Еволюція стилю Сара Джессіка Паркер

Sarah Джессіка Паркер є одним з суперечливих фігур у зоряному небі. Що кажуть, що вона неймовірно стильна і елегантна жінка, інші кажуть, що Sarah Jessica страшний і bony. Хтось вважає своєю талановитою акторкою, хтось - зіркою одного фільму (або, навіть серією). Його здатність змінювати і експериментувати небажано, і побачити, як він поліпшився протягом багатьох років, є дуже цікавим.

1984 р.
Це важко знати майбутнього стилю королева в цій плутати дівчину.

р.

1987 р.
Ну, що можна сказати, в 80-ті це було просто стильно. Це добре, що '80-ті роки, це не так?

1991 р.
Так Sarah став блондинкам. Але до шикарного образу стильної леді ще далеко, на мій погляд.

1993 р.
Але з легкими локами я дуже люблю Сара, щоб бути чесною.

1997 р.
Нарешті, є елегантні зачіски.

1998 р.
Ну, можливо, "більше складних" не завжди означає краще, правильно?

2000 р.
Слека зачіска youngens Sarah, але відсутність обсягу на вершині підкреслює масивну нижню щелепу.

2003 р.
Холодний відтінок волосся вигідно підкреслить колір очей Сара.

2004 р.
Кооп коричневого волосся виглядає просто шикарно, мені потрібно визнати.

р.

2005 р.
Згідно з Sarah, це її природний колір волосся. Що він!

р.

2006–2017 ООО «Нова пошта»
У макіяжі Сара завжди дотримується класичних принципів - виділення стекбонів, стрілок на очах, вишукано стриманої помади.

р.

2008 рік
Хоча я не люблю Sarah з прямим волоссям, але образ дуже елегантний і витончений, не можна допускати.

р.

2009 рік
З тим, що волосся я знаходжу його неспроможним!

456591

2010 р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тексти пісень, а це означає: І решта є дуже цікавим образом!

Фото: instyle.com