Старі автографи

Звичайно, кожен з вас десь в шафі або в рамі на полиці є чоловічим зоряним автографом. А якщо ні, то ви можете легко назвати пару знаменитостей, автографи яких будуть теплі ваші серця. Де люди мають таку пристрасть для збору автографів невідомо, адже вони не мають практичного значення. Але це ще приємно, коли у вас є шматочок вашого idol. Сьогодні я збираюся показати вам вибір автографів знаменитості, так що ви можете побачити, хто підписав картки для шанувальників.

Емма Ватсон

Неймовірно, короткий, але чіткий підпис викликає прямі асоціації з новим зачіскою. Незважаючи на те, що неперевершений zagogulin нагадує зірку в кінці захоплення, лінії її рукопису є чіткими і чіткими, припускаючи, вона має збалансований темп, з постійними вкладеннями.

Камерон Діаз

Камерунний почерк гладкий, круглий. Така почерка характерна для людей, які хворіють і легко адаптуються до нового середовища. підпис діаз нагадує мене про метелика.

Меган Фокс.

Він не співає з підписом. Я кладаю замовлення, що це все. Але це родзинка всіх активних людей.

Анджеліна Джолі.

Підпис Анджеліни нагадує китайські символи. Але я люблю те, що її автограф виглядає дуже таємничим, як написи на старовинних рукописах чекають дешифровані.

Нікола Кідман

Нікола має прекрасний підпис. Подовжені, злегка кутові літери говорять про студію, твердження характеру.

р.

Ліндсай Лохан

Lindsay просто покладає свої ініціали, але він виходить красивим і пурпурним. Редактор Ліндасай каже, що вона любила. Крім того, він не є домашньою людиною, він любить вечірки і свята.

Єва Лонгорія

Невідомий curl, який Єва дає як підпис, Я догляд. Круглі листи дають характер міцної і ретельної людини.

Демі Мур.

Демі Мур - це чесний з її шанувальниками - вона не підписала, вона просто призначає її картину. Це говорить про те, що Демі є вродженим і сильний характер, вона використовується для того, щоб зробити все на совісті.

Шарон камінь.

Шлях Шарон листує підпис зраджує людину чутливою і романтичною.

Мерил Стереп.

У знаку критичного розуму та конкурентного підходу до життя є кутові листи в підписі Мериль. Поєднання круглих і кутових листів означає можливість зачарувати абсолютно всім.

Ума Тюрман

Thurman має дуже легкий, повітряний почерк. Імовірно, розум йде через життя з однаковою простотою.