Збиток цінника

Штутгарт, 15 квітня (Новий регіон, Всеволод Ягужинський) – Рік відтепер російські професійні боксери Nikolai Valuev будуть готові помсти за втрату від Руслана Чагаєва. За словами кореспондента «Нова область», зазначеного Головою німецької акційної компанії Sauerland Events Wilfried Sauerland, що представляє інтереси Valuev.

чемпіон світу з боксу за версією Всесвітньої асоціації боксів (WBA) у великогабаритних вагах 33-річного Миколаї Valuev за результатами 12-круглого матчу, який триватиме в Штутгарті, Німеччина, не може захистити своє звання в боротьбі з першою кількістю в рейтингу списку Узбек Руслан Чагаєв – обов'язковий претендент на звання чемпіонату.

Я не чекав, щоб піти 12 раундів. Рішення судді правильно, Сauerland сказав. У той же час він сказав, що питання боротьби між Ніколаєм Ціновим та українським професійним боксером Володимир Кличко тепер знімається з порядку денного. «Ця тема виснажена», - сказав він.

«Чи не зроблю, я завжди для неї», - сказав Клаус-Петер Когль, голова Універсум Box Promotion, що представляє Чагаєв.

«Руслан був кращим сьогодні», – коментує Денис Коваленко. - Я зробив багато помилок. У той же час Valuev погодився з думкою суддів, які присуджують перемогу в Чагаєві.

«Я ще найменший, але це ще не важливо, – сказав Чагаєв, який на 28 см коротший, ніж його супротивник. - Я чемпіон світу. Моя велика мрія була вірною. 27-річний Чагаєв переміг на балах (111:117, 113:115, 114:114), це його 24 перемога.

«Щодо очікуваного Руслана, щоб просити вперед», - сказав тренер Михайло Тимм. - Але він не зробив його і розумно протистояли. Що тактика була запорукою успіху. Це перша перемога в професійних битвах. Під час своєї кар’єри російський виграв 46 бійок, 34 з них вибивають. Висота цінн. 2.13, його вага 144.7 кг. Висота Чагаєва - 1.85, його вага - 104 кг, звіт Vesti.ru.

р.

, Україна

, Україна

, Україна

Категории

Смотрите также

Новое и интересное