Модельні дружби

Часто буває, що моделі вибирають дружби не модельний вигляд. Але іноді їх інша половина просто як милий і красивий. Давайте подивимося, які моделі втомилися від хлопчиків з зовнішнім виглядом Аполлона і хто вибирає Зюс і навпаки.

Коко Роча та Джеймс Конран

Коко одружений з дизайнером інтер'єру James Conran. Аполлон! Тим не менш, Джеймс любить красиві жінки, тому що він вважає, що нічого прикрасить інтер'єр так само, як чарівна істота.

Це велике відео з James і Coco's wedding.

Коко писав на своєму блозі:

Я дуже щасливий і можу сказати, що я займаюся. Пропоную мені минулого тижня, і я прийняв. Я ніколи не був щасливим, як я зараз. Я не можу чекати, щоб почати жити з ним.

р.

Abby Lee Kershaw і Метью Hutchinson

Матвія Hutchinson є гітаристом для нашого гори, в якому Abby грає фортепіано і співає.

Kasia Strass і Dylan Forsberg

Дилан Форсберг - фотограф і модель з Нью-Йорка. Дилан часто бере фотографії своєї дівчини.

Вони також люблять фотографувати разом.

Говорячи про Аполлони і Цеуса. Дилан - один з найсолодших хлопчиків, які я коли-небудь зустрівся. Я думаю, що він дивний поруч з грубою Kasia.

Rosie Huntington-Білий і Jason Statham

Найголовніший перевізник у світі, недорогий Jason Statham поруч з Россі виглядає непогано. Пара зустрілася в квітні минулого року на музичному фестивалі Coachella, а через чотири місяці любителі почали жити разом. Про перспективи життя разом розповів друзі. Вони кажуть, що вони йдуть на шлюб. Звісно, скоро ангел VS Rosie Huntington-Whiteley буде літати не на прогулянці, а до вівтару.

У образі Jason є трохи всього від Apollo і Zeus. Росес зробив хороший вибір!

Саша Пивоварова та Ігор Вишняков

Ігор є фотографом, який відкрив Саша Півоварова на світ. Саме завдяки йому, що ми зараз бачимо відчужну модель на сторінках Vogue. Ігор направив фото Саші в агенцію IMG.

Мій чоловік почав розповісти мені, що я був красивим. Це був перший штовх. Я не вірю Його, я думав, що він просто любив мене, тому він сказав, що. Ігор, звісно, перебільшився з «красою», але все ж у своїх словах була одна правда. Саша любить чоловіка і викликає його ангелом.

Він знає всі кути. Наші відносини базуються на любові, довірі та почуттях нескінченної підтримки. У вас є чоловічі скелі, які витягують, і є чоловічі крила, що дають вам відчуття польоту. Ігор - чоловіча крива.

кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс

Ігор каже, що коли він дивився на Саші як фотограф, він відразу зрозумів, що дівчина ідеально підходить для фотосесій. Ну, це добре, коли дружина поєднує в собі дві ролі відразу - кохану жінку і улюблену модель! І для Саші, очевидно, набагато важливіша внутрішня краса і міцність, як і Зюс.

Ая Рубик і Саша Кнезевіч

р.

Пара з однією з їх присутності прикрасить будь-яка подія моди. Красива + красива формула для успіху будь-якого продукту. Разом Anya і Sasha беруть участь в рекламних кампаніях і пагонах на фото пагонах.

Саша також модель, до речі. Займаються і весілля заплановано на липень цього року.

Ми одружилися в липні, тому ми тут. Я трохи нерва, тому що я хочу, щоб він був ідеальним. Церемонія буде скромною - ми запрошуємо тільки сім'ю і близьким друзям.

р.

Марина Линцюк та Салватор Морале

Салватор Морале божевільний про Линучук. Колишня модель перенапружується як DJ, так і, згідно з техно-провайдерами, музика надавалася йому не гірше демонстрації модного одягу. Саль є ревнощами, він навіть не дозволяв Марина носити короткі спідниці, коли вона йде в будь-яку точку без нього.

Марина і Саль вже більше року, але їхні плани на майбутнє не поширюються.

р.

Міранда Керр і Орландо Блум

Одна з найкрасивіших зоряних пар за більшістю. І, звичайно, одна з найбільш обговорюваних. До шлюбу останні Липень, романи, що циркулюють у пресі про свої карлики, кварелі та примирення. Навіть зараз Керр і Цвітіння не відстали за: пара розлучився! Звісно, навряд чи хтось вважає це, бо вони мали свою першу дитину.

Mianda коментує Flynn є дуже великий хлопчик.

Я подарував йому себе, без болючих. Порода була довгою і важкою, але Орландо був зі мною весь час. Я не знаходився через це без нього. Пара часто побачила ходьба з дитиною в колясці (або на руках). Дружина Bloom в ідеальному вигляді, відновлює неймовірно швидко. По-перше, Орландо розповідав про те, як відповісти на питання журналістів про зовнішній вигляд Керра після пологів.

Вона виглядає красиво. Добре, Bloom добре, великий чоловік. Вони виглядають ідеальною сім'єю. Я сподіваюся, що це правда.