Напередодні дня:

Р

- Юрій Михайлович, час для... Мій Бог, Юрій Михайлович, знову? Як дістатися до прес-конференції? І за три години у вас є новий видавничий будинок! Після того, як на вас чекають письменники, викладачі, журналісти.

- Слухати, Женя... Ти мій помічник, мій секретар, і я оплачую вам багато грошей для цього. Ось і думають про щось!

Юрій Михайлович, Я розумію все, ви дуже активний людина, катання на лижах, сноубордингу і все це. Але люди починають ходити. Повідомляємо, що хтось методично оцінить вас. Зробіть жарти про стосунки з дружиною. Ось тільки один смішний жарт чув: «Нехай на гірськолижному відпустці Лужков з дружиною і вона каже йому ...»
- Вимкніть мене! Він сказав мені жарти! Ви краще отримайте художника макіяжу тут і починайте мислити про екструзії для журналів. А бути впевненим!
Я дійсно пішов на гору Воробна. Пробіг.
- Юрій Михайлович. У горах три тижні не було снігу. Так не вийде. Можливо, ви можете розповісти мені про те, що сталося, і я покрию його приємно.
- Що? Хто твій п'ятий тобі запитати мене? Я вже сказав, що це мій бізнес і ніхто інший бізнес! Псхоль, і в 10 хвилин було готово «приваблива» легенда!!!
Referendum звернулася з офісу мера. "Хто я трахнув старий пень ..." Він синціс і синці десь, і я повинен зловити. Натюрморт! Тепер я збираюся кинути його божевільним, а потім я збираю його чистити. Казель!
«Та фрак», думав Лужков-- Чому б я сплатив їх, що багато грошей? Щоб зробити мене нервом? Казель! « » » » » » » » » » » » » » »
40 хвилин на прес-конференцію

М. Лужков, що сталося знову? Чи з'являються старі синці, і тепер є нові? Може бути, ми повинні зупинити катання на лижах, прямо?
У журналістів.
Лужков посміхався- Цього разу я пристрасть до зимових видів спорту нічого не робив з ним. . "
«Я поїхав до Воробейських гірок, лиж,» мер почув голос від імені в мікрофоні.
- Я поїхав на гору Воробей, лиж. - Юрій Михайлович повторився автоматично, але він усвідомив свою помилку і пішов неправильно, але це занадто пізно.
Весь номер журналістів наповнений сміхом.
Садівник пішов з пурпуру - "Я вбиваємо трохи, ви чортуючи референдум" - і сором'язливо посміхаючи в залі почався бездоганно зауважити, що сказати.
Але нічого не прийшла, як правило, багата фантазія пішов з ним, і тільки один вирок, який очолився в голові мера в великих, яскравих червоних буквах:
Перше правило Боротьба не говорить про Боротьба.

浜у 涓 蹇

+ Додайте до закриття теми =
Дзвоните до мене, здається, сьогодні друг Вовик і непристойний:
- Ви знаєте, що? Це ваша московська еліта, яка є грудою!
Я ходив лижі сьогодні.
Я сходження на схил, кладемо на лижі, окуляри, все правильно.
Так само, починаючи з спуску, забираючи швидкість, раптом з'являється.
Він відрізає мене, болить моїх лиж, я падає, і він зупиняється і починає одягатися на мене.
Ну, я насправді невисокий хлопець, але це свого роду неспроможність зробив мене хворим!
Я зловив з ним, і з паличкою на голові, як ебать, потім в оці, потім з стопи до печінки ...
Шапка впав його, я бачу, деякі... Шукаємо в ній, праворуч, Лужков!
Я сказав йому: «Ви, Юрик Михайлич, ебать?» Що таке?
І Він сказав мені, Пакі, Пакі. Вишгороди! Володимир Володимирович Я не впізнав тебе ззаду!