Світові моделі

Я не розумію, чому було таке дискримінація статі і чому я тільки подивився на моделі дівчат. Серед чоловіків також багато відомих моделей, які користуються приголомшливим успіхом. Наприклад, фаворит не тільки фотографів, дизайнерів і хлопчиків, але і дівчат – Col More.

Світові моделі

Або ж ту ж, яка, але багато молодших - Ash Staimest.

Col More має статус поганого хлопчика, він має четверту найбільшу зарплату серед чоловічих моделей, він славився татуюванням «квітень травня червня»; робота моделі не є тягаром, але задоволення, оскільки він не має напитися. Як у житті, як у фотографіях.

Світові моделі

Світові моделі

Колеса Мор любить вечірки, алкоголь, дівчата і хлопчики. А хлопці люблять його, теж.

Світові моделі

І дівчата люблять його.

Він любить змінити саму дівчину.

Коля Мора не зацікавлена в тому, що все добре. Він задоволений статус суперзірки з репутацією як поганий хлопчик.

Світові моделі

Світові моделі 81

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Але іноді він повинен бути досить гарним. Досить, насправді.

Світові моделі

Однак Колеса все ще повертається до звичного і рідного образу.

Прийміть на Аш Stymest. Він зараз 20 або так, і в модній індустрії він 17 після зйомки для Vogue, але Аш все ще виглядає як маленька дитина. В цілому я не думаю, що молодь грає в руки, особливо в фотографіях з еротичними перегонами, коли він явно відкочував очі, намагаючись вичавити з себе принаймні деякі споглядання сексуальності, і дорослого. Не для мене судити. Де я і де креативні директори модних брендів. Можливо, це молодий зовнішній вигляд, який робить його таким успіхом, але я ніколи не зупинюся, бо не тільки його зовнішній вигляд, але більше про це пізніше.

Будь ласка, не повертайте дивитись на ці фотографії.

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Світові моделі

Так, це ще одна дивна особливість Аш - однорідність своїх зображень і фотосесій.

Аш Стаймест, до речі, також поганий хлопчик.

Хлопці люблять його, теж.

Світові моделі

І він любить бути дівчиною.

Світові моделі

І в житті, Аш - це повна божевільність.

Світові моделі р.

Світові моделі

Світові моделі

Іноді потрібно взяти форму ангела. Не вдалося ангела.

Це кільце дзвінка? Весь сюжет від слова "практично" схожий на історію Col More. Ось чому я з'ясував ставлення до Я не можу бачити його як ідеальний індивід. До речі, вони чудові друзі з Col.

Світові моделі

Але я люблю Аш минуле (хоча його минуле). Драммер і ковзани.

Світові моделі

Світові моделі

І нарешті, відео кліп з Аш. Ви можете слухати голос.