Телефонія зірок

Ми вже зустрілися. Я думаю, що це час, щоб почати вивчення фонетичних особливостей всесвітньо відомих брендів, які в певній мірі є також зірки, однак, вже в модному небі. Як правило, труднощі виникають при вимовленні французьких та італійських брендів. Що ми будемо говорити про сьогодні.

бальзам

Звісно, найпростіший спосіб вимовляти «Балмен» англійською мовою. Але бренд названий своїм творцем-французьким П'єром Балмою (не забудьте, що прізвище французьке і остаточне «а» виражене як назальний, тобто майже «Балман».

Yves Сент-Лонтан

Ще один бренд, названий батьком Євс Анн Матіев-Сайн Лоран, краще відомий як Yves Saint Laurent. Якщо ви хочете бути справжнім поціновувачем індустрії моди, я рекомендую сказати ім'я бренду французьким, з назальним «n»: Yves Sae (n) Laura (n).

Estée Лодер

З якоїсь причини, серед більшості людей можна сказати «Este Lauder», хоча насправді Este буде правильним (останнє звучання – це щось між «e» і «i») Luder. Я знайшов, що пошуковий двигун для мого запиту «Este Luder» дав кілька посилань на форуми з обговореннями користувачів продукції компанії. Всі пристойні статті використовуються обвинувачення шлунку "Лаудер". Я не віддаю і вирішив послухати, як художники макіяжу Estée Lauder прозвучать цей бренд, потім я дивився відео блогерів краси, кожен яскраво виражений “Lauder” як одна людина і тільки російськомовні художники краси наполегливо сказали “Lauder”. Я не знаю, куди приходить ця пустотність.

Л'Окситан
4362 2004 р.

Одна з улюблених брендів, що виробляє натуральну косметику, яка завжди має задоволення від використання. Під час пошуку логотипу на сьогоднішній день я побував на цьому смішному відео: пасери-бі в Нью-Йорку були зупинені в бутік L'Occitane і попросили читати те, що було написано на знакі. Я не чекав багато відповіді. «Лоцитан», «оситан», «золітане», хтось навіть читає «локант» і в кінці власника бренду пояснив значення назви і його правильне читання: «Локситан». Точно. І не забуваємо носової н.

З повагою

Як проголосувати назву цього бренду, я дізнався в школі, коли я просто почав зацікавитися косметикою, але не знаю французьким. Наприкінці рекламних роликів відразу ж після плащових похвал косметичного продукту, чоловічий голос передавався з приємним заднім екранним баритоном з іншої сторони екрана «Гіванчі» (не забудьте про носі «n») і не можна забувати. Голос і акцент і вимова були назавжди затримані в пам'яті, так що я не хотів би отримати спійману казку "Givenchi" або що-небудь подобається.

Лавін
, Україна

Щойно я кажу, що слово, я почав сповільнювати. Я швидко хочу сказати «Ланвін», але свідомість знає, що вона повинна бути різною. А інший спосіб, французькою, є "La(n)we(n)". Російсько-мовні джерела знову зазначають засновника компанії Жана Марі Ланвіна. Незважаючи на те, що її іменака легко називається Gerard Lanven. Я знову загадав.

Клерини

Найпоширенішим варіантом у всіх частинах світу є «Кларини» або, на гіршому, «Кларін» з такою французькою «рачкою». Я можу запевнити вас, що ні варіант правильний. Clara(n)s є найбільш надійним з усіх можливих варіантів.

Герм'є.

Я пам'ятаю показ про моделі, в одному з епізодів дуже відомий продюсер випадково опустив фразу про його шарф від «Гермес». Я навіть трохи скручився. Шановні друзі, щоб не бути схожим на відомого виробника, пам'ятайте, що це не вірно "Гермес" і навіть "Гермес", але "Гермес", з дуже м'яким таким "е".

Булгарі

Не існує проблем з цим словом, дуже важко помилитися. Тільки «але» - стрес. Бренд є італійським, тому він виражений "Бульгарі", а не стільки провин "Бульгарі" або "Бульгарі".

Кароліна Герра

Американці часто спотворюють не тільки назву цього відомого дизайнера жінки, але і назву. Вони отримали щось схоже на Caroline Harrer. Російські спікери проголосують ім’я правильно, але помилково вимовляти її як Harrera. Але її ім'я виражена іспанською мовою, тому "Carolina Herrera."

Мошино

Після того, як я мав вільно вивчати фонетику італійської мови, щоб остаточно зрозуміти, як вимовляти ім'я цього італійського бренду. Згідно з правилами, «Мошино» вийшов, але деякі консультанти в парфумерних магазинах, позбавлених слів над словом, викликаючи бренд «Машино», потім «Москсино», або якось смішний.

Проенза Шулер

До того, як я чув цей популярний американський бренд виражений, я був майже 100% впевнений, що Proenza Schuler був правильним. Я був здивований абсолютно різною пронудією – Провенца Schooler.

Християн Лобутин

Я завжди дивуюсь, щоб почути всілякі тлумачення імені великого взуттєва художниця Крістіан Лоубутин. Хто говорить і пише Лабутан, який є Лубутан, і дуже рідко Лубутан. Хоча останній варіант буде найбільш правильним.

Лука Бресель

Кілька років тому я шукав на деякі місцеві газети онлайн і побачила конкурентне інтерв'ю з дівчиною, яка взяла участь в цьому дуже конкурсі. Про свою найважливішу мрію дівчина сказала, що вона мріє стати моделлю і брати участь у виставках Louis Vuiton. Не знаю, що я говорю про це. Але коли я зробив, я сміхався довго. Є два варіанти правильного позначення назви. Перша, оригінальна французька, є Louis Vuiton. І другий, знезаражений, є Louis Vyton. І вважається вірним.