Як іноземці розрахувати туристів з Росії

Довгий час з осені залізної завіси. Багато з нас почали багато подорожувати, прийняти європейський стиль одягу і навіть почати вивчати мови. А ще – ми просто ввели в ресторан, у рот ще не відкрився, а музиканти вже грають «Москва вечірка». Як ми з'ясували?

Дуже просто. Неважливо, скільки часу пройшло з моменту, коли російські туристи затопили всі гідні туристичні напрямки, критерії залишилися однаковими – одягом, манерами, зовнішнім виглядом.

р.

Сукні

Про десятисантиметрові шпильки на тротуарних каменях і хутрях вже написані гігабайти текстів, про них зараз я не буду говорити. Більшість російських туристів тепер вишиті в туристичних формах – джинси, кросівки, футболки. Але є два речі, які ще не позбавлялися від навіть багатьох «додаткових» туристів. Ми даємо щільно в'язані футболки, роблячи будь-який, навіть тонкий, жінка виглядає як ковбасний бар, і золото.

Нехай італійці люблять золото не менше. Наше золото через високий вміст міді має червонувату відтінку, яка дає нам можливість згвалтування. Будь-який більш-менш досвідчений продавець сувенірів або іншого туристичного джгута буде говорити вам російською, ледь даючи погляд на руки, шию або вуха. Я не можу уявити, що люди зношують золоті ювелірні вироби на туристичній поїздці, просто знають і не дивляться: наше золото і значок з словами «Я російська» – майже те саме.

Маннери

Це ще простіше. Європейки, а не тільки європейці, мають різну культуру привітання. росіяни, які використовуються для того, щоб сказати hello раз на добу, на першій зустрічі, і в основному з друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це особливо вірно для ченців, які використовуються для привітання друзів і незнайомців на кожній зустрічі протягом дня. Якщо відвідувачі ввійшли в ресторан і не скажуть hello, ледь переправляючи поріг - рука офіціантка автоматично досягає меню російською мовою. Німецькі та австрійські мови також використовуються для того, що російські привітання навряд чи приходять. Ми звикли здивувати, зараз ми звикли до неї.

Запобігання

Ми відрізняється від європейців. Один чеський журналіст, який, як правило, бере себе на дорогу, виявивши етнічність своїх мандрівників по по появі, розповів мені, що росіяни здавалося йому «більше округлих». й

В цілому, це, більшість з нас мають більш м'які, круглі риси обличчя, ніж європейці. За його порадою я дізнався практично несправедливо, щоб відрізняти чешки і німці від росіян і українців за формою носа. Центральноєвропейський ніс найбільше схожий на м'який пташник, а кінчик носа завжди виглядає. Наші носи мають на кінчику і крилах щось схоже на м'який патч, який пом'якшує лінії і робить ніс не таким різким. До цього недоліку посмішки і «спокійного» погляду – і це, ви половили.

Це результат моїх особистих спостережень. Я далеко від того, що я соромлюся своєї національності; крім того, у мене є фоллі пишається. Я іноді використовую результати моїх спостережень, щоб зловити себе під час подорожі. Я не хочу розшукати європейський, особливо, так як ви не можете приховати носі будь-яким чином.

Джерело: shkolazhizni.ru