Чи можу я отримати це право? Євромайданні літописи

Віталій Гайдукевич
р.
1,1 км Опозиційний не знає, що робити з багатьма людьми. Це, План А – перетворення 100,000 на швидкий Ленініст «пошта, телеграф, міст» не було «Ми з’ясуємо.» Повернутися до цього питання...
2. Ґентльменські політики не приготували гімназій для нічних перебування і обігріву тих, хто прийшов. Самозахисту не утворювалися заздалегідь з колишніх військових і органних працівників. За допомогою чіткої ієрархії та поставлених завдань – які є сектором. Ми не збудували, як далеко ми штовхаємо, і коли ми розбиваємо шоломи.
3. У Оприлюднено велику кількість людей, політики не з'ясували за себе - але як протистояти халатам з написом «мілітія». Вони тут, але що про людей? Тосса трава? Чи можна вирізати каміння? Чи не припустимо, що вони не будуть покарані силою? Або розрахунок було те, що пресування непідготовлених людей і це буде тільки додати енергію до захисників.
4. У Багато людей вже говорили про відсутність стратегічного плану дій. Що ми боремося, ніжники? Для Асоціації? Всі права. Під час підписання, кожен щасливий - Все ще править Цар? Коли не підписав Майдан? Зміна потужності? Яка зупинка ви з (приблизно, з $100,000 приходь) бою за це зараз? Чи не за волю одного політика, але для волі країни? Чи не було завдання?
5. Умань Якщо таке завдання не було, і це частина багатопромоції, то ... навіть дивно успішним збігом обставин не змусив політиків йти на неприпустимо і почати планування з нуля - "місто, телеграф, пост-служба" ... варто йти, якщо їх програма максимум (ми віримо їх слова, право?) - боротьба з кримінальним режимом великого і страшного?
6. Жнівень І чому був Майдан, організований на самому краю Хрещатик, де є одна дорога і немає транзитних пішохідних пішоходів? Яка логіка? Назва квадрата? Після того, як це було спочатку зрозуміло, що ніхто не заблокував носову зміну. це просто незручно для міста. Чи знаєте вони про те, що вистачало покарання на протест? І чому, так як вони ще порушили рішення суду про заборону акцій до числа Н, чому не тримають новий Майдан на місці старого? Площа більша, підсумка під ногами, точки харчування - повний - покласти намети і стебла Попов незакінченої ялинки. Крім того, сидять з громадськими активістами, які тримають Майдану та погоджуються з тим, щоб зменшити партійні прапори. Всім відомо, що колір вони є. А активісти щасливі з країною, як індексатив – це єдність політиків заради ідеї ... що заважають (припустимо, що особиста понта всіх, але все ще).
7. Про нас Коли старші люди, які проходять Банковою - ідеологічні, не божевільні - підійдіть до медіа обличчя і попросіть: "Чому слід йти далі, розповісти мені?" Ви розумієте, що хтось серед джентльменів політиків кинув його багато роботи. Коли ви бачите пан Абдулін в 30 метрах, який вирішує питання на телефоні, ви починаєте розуміти, хто точно. Після всього, на перехрестях не було засмаги з мікрофоном, який нагадує план дій на наступну половину години.
8. У Ум, шкода, я не помітив, але. Чи думають про туалети? Або повинні європейські українці зустрілися в степах Сведи на Євро 2012 - в кущах?
9. Навігація Чому Політиціан Кличко повернувся до країни на день акції? Чи знає він, що країна живе? Які літаки не можуть прийняти, дорога може бути заблокована і т.д. Ніяких питань щодо бізнесу Кличка. Але політик, який також бачить себе як президент...
10 - говоріння коефіцієнтів. Я не знаю, що радники Віталія в боротьбі, але... Сьогодні стало реальним шансом виграти президентські вибори. На Майдані, і на першій небезпекі від хати режиму, щоб стати першим в рядах захисників Майдану і перед телевізійними камерами (Ох, безпроблемні технології!) І, Віталій Кличко, чемпіон світу за версією... Я попереджав, що ЄВР поліцейський – будь-який, хто хоче підняти палицю і перейти до цього Майдану буде мій особистий ворог. Я оголошую це кільце і я буду боротися за свободу своєї країни, як це займає багато раундів. Я попередив вас, я вдарив себе незалежно від епаулетів. Ця підлога і наступна висівка з полками, що лежачи в вибивці, буде літати по всьому світу. Так, кар'єра спортсмена буде закінчена, але політик, який (майбе з братом?) одягнені астронавти на землі призведе до будь-якого ... і якщо людина цього рівня перетворилася на юні спортсмени - хлопці роблять вибір, стоять поруч. Це справа... Ви думаєте, що не буде пенталетів, ящиків, гравців карате, які допоможуть? . . . . . жахлива річ фантазії.
11. Найпоширеніше, що ми чуємо сьогодні серед 100 000 людей, є перезапуском і виходом — чому так багато текстів, так багато переконливих і так мало дій? Здавалося б, політики не розуміли, що наступного разу, добре, якщо вони не будуть потрібні в принципі. Якщо Мустафа може організувати Майдан, журналісти та громадські активісти вийдуть на перший вечір, а люди зловляться туди. Де «політика»?
12. Ось короткий. Чи правильно я розумію, що ескорту були організовані DK? Чому не МП? Наявність всього 150 на Майдані не потрібно. Я розумію правильно, що єдиний, хто зміг чітко охарактеризувати цілі з подіуму і на камері був Луценко. Чи правильно я розумію, що політики не турбувалися з блокуванням (наприклад, будівельний кран) відправлення поліції з території бази, не відстежував рух міліції по місту (журналісти і звичайні люди це робили на Twitter)? Робота не була проведена з власниками точок Wi-Fi для видалення паролів в центрі міста, що значно полегшило роботу журналістів і, в принципі, обмін інформацією.
13.00 р. Якщо я не розумію щось правильно, я шкодую. Я не знаю підкритих терас і не хочу знати, я спробував взяти все за вартістю обличчя і запитати про прості питання.
14. До тих, хто зараз захистив як рідну відвагу і похвалу ... період.