З бісеру за шкірою обличчя. Модельні секрети

Графік моделей під час Fashion Week забарвлюється другим. Стилінг, макіяж, фітинг - в цій серії подій практично немає місця для догляду за собою. Однак моделі здатні адаптуватися практично до будь-яких умов і точно знати, що робити, щоб виглядати бездоганно навіть в такому турмолі.

Кара Делевінгн

Коли моя шкіра вимагає живлення, для мене немає нічого, як органічна косметика для шкіри, або, швидше, їх чарівний пилок і медовий крем Bee Yummy Cream. Склад – виключно натуральні компоненти, які не закупорюють пори, живлять і зволожують, не завдаючи шкоди здоров’ю. Я не спробував нічого краще, ніж це ще!

Bee Yummy Крем для шкіри

Карлі Клос.

Для очищення пори використовуйте клалісонову щітку. Після глибокого очищення шкіри необхідно зволожувати. Потім я краб Каудалі масло, додайте пару крапель в день крему і мій дивний зволожувач готовий. Я застосував його кілька разів на день.

Clarisonic обличчя очищає щітку

Каудалі масло

Йорданія Данн

доб. 2

The Radiant Glow Express - це моя улюблена краса. У цій серії є також універсальна сироватка, яка підходить як для макіяжу, так і як фіксатор. Краса шкіри впевнена!
73103734

Маска Radiant Glow Express Sisley

Коко Роча

Перше, що я роблю після того, як шоу знімається мій макіяж, і я використовую чистий лосьйон. Двічі на день, вечір і ранок. Для шкіри дихання є дуже важливим чинником молоді. Так, коли я вдома, я ніколи не зносу макіяж, щоб зробити вашу шкіру.

Коко Роча без макіяжу

Ліу Wen

р.

Перед кожним шоу митці макіяжу зазвичай застосовують кілька шарів макіяжу, які в свою чергу позбавляє шкіру здатності дихати і висихати її. Тепер, під час Fashion Week, я повинен уважно дивитися на мою шкіру обличчя - щоденні маски дуже корисні. Я віддаю перевагу корейським штампам або зробити власні маски – від води і яєць. Коли немає багато роботи, я знижу кількість процедур мінімуму, не більше одного разу на тиждень.
р.

Ліу Без макіяжу

Категории

Смотрите также

Новое и интересное