Подорож до Північного полюса

На Північному полюсі ми нещодавно розповіли про те, що олімпійська факелка настає на Північному полюсі. На сьогоднішній день фотограф і мандрівник під прізвиськом сержидоля продовжує цікавий сюжет про подорож до Північного полюса. Ретельно, холодно під катоком;
р.

З настанням полярного сутінка досягла Franz Josef Land, а наступного дня вступив до льодового царства.

На льоду був вертоліт MI-2

р.

До речі, стаж льоду не круглий, так як це може здатися, але з ничкою. Як правило, якщо корабель застрягає, льодяник переходить назад, відпочиває на свербіж в носі і витягує судно з крижаної ємності:

З настанням полярного водопілля прийшов на землю Франца Йосипа:

р.

Схема розміщення. капітан має три помічники, кожен годинник на 4 години. До годинника входить перший офіцер, який виступає капітаном у його відсутності, навігатор і шолом, який, фактично, перетворює шолом. Навігатор, хоча за допомогою комп'ютерної навігації, дублює курс на друкованих картах:

Р

Підхід Franz Josef Земельна ділянка, ми побачили айсберг, як голова слону:

Він був темним, я мав стріляти на високих значеннях ISO:

Похід до айсберга, висвітлений його з точковим світильником:

1842-1998

На цій точці з'явився кит перед льодом. На жаль, не вдалося згадати його. Незважаючи на яскравість каркасу, ще темний навколо:

499.00 Р

Після того, як погода остаточно погіршилася і почалась сноуборд. З тих пір не було багато стріляти, я вирішив фотографії снігу в прожекторі:

Тут можна чітко побачити аеродинамічні особливості коляски: на мості, незважаючи на погоду, є майже не вітер. На лініях снігу можна побачити, як він піднімається вище і навколо нього:

Ось теж можна побачити, як сніг змінює його траєкторію:

Наступного дня ми пропустили ще одну айсберг:

Р

Це максимальна підсвічування «день», яка тривала близько 2 годин:

Льодяник тонкий і складається з невеликих штук. Перед настанням льодової скоринки ми проходимо в темному (див. сигнали інших суден), але тепер перетворилися на точковому світильнику:

, Україна

Каюта капітана:

р.

Від стажера добре видно слід льодяника:

(Б)

Я свідомо не помітив картину, щоб передати стан сутінки:

810038.

отвір на луці корабля, через яку кріпляться троси. На відстані можна побачити світло від spotlight:

При переїзді льодовик не розрізати лід, так як це може здатися на перший погляд, а саме коліт. У процесі утворюються тріщини, по яких штовхають льодові льодові льоди і переходить судно:

Я пішов в утримання і фотографував зміст:

У нас є багато речей, іноді несподівані:

Льодяники льодяники. У цьому місці можна почути льодовий скребок з боків:

Що здається, що лисиця насправді є сноуками при тривалому впливі:

місяць вийшов і маленький холо утворився навколо нього. Я ховав місяць за лопатками і зробив вертоліт з «німбусом»:

р.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com