Поза «Ложки»

Це кульбабабабабабабаба названа Ірена відправником. Чи знаєте ви, хто вона? Ймовірно не. Про її до 2007 року, коли вона була номінована на Нобелівську премію миру. Але на жаль, вона втратила потім. І це чудово характеризується нехтуванням держави цієї престижної премії, її політизації та формальності.

Під час Першої світової війни Ірена Сендлер, як співробітник Варшавського відділення охорони здоров’я відвідав Варшаву гетто, де вона відстежувала хворі діти. Під цією чохлом вона зайняла 2 500 дітей з гетто і врятувала їх від смерті.

Уявіть собі одну маленьку, дуже кричущу і слабку жінку, ризикувавши все, заощаджуючи молоді діти щодня з певної смерті – тільки близько 2 500 осіб. Так, це чистий любов! Безбарвний, необмежений, самовідносний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Народився 15 лютого 1910 року у Варшаві. У Другій світовій війні вона була працівником Варшавського відділення охорони здоров’я та, крім того, членом Польської підземної організації – Ради з питань допомоги євреїв (Жегота).

Для того, щоб мати можливість увійти в гетто, Ірена вдалося отримати для себе і за її супроводження, Ірена Шульц, офіційні переходи з Варшавського відділення Епідемічного контролю. Разом вони були в гетто щодня, і незабаром вони змогли встановити корисні зв'язки, які допомогли їм в майбутньому приймати дітей поза гетто. Ірена відправник і її друг приніс їжу, ліки, гроші і одяг до гетто.

Згодом вони зуміли підключати інших зацікавлених організацій до цього процесу. Тим не менш, за умови занурення в гетто, де 5,000 людей в місяць загинув голод і захворювання, вони вирішили допомогти людям, особливо дітям, виходити з гетто. Не було простого завдання. І з часом вона стала ще більш складною - німці закріпили всі можливі виходи в усіх напрямках: підземні проходи, отвори в стіні гетто і т.д. - які Ірена використовується на початку для виведення дітей.

Декілька охоронців купила, коли було гроші, а іноді вона зуміла кинути дітей над парканом гетто. Дуже часто вона приховала немовляти в її інструментальній скриньці, і старших дітей в спині її вантажівки під дьогимку. На машині вона завжди перевозила собаку, яка вона навчалася вигнати на охороні, коли автомобіль допускається в або з гетто. Баркінг собаки знизився шумом немовляти або крім.

Відправники завжди уважно відзначають оригінальні імена рятувальних дітей на папері, в закодованому вигляді, і зберігають цю інформацію в скляних банках, які поховали в її саду. Вона зробила це для того, щоб знайти батьків цих дітей і перебудувати їх сім'ї в певній точці майбутнього. В результаті назви 2 500 дітей накопичуються в цих банках в саду відправника.

20 жовтня 1943 р. відправник був заарештований Гестапо. Вона була збита і катування, з обох ніг і обидва руки зламаний. Але Гестапо не вдалося розбити свого духу: вони не отримали ніякої інформації від неї. З тих пір, поки відправник міг лише прогулятися по краях. Ґестапо вирокував Ірена відправника до смерті, але вона була збережена організацією Зегота, яка похилла охорону, щоб покласти її ім'я на списку цих пострілів.

Таким чином, до кінця війни Ірена Аддлер переходив в приховування. На жаль, після закінчення війни, Ірена Сендлер сказав: «Я міг зробити більше, врятував більше дітей... і це шкоду для того, що не було зроблено, буде слідувати мені за іншим життям. й

Загинув у 2008 році, у віці 98 років після втрати Нобелівської премії миру, яку комітет дав віце-президент США Аль Горе, який втратив президентські вибори.

Життя Ірини Сендлера – дуже складна, але чудова історія. Історія великої любові, неймовірної сміливості та надзвичайної valor.

Цитати Ірини відправника

Я навчався як дитину, якщо людина поросла, вони повинні бути збережені незалежно від їх релігії або національності.

Ми, хто врятував дітей не героїв. Я не схожа на цю заяву. Навпаки я занурився, тому що я зробив так мало.

Я все ще носила знак на моєму тілі, який німецький чоловік зробив для мене. Я був засуджений за смерть.

Я єдиний виживач рятувальної команди, але я хочу, щоб кожен знав, що коли я координував нашу діяльність, було близько 20 до 25 років. Я не зробив це самостійно.

Більше половини століття проходив з пекла Голокосту, але його привид ще повісить по всьому світу і нехай ви забудете про себе.

Кожна дитина врятувала за допомогою моєї допомоги, а також за допомогою чудових секретних месенджерів, які більше не живі, є причиною мого існування на землі, але не причиною слави.

Герої виконують видатні подвиги. Що я не був винятковим. Що було нормально.

Ми побачили сцени биття серця. Батько погодився подарувати дитині, але мати не вдалося. «Я не дам онуку на будь-яку ціну...» У той час, коли ми повинні залишити ці сім'ї самостійно, не приймаючи дитину. Я відвідую їм наступний день, і я хотів би знайти, що всі окупанти будинку були депортовані до смертних таборів.

Я мовчав. Я дуже вмираю, ніж втрачати нашу діяльність.

Коли війна зламала, Польща була потоплена в море крові. Це особливо вірно з єврейської нації. І були діти, які постраждали Саме тому нам довелося відмічати серця до них.

Не можна описати слова, як ви відчуваєте, коли ви йдете до власного виконання, і в останній момент ви зрозуміли, що ви придбали з неї.

Ми і майбутні покоління повинні пам'ятати про людську жорстокість і ненависті, що виправдали своїх сусідів до ворога, ненависті, що поїхав їх до вбивства. Моя мрія полягає в тому, що пам'ять про це стане попередженням на світ, а людство ніколи не повторить, що трагедія знову.

Джерело: Adence.kiev.ua

Категории

Смотрите также

Новое и интересное