2281
Модні тенденції літа
Ми ще встигли придбати літні наряди, які відповідають всім модним тенденціям літа. Які ці тренди? Про нас
Габаритний зображення
1,1 км Жилети
Стилісти радять одягатися в кольоровому монохромному наряді або поєднувати кілька відповідних яскравих кольорів.
Відтінки ягід і цитрусових фруктів настільки соковиті: запах одягу як плоди. Яскраві тони є основною провокацією. Починайте турбувати навколо вас! Фріда Ганніні, Куччі.
3.1 Філліп Лім
Максмара
р.
Міу
Лука Бресель
Гучі
Jil Піскер
Етро
2. країна
Модні дизайнери розповідають нам. Сорочки джинси, коубой чоботи, капелюхи, ремені. Корови, індійці, хіппі. Я перемішував його в одну колекцію. Анна Суй
Просто Каваллі.
Барбара Буй
Герм'є.
Бруней
Анна Суй
Ральф Лорен
3. У Чорний.
Мінімальна тканина – це реальна можливість носити чорний влітку.
Влітку чорний виглядає більш оригінально, ніж будь-який яскравий колір. Томас Майєр, Ботегга Венета
Дольце & Губана
до 1 2 3 4 5+
З повагою
Yves Сент-Лонтан
4. білий
Білий не означає мінімалізму. Ви можете зробити все з білим!
Навіть найпривабливіші речі в білому виглядають чуттєво. Хакаян Єльдірім
З повагою
Дерек Лам.
Вікторія Бекхем
Віктор і Рольфа
5. Умань мереживо
Мереживо зробить наряд схожим на весільну сукню.
Наша героїня - це наречена з південної Італії в білому одязі, виготовленому з традиційного напівпрозорого мережива. Стефано Губана
Дольце & Губана
Д&Г
11400252
лаціна
Аудиторія
6. комбінезон
Основна річ сезону може бути будь-яким: джинс і шовк.
В цілому можна носити двадцять чотири години на добу - як на бенкеті, так і в світі. код товару: Capaza
Павло & Джо
р.
Гучі
Навігація
Лука Бресель
7. схід
Орієнтов - це делікатна справа, і модні дизайнери розуміють це і приділяють особливу увагу східним мотивам. Не кожен може оцінити східні мотиви. Це тренд для інтелекту. Антоніо Маррас, Кензо
Лука Бресель
кензо
Вера Ван
8. Смуги
Головний друк сезону. Вони можуть бути будь-яким: стандартне море, колір, чорний і білий. Смуги додають структуру і графіку в одяг, що робить його схожим на предмет сучасного мистецтва. Раф Симона, ДЖіл Сандер
Лука Бресель
Jil Піскер
Навігація
Спортмакс
9. Суїт.
Костюм завжди в моді. Цей сезон особливо модний чоловічі мотиви: безрозмірні футболки і сорочки, широкі плечі. Я шукав на дев'ятих. Тоді мінімалістські костюми стояли на голові жіночого гардеробу. Це те ж саме зараз. Нарцисо Родрігез
Джохор-Бару
Національний костюм
Нарцисо Родрігез
Михайло Корс
10. замші
Suede ідеально підходить для мінімалізму та стилю коубой. Сукні, сорочки, штани і спідниці - всі пришивають з неї.
Я вибрав suede, тому що він нагадує мене про моду сімдесят і сексуально охоплює фігуру. Дерек Ламбре.
Максмара
Герм'є.
Дерек Лам.
Ральф Лорен
11. Смоктати
Легка шкіра, м'який і ніжний, ідеально підходить для всіх і служить прекрасним матеріалом. Виберіть строгі і прості силуети.
Шкіра, як броня, додає впевненості. Для сучасної жінки це важливо. Фебе Філо, Celine
Навігація
Навігація
Акріс
Михайло Корс
12. Квіти.
На мій погляд, це найкращий друк, він створює весняно-літній настрій, тоді як він виглядає чудово. Ідеально підходить для максі-сарафанів, туніків та комбінацій. Квіти повинні бути великими, так як в картинках Бруегеля Ельдера. Вольфган Яп, Вундкінд плаття в квітці - це найправильніша і жіночна, яка зараз в моді. Eden Moralioğlu, Едем
Етро
Етро
Д&Г
р.
Дольце & Губана
Аудиторія
Jil Піскер
Мар
13. Python і leopard
Сіро-бежевий гамінь перетворює агресивний і надмірно сексуальний друк в більш стриманий і навіть строгий друк, Журнал Vogue розповідає нам.
Ніщо більше спокусливих, ніж дизайнери купальників ще не приходять. Анна Молінарі, Blumarine
Бруней
451785
Просто Каваллі.
Дольце & Губана
Дольце & Губана
14. Нова хвиля
Вуличний стиль - шкіра, пряжки, сітка. Тільки для висіву і модності і представників субкультур.
Повертає затягнуті витяжки і жорсткі шкіряні штани ризиковані велосипеди. Крістофер Баілі, Бурарис
Бурарис Прорсум
Гучі
З повагою
Мар
15.00 р. пердят
Пастельні тони – альтернатива тонам веселки. У цьому сезоні дизайнери подбають про те, щоб задовольнити смак кожного.
Я вибрав відтінки морозива - скажіть, м'ятний сорб. Я хочу бути оптимістичною! Олександр Ван
Олександр Ван
Стелла Маккартні
Мар
16. Шифон
Frank і chaste є суперечливим трендом, який поєднує в собі ці два якості. Засихати його мудро.
Прозорі сукні та спідниці є основним знаком романтичного настрою. Hannah McGibbon, Chloe
Валентина
Крістіан Діор
З повагою
451785
Yves Сент-Лонтан
Хлое.
, Україна
Хлое.
451785
Саватор Фергамо
17.00 р. Топ стріли
Модні дизайнери радять носити вузькі вершини не з джинсами або шортами, але з більш строгими речами: штани, куртки і клоки. Зняті верхи носили Джейн Біркін в кіно Басейн. Масиміліано Гіорнетті, Саватор Фергамо
Максмара
(Багато)
Саватор Фергамо
18 років джинс
Вони пришивають все від джинсу: сукні, сорочки, штани. Цей сезон, джинс не повинен бути фріролів, класичних кольорів.
Я навіть пофарбував шовкові вершини в Індіго. Стелла Маккартні
Д&Г
6995.
Навігація
Стелла Маккартні
19.00 р. Микрокс
Шорти, присутність яких може бути оскаржена. Не носити їх у місті. Можна носити танкетку або сандалі. Підвіска талії з поясом.
У шортах ви повинні йти прямо на пляж - як в бікіні. Ісабел Маран
Лавін
Михайло Корс
Марк Яковс
Саватор Фергамо
20. Аксесуари
(а) Бахром
Бруней
Лука Бресель
Роберто Каваллі
(b) Маленькі сумки на ремені
р.
Валентина
доб. 172
Лавін
Лука Бресель
(c) Аксесуари
Д&Г
Логін
d) Квіти всюди: на взуття, на лацці і в волоссі
р.
Д&Г
e) Шапки.
Марк Яковс
Сережки:
- Кільця.
Дольце & Губана
-Купити.
Мар
г) Кіт-айе окуляри
Крістіан Діор
(h) Взуття.
- Взуття ріббон
Крістіан Діор
- Сандалі.
Хлое
- Штани на дерев'яну платформу або гофрику
Дольце & Губана
21. БУТИ
(a) Колір Букет квітів в макіяжі!
, Україна
Крістіан Діор
Крістіан Діор
(б) Грейс. Красивий макіяж і волосся.
- Смоки очі.
Мар
Марк Яковс
до Тонкий лайнер
444 р.
Крістіан Діор
- Бордо губи
Yves Сент-Лонтан
Лука Бресель
пачки. Головне не пошкодити гель.
Гучі
Марк Яковс
Yves Сент-Лонтан
: друковане видання журналу Vogue Russia / журнал.
Фото: стиль.com
Габаритний зображення
1,1 км Жилети
Стилісти радять одягатися в кольоровому монохромному наряді або поєднувати кілька відповідних яскравих кольорів.
Відтінки ягід і цитрусових фруктів настільки соковиті: запах одягу як плоди. Яскраві тони є основною провокацією. Починайте турбувати навколо вас! Фріда Ганніні, Куччі.
3.1 Філліп Лім
Максмара
р.
Міу
Лука Бресель
Гучі
Jil Піскер
Етро
2. країна
Модні дизайнери розповідають нам. Сорочки джинси, коубой чоботи, капелюхи, ремені. Корови, індійці, хіппі. Я перемішував його в одну колекцію. Анна Суй
Просто Каваллі.
Барбара Буй
Герм'є.
Бруней
Анна Суй
Ральф Лорен
3. У Чорний.
Мінімальна тканина – це реальна можливість носити чорний влітку.
Влітку чорний виглядає більш оригінально, ніж будь-який яскравий колір. Томас Майєр, Ботегга Венета
Дольце & Губана
до 1 2 3 4 5+
З повагою
Yves Сент-Лонтан
4. білий
Білий не означає мінімалізму. Ви можете зробити все з білим!
Навіть найпривабливіші речі в білому виглядають чуттєво. Хакаян Єльдірім
З повагою
Дерек Лам.
Вікторія Бекхем
Віктор і Рольфа
5. Умань мереживо
Мереживо зробить наряд схожим на весільну сукню.
Наша героїня - це наречена з південної Італії в білому одязі, виготовленому з традиційного напівпрозорого мережива. Стефано Губана
Дольце & Губана
Д&Г
11400252
лаціна
Аудиторія
6. комбінезон
Основна річ сезону може бути будь-яким: джинс і шовк.
В цілому можна носити двадцять чотири години на добу - як на бенкеті, так і в світі. код товару: Capaza
Павло & Джо
р.
Гучі
Навігація
Лука Бресель
7. схід
Орієнтов - це делікатна справа, і модні дизайнери розуміють це і приділяють особливу увагу східним мотивам. Не кожен може оцінити східні мотиви. Це тренд для інтелекту. Антоніо Маррас, Кензо
Лука Бресель
кензо
Вера Ван
8. Смуги
Головний друк сезону. Вони можуть бути будь-яким: стандартне море, колір, чорний і білий. Смуги додають структуру і графіку в одяг, що робить його схожим на предмет сучасного мистецтва. Раф Симона, ДЖіл Сандер
Лука Бресель
Jil Піскер
Навігація
Спортмакс
9. Суїт.
Костюм завжди в моді. Цей сезон особливо модний чоловічі мотиви: безрозмірні футболки і сорочки, широкі плечі. Я шукав на дев'ятих. Тоді мінімалістські костюми стояли на голові жіночого гардеробу. Це те ж саме зараз. Нарцисо Родрігез
Джохор-Бару
Національний костюм
Нарцисо Родрігез
Михайло Корс
10. замші
Suede ідеально підходить для мінімалізму та стилю коубой. Сукні, сорочки, штани і спідниці - всі пришивають з неї.
Я вибрав suede, тому що він нагадує мене про моду сімдесят і сексуально охоплює фігуру. Дерек Ламбре.
Максмара
Герм'є.
Дерек Лам.
Ральф Лорен
11. Смоктати
Легка шкіра, м'який і ніжний, ідеально підходить для всіх і служить прекрасним матеріалом. Виберіть строгі і прості силуети.
Шкіра, як броня, додає впевненості. Для сучасної жінки це важливо. Фебе Філо, Celine
Навігація
Навігація
Акріс
Михайло Корс
12. Квіти.
На мій погляд, це найкращий друк, він створює весняно-літній настрій, тоді як він виглядає чудово. Ідеально підходить для максі-сарафанів, туніків та комбінацій. Квіти повинні бути великими, так як в картинках Бруегеля Ельдера. Вольфган Яп, Вундкінд плаття в квітці - це найправильніша і жіночна, яка зараз в моді. Eden Moralioğlu, Едем
Етро
Етро
Д&Г
р.
Дольце & Губана
Аудиторія
Jil Піскер
Мар
13. Python і leopard
Сіро-бежевий гамінь перетворює агресивний і надмірно сексуальний друк в більш стриманий і навіть строгий друк, Журнал Vogue розповідає нам.
Ніщо більше спокусливих, ніж дизайнери купальників ще не приходять. Анна Молінарі, Blumarine
Бруней
451785
Просто Каваллі.
Дольце & Губана
Дольце & Губана
14. Нова хвиля
Вуличний стиль - шкіра, пряжки, сітка. Тільки для висіву і модності і представників субкультур.
Повертає затягнуті витяжки і жорсткі шкіряні штани ризиковані велосипеди. Крістофер Баілі, Бурарис
Бурарис Прорсум
Гучі
З повагою
Мар
15.00 р. пердят
Пастельні тони – альтернатива тонам веселки. У цьому сезоні дизайнери подбають про те, щоб задовольнити смак кожного.
Я вибрав відтінки морозива - скажіть, м'ятний сорб. Я хочу бути оптимістичною! Олександр Ван
Олександр Ван
Стелла Маккартні
Мар
16. Шифон
Frank і chaste є суперечливим трендом, який поєднує в собі ці два якості. Засихати його мудро.
Прозорі сукні та спідниці є основним знаком романтичного настрою. Hannah McGibbon, Chloe
Валентина
Крістіан Діор
З повагою
451785
Yves Сент-Лонтан
Хлое.
, Україна
Хлое.
451785
Саватор Фергамо
17.00 р. Топ стріли
Модні дизайнери радять носити вузькі вершини не з джинсами або шортами, але з більш строгими речами: штани, куртки і клоки. Зняті верхи носили Джейн Біркін в кіно Басейн. Масиміліано Гіорнетті, Саватор Фергамо
Максмара
(Багато)
Саватор Фергамо
18 років джинс
Вони пришивають все від джинсу: сукні, сорочки, штани. Цей сезон, джинс не повинен бути фріролів, класичних кольорів.
Я навіть пофарбував шовкові вершини в Індіго. Стелла Маккартні
Д&Г
6995.
Навігація
Стелла Маккартні
19.00 р. Микрокс
Шорти, присутність яких може бути оскаржена. Не носити їх у місті. Можна носити танкетку або сандалі. Підвіска талії з поясом.
У шортах ви повинні йти прямо на пляж - як в бікіні. Ісабел Маран
Лавін
Михайло Корс
Марк Яковс
Саватор Фергамо
20. Аксесуари
(а) Бахром
Бруней
Лука Бресель
Роберто Каваллі
(b) Маленькі сумки на ремені
р.
Валентина
доб. 172
Лавін
Лука Бресель
(c) Аксесуари
Д&Г
Логін
d) Квіти всюди: на взуття, на лацці і в волоссі
р.
Д&Г
e) Шапки.
Марк Яковс
Сережки:
- Кільця.
Дольце & Губана
-Купити.
Мар
г) Кіт-айе окуляри
Крістіан Діор
(h) Взуття.
- Взуття ріббон
Крістіан Діор
- Сандалі.
Хлое
- Штани на дерев'яну платформу або гофрику
Дольце & Губана
21. БУТИ
(a) Колір Букет квітів в макіяжі!
, Україна
Крістіан Діор
Крістіан Діор
(б) Грейс. Красивий макіяж і волосся.
- Смоки очі.
Мар
Марк Яковс
до Тонкий лайнер
444 р.
Крістіан Діор
- Бордо губи
Yves Сент-Лонтан
Лука Бресель
пачки. Головне не пошкодити гель.
Гучі
Марк Яковс
Yves Сент-Лонтан
: друковане видання журналу Vogue Russia / журнал.
Фото: стиль.com