Коко Роша.

Coco Rocher перетвориться 23 цього року. І вона вже встигла не тільки піднятися на вершину Олімпу, але і з неї з'їхати. Рекламні кампанії, безліч фото наборів, шоу відомих співуроків – все це було, і буде в кар'єрі Роші, сподіваюся на тривалий час.

Роча повинна бути вдячна за її успіх не тільки природі за те, що вона присуджувала її цікавий вигляд: незвичайна «ката» ока, овальна обличчя і божевільні вирази обличчя.

Але її вдячність має продовжити до Ірландії, а особливо до ірландського танцю. Після того, як вона помітила, коли Коко танцювала в одному конкурсі, і отримала звання «нового відкриття» після виступу Гаутьєра, яка продемонструвала свої навички.

Коко - це улюблена з багатьох дизайнерів. По-перше, вона є великим дефільтром.

По-друге, миттєво приймає зображення, змінює вирази обличчя. Завжди різні, яскраві і оригінальні.

1 999 р.

р.

По-третє, Rocha позбавляє шикарно. Танцююча допомагає їй в цьому: це завдяки їм, що вона потрапляє в такі божевільні пози, які, однак, дуже популярні з фотографами.

Коко можна описати в одному слово – «нестандарт». Навіть приклад назви. Вона не є іменаком знаменитого Chanel; в ім'я Roshi - Coco - акцент поміщається на першому струганому. Її ім'я означає «ліхта», як стверджує модель. Вона не така невелика, хоча. З точки зору висоти і ваги. Багато модних дизайнерів скаржались, що Роче буде добре схуднути. Але на власній власній моделі, за якою він отримав назву «любителя їжі».

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Однак Роча не тільки в її відносній повноти. Моделі, такі як Lara Stone або Barbara Palvin, також не анорексічні. Але малюнок не зіпсує свою кар’єру. Це право: якщо ви три рази тонкі, але без харизми ви не будете далеко. Коко має достатню кількість харизми для двох.

р.

Коко Роче обіцяє успіх від Wintour сама, коли вона називається її перспективним обличчям. І якщо будь-яка модель Wintour випадково викликає перспективу, то вона допущена до успіху в ночії. Те ж саме сталося в Коко. Вона почала з'являтися на кришках найвідоміших журналів і стала більш популярною щодня.

Коко Роча колись була улюбленою моделлю. Її зовнішній вигляд зачаровує, рухи стикалися, я дуже сподобалося фотосесію цього чудового канадського таланту.

р.

Але звичайно, як і всі моделі, Коко не змогла постріли. І з її нестандартним зовнішнім виглядом, і невдалими кутами. І я завжди дивився, що довідники фотографів розміщують такі фотографії.

Коко здатний взяти на різні зображення, і це відео є хорошим прикладом цього.

І в цьому відео Coco Rocha може похвалитися своєю здатністю змінити вирази обличчя з миттєвою швидкістю.

Крім того, Роча також може похвалитися те, що вона зірвала в рекламних оголошеннях для Дієта Кокс, дизайн упаковки якого був придуманий Карлом Лагерфельдом.

Особисте життя Рочера було успішним. Вона одружена з дизайнером інтер'єру James Conran. Коли я побачила свою картину, я думав, "Нехай, можливо, він хороший чоловік." Але любов зло...

Я дивлюсь, як Джеймс живе з такою дружиною «красою». Роча є непристойним і вологим. Ось чому вона часто запрошується в якості телеведуча на різні події.

552213

р

р.

р.

Посилання:
Веб-сайт: www.ohsoco.blogspot.com
Веб-сайт: www.cocorocha.com