Художники року

У цій колекції тільки найкраще. Найбільш талановиті, успішні та визнані майстри щіток! Художник Вася Ложкін
«Я не можу фарбувати, але я люблю його дуже багато. й

Пара років тому, Вася Ложкін, і Олексій Кудельін, зробив альбом своїх творів і пішов до галерей. «Що я був відправлений, сказав, що це було страшно і ніхто не потребував мене». В цьому випадку митець розмістив свої картини в Інтернеті. Так Вася Ложкіна любила всю країну.

р.

Світ через очі короткозорих людей

У картинах Філіпа Барлоу світ розмитий, а люди і предмети втрачають чіткі контури.

Напевно, це те, як люди, які страждають від міопії, дивляться світ без келихів і контактних лінз. Або можливо, не страждаючи на всіх, тому що головне, як ви знаєте, видно на відстані. І що ми не можемо розглянути, так легко і швидко думати про себе.

, Україна

Прості як 5 kopecks, художник

Життя як це, в роботі художника Валентина Губарєва

Він любить в Європі і живе і працює в Мінську. Його робота дикої популярної за кордоном, але майже небайдужий до своїх вихованців. У сучасному світі обробляється готівкою і відчужливістю одночасно художниця Валентин Губарьов висохає самостійно, не завадить полум'я і просто робить те, що він любить.

Реальний Клейк.

Хороші карикатури німецького художника Gerhard Gluck

Німецький мультфільміст Герхард Глюк – фігура культа в мультфільмі. З 1991 року його робота була опублікована щомісяця в різних європейських журналах, в тому числі сатиричний журнал Eulenspiegel, і його мультфільми були циркулювати по всьому світу у вигляді туристичних листівок, одна з яких ви, ймовірно, були в будинку.

р.

Подбайте про свій внутрішній кіт.

Ці ілюстрації можна сміливо призначати як засіб для осіннього меланхолія

Харківський художник Тетяна Самошкіна створює на папері теплу, трохи наївну, але нескінченно добрих світів. У них трохи всього: є затишні коти і бродіння сов, локони морських хвиль і спалахи далеких зірок, маленька самотність і сумність - тільки дуже світло.

Спіричні ілюстрації Павла Кучинського

Польська артистка ввічлива карикатура сучасного суспільства

Що таке людина? Що таке суспільство? Де ми йдемо? У своїх роботах польський карикатурист Павло Кучинський. Його багатогранні і цікаві ілюстрації на тему дня, відповідно до багатьох, відображають всю сутність того, що відбувається навколо нас.

Неймовірно, але це акварель.

Покинути ваші підручники з акварелі і втратити в реальному лісі.

Українська Йое Франциска Довден фарба гіперреалістичні акварелі. І вірить, що кожен може це зробити, просто потрібно знати секрети технології.

Амелі улюблений художник

Хороші карикатури німецьким ілюстратором Михайло Сова

Михайло Сова – «майстер беззвучного гумору», який, як він іноді називаються в батьківщині в Німеччині. Його робота часто порівнюється з старими голландськими і фламандськими майстрами 16-го і 17-го століття: ті ж насичені кольори і любов до детальних ландшафтів.

р.

Акварель кипіння Вотзмусч

Під псевдонімом Мушком приховує найбільш талановитий артист Севастополя Олександр Шумцов

Роботи Аруши Войцмусу, виготовлені в найбільш складній техніці акварелі, відрізняються бездоганним кольором розчином, віртуозним поєднанням текстури і лінії. Сюжети картин наповнені тонкою залізністю і грою.

Дитячі казки

Захоплюючий, хитрий, простий і водночас складний світ художника з сільської натурниці

Володимир Лубаров – художниця незвичайна в кожному розумінні. Ви подивитеся на свої фотографії, як він називає свою роботу, і ви хочете посміхатися. Навіть якщо ці фотографії не найцікавіші.

Йосип Збуквичз живий акварель

Сьогодні ця хорватська Австралійська вважається однією з стовпів акварельного малюнка по всьому світу.

Йосип Збукович не був призначений для художника. З дитинства, проте, батьки не розглянули таланту своєї дитини. Через кілька років Йозефа стала популярною, проти побажань своїх батьків, щоб захопити свій син талант.

Фотографії, які ви хочете зв'язатися

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

“Арт – мій біженець, життя, поезія, музика, смачні сигари і сильний чай, це все і всюди. Моя робота відображала світ, як я бачу його, всі мої почуття, люди, які я зустрічаю і любов, природа я захоплюю, і речі, які оточують і впливають на мене. Аліна Копаня

Фотографії про сім'ю і близько

«Я малюю з ранку до ночі. Тексти пісень, а це означає: І ми будемо добре!

Разом з картинами московського художника Ангели Єріха, можна зробити поїздку до радянського минулого. І хто зрозуміє без слів символічні атрибути її полотен, в яких переважає вічна тема любові і людських відносин.

Східні акварелі

Чарівність Сходу в акварелі художника Мие Win Aung

Часто є автори, які фарбують з такою універсальністю, повнотою і любов'ю про свою країну. Художник Мие Win Aung присвятив своїй роботі на рідну Бурму, його повсякденному житті та свята, життєдіяльності та монахи, селах та містах.

Ніцца овець, чорні коти.

У казковому і нескінченному світі, створеному художником Робом Скоттоном, не можна закохатися в любові.

Ілюстрації художника Роба Скоттона не потрібно. Ви можете подивитися на них без слів, таких як листівки або дитячі фотографії, і просто посміхатися, відчуйте, як тепле воно стає на душі і легко на серці.

Картини Пофарбовані Sun Bunnies

Картини від вражаючого художника Лоорт Парцелера створюють чудовий настрій, незалежно від погоди зовні вікна

Картина Лорен Парцелером є дивовижним світом, в якому немає ніякої шкоди, а не відчайдушності. Ви не знайдете ніяких дощових і похмурих зображень. Ще восени на полотні сучасного французького імпресіону є сонячним і м'яким, а дощ веселий і теплий.

, Україна

Чарівний акварель від Steve Hanks

Один з кращих акварельистів нашого часу Стів Ганкс називає свій стиль «емоційний реалізізм»

Його оголені картини не просто портрети ню, але зображення з складною складовою, в якій деталі мають домінантну роль.

Щастя

Чудові, сонячні та сенсорні роботи Pascal Campion

Картини Американського художника Паскального Кемпіона наповнені теплотою та добротою. Твори цього ілюстратора розповідають про вічні людські цінності - щастя, любов, турбота про близьких, дружбу і можливість насолоджуватися життям.

Художник, який малює лікди

Людська ніжність з сміливими ударами на картинах Йозефа Лорассо

Італійське походження, сучасний американський художник Джозеф Лорассо передає в полотно сюжети, які він дивився в повсякденному житті звичайних людей. Поцілунки і поцілунки, моменти ніжності і бажання заповнювати емоційні фотографії.

Ілюстрації напередодні дня

Творчий погляд британського художника на життя мільйонів сучасних людей

John Holcroft є ілюстратором і графічним дизайнером Sheffield. Його роботи, наповнені гумором і метафором, доторкнувшись на актуальні соціальні теми, які скорочуються або пізніше стикаються з кожним з нас.

р.

Джерело: www.adme.ru