Світові моделі

Я не розумію, чому було таке дискримінація статі і чому я тільки подивився на моделі дівчат. Серед чоловіків також багато відомих моделей, які користуються приголомшливим успіхом. Наприклад, фаворит не тільки фотографів, дизайнерів і хлопчиків, але і дівчат – Col More.

Або ж ту ж, яка, але багато молодших - Ash Staimest.

Col More має статус поганого хлопчика, він має четверту найбільшу зарплату серед чоловічих моделей, він славився татуюванням «квітень травня червня»; робота моделі не є тягаром, але задоволення, оскільки він не має напитися. Як у житті, як у фотографіях.

Колеса Мор любить вечірки, алкоголь, дівчата і хлопчики. А хлопці люблять його, теж.

І дівчата люблять його.

Він любить змінити саму дівчину.

Коля Мора не зацікавлена в тому, що все добре. Він задоволений статус суперзірки з репутацією як поганий хлопчик.

81

Але іноді він повинен бути досить гарним. Досить, насправді.

Однак Колеса все ще повертається до звичного і рідного образу.

Прийміть на Аш Stymest. Він зараз 20 або так, і в модній індустрії він 17 після зйомки для Vogue, але Аш все ще виглядає як маленька дитина. В цілому я не думаю, що молодь грає в руки, особливо в фотографіях з еротичними перегонами, коли він явно відкочував очі, намагаючись вичавити з себе принаймні деякі споглядання сексуальності, і дорослого. Не для мене судити. Де я і де креативні директори модних брендів. Можливо, це молодий зовнішній вигляд, який робить його таким успіхом, але я ніколи не зупинюся, бо не тільки його зовнішній вигляд, але більше про це пізніше.

Будь ласка, не повертайте дивитись на ці фотографії.

Так, це ще одна дивна особливість Аш - однорідність своїх зображень і фотосесій.

Аш Стаймест, до речі, також поганий хлопчик.

Хлопці люблять його, теж.

І він любить бути дівчиною.

І в житті, Аш - це повна божевільність.

р.

Іноді потрібно взяти форму ангела. Не вдалося ангела.

Це кільце дзвінка? Весь сюжет від слова "практично" схожий на історію Col More. Ось чому я з'ясував ставлення до Я не можу бачити його як ідеальний індивід. До речі, вони чудові друзі з Col.

Але я люблю Аш минуле (хоча його минуле). Драммер і ковзани.

І нарешті, відео кліп з Аш. Ви можете слухати голос.