, розмовляючи про своїх людей. Що дитина мала шанс змінити для кращого, і цей хлопець не має шансів. Досягнення рівня вищої істоти. У нас!
На Майдані було два види людей, які запрошують протесту, інші рульові рішення Президента про очищення вулиць. Всі вони були моїми громадянами, в абсолютній більшості з дипломами вищої освіти, представниками творчої та технічної інтелігенції, читання людей, смарт-людей.
Я не слухаю всіх. Не було заборонених або дефраудованих для своїх політичних переконань. Я зустрілася з думкою, але я хотів би попросити прихильників поточної влади: ви, хлопці, не соромтесь тих, хто ви підтримуєте? Ви серйозно вважаєте, що дії правлячої партії відповідають будь-яким моральним вимогам? Ви не бачите, що кожен – суди, прокуратура, правоохоронні органи – вже давно за межами правового поля? Яку рівність прав і вимог можна говорити про те, чи граєте на вітражі?
На виборах 2015 року ми знову зіштовхнулися досвідчені чіти, озброєні адміністративними ресурсами, бойовики в «адісках», «еagles», фінансові ресурси, пошкоджені члени комісій. Це не перший раз результати наших виразів будуть програні. Але ви можете обдурити їх на 57%, але не на 20. Це означає, що наше завдання полягає в тому, щоб забезпечити найвищість альтернативного кандидата, щоб фальсифікація стала неможливим.
Не побудуйте ілюзії - не залишайтеся поручителя. Не в Європі, чай, ми живемо... Не прописаний порядок імпічменту, немає нормального парламенту, не сором'язливого, без совості. Чому? Тим не менш, я не впевнений, що в поточній ситуації, партія ухвалить вибори у 2015 році.
Я скажу більше - дуже неприємний для мого однодумця. Не факт, що ідея зміни влади отримає необхідну підтримку на виборах, і ця ідея повинна бути спокійною. Суспільство поляризовано. Якщо ми любимо це або ні, у нас є інша думка. Він має своїх прихильників і права на існування. Ви впевнені, що з чесним підрахунком голосів у виборах або референдумі «Європейський вибір» переможець? Я не маю впевненості.
Ще однією проблемою є відсутність чіткого лідера від опозиції. Проголосування протесту вже призвело до престолу сім’ї. Вголос не за Янукович або Юлі, проголосував проти Юлі – за Янукович та за Янукович – проти Юлі. Тепер ми переставимо результати. Урок злий, ви кажете? Після того, як одна з книг No Man's Land, я взяв епіграф дуже розумної фрази: «У виборі меншого зла, пам'ятайте, що ви вибрали зло». Ми потребуємо лідера. Потрібна людина, яка не належить до поточних кланів влади або опозиції. Ні.

«Якщо я був у Києві вчора, я б був на Майдані». Всі моїй стрічці були заповнені повідомлення «Для Майдану», «Ми пішли». Я на Майдані. Ми можемо втратити. Тексти пісень, а це означає: І не його в мене! Змінити мене з 2004 року? Чи знаєте ви все? Але... Кілька місяців тому я сказав: «Не буде другого Майдану», і я радий, що я був неправильним. На площі не було Тимошенко, Тягнибока, Кічка, Турчинов або Яценюка – вони просто садили процес. Люди вийшли, тому що вони не забули, що гордість означена. Для того, щоб показати, що є громадянське суспільство в Україні та, якщо ви прибираєте екстремістів та праву криву з Майдану, вона була дійсно гірчичною стійкістю. На ніч ви продемонстрували вірне людства вашого протесту.
Я рідко кажу такі патологічні слова, але були моменти, коли я пишаю свою країну, гордість людей. Дороге.
Україна продемонструвала світ, що це не підписання папок у Вільнюсі, що робить її країною з європейськими значеннями, але свободою і стійкістю до насильства в будь-якій формі.
Хлопці! Ми в різних містах, ми є різними мовами, але є речі, які роблять нас не народом, але люди – це розуміння, що свобода не може бути припинена, якщо це в народній крові! Свобода в межах нас і тому ми разом.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное