Фото Коко Роча

Якщо ви покажете картину Коко людям, які далеко від модного світу, то, напевно, скажете, що у них є дівчина, яка страждає від аортексії. По суті, 23-річний канадський близький до болючої тонкості, але вона не повинна називатися аортексичними, тому що якщо вірити себе Коко, вона є абсолютно здоровою людиною, просто в деякій точці вона розповіла, що правила тонкості в модній промисловості і вона повинна втратити «екстра» кілограми. Недосвідчений Роча зробив так і тепер з звички їсти мало, але правда. Коко є одним з тих моделей, які добре підходять як на катавлках, так і глянцевих виданнях, оскільки фотографи вважають її «камелевим» і «келеном поз» одночасно. Роча не має ніякого відношення до таких заголовків, особливо, оскільки вони давали можливість виступати за найбільш авторитетними журналами, включаючи Vogue, а також брати участь у виставках кращих дизайнерів світу. На даний момент Коко вважається моделлю з префіксом - супер, хоча вона тільки 23.

р.

У будь-якому випадку, є ще багато роботи попереду, але молода дівчина не повинна забувати про своє особисте життя, адже її улюблений чоловік чекає на неї вдома - дизайнер інтер'єру Джеймс Конран, який навряд чи переносить постійне перебування Кока в домашніх умовах, особливо так як у них 100% краси в домашніх умовах!

«Я найнятий Джеймс як декоратор для фарбування стін моєї квартири. І через рік, ми мали вафель. Це було дивним, мої друзі!

р.

р.

р.

р.

3298025р.

р.

р.

(доб. 4)

Coco Rocha Twitter: twitter.com/cocorocha

Категории

Смотрите также

Новое и интересное