Valuev хоче Чагаєв смугастий пояс

Узбекський боксер знову попросив перенести боротьбу з російським гігантом

31 травня заплановано рематч між Valuev і Chagaev. Коля активно приготувала до бою, вирушила до Японії на місяць. І нещодавно переїхали до Берліна, щоб вже утрималися борти зі спаржувальними партнерами. І тоді, як відбій від прозорого неба, інформація з'явилася, що представники Чагаєва просили відкласти боротьбу через хворобу свого бійця.

«Колі вчора вранці збирався літати до Гамбурга за традиційною прес-конференцією до бою», - сказав менеджер боксера Борис Дімітров. Але ввечері ми отримали виклик від Сауерланда і сказали, що боротьба була перенесена. Ми відразу ж назвав Дон Король і попросили його подивитися в неї. Виявилося, що Чагаєв просить відкласти боротьбу до 5 липня.

Не так давно з'явилися чутки, що Узбекський ящик мав гепатит С. З такою хворобою не те, щоб перейти в кільце, життя важко. Але ромби не здавалося б, і в той же час Чагаєв вже колись зуміли захистити важке звання ВБА. Але нове захворювання є однією з інфекційних захворювань.

«Що хворий Руслан незбираний», – каже Борис Дімітров, «але захворювання, мабуть, серйозне, так як він допускає майже місяць до бою, що не встигне відновити. й

У той час як Чагаєв хворий або претендований, представники Валюєва навчаються правилам і хочуть отримати ВБА для призначення дуелі до заголовку проміжного чемпіона організації. Коля познайомиться з одним з провідних боксерів, і вони вирішать серед себе, які стануть тимчасовим чемпіоном світу. І тоді чемпіон-імісара захистить свою назву. Іншими словами, «завжди іл». Чагаєв хоче залишити без ременя. Узбекський боксер неодноразово попросив, що його бореться з Valuev буде перенесено, і навіть захотів розпочати пару разів, щоб боротися з ящиками простіше, а восени 2008 року вже зустрічався з Beast від Сходу. Але Узбеки заборонили боротися з будь-яким іншим, ніж Valuev. І тепер вони можуть навіть втратити свій ремінь.

Повернутися до Санкт-Петербурга протягом декількох днів.

«Офісний курс, я був дуже застарілим», - сказав Коля. Я все одно маю весь процес підготовки. Якщо необхідно, я буду боротися з Чагаєвом на 5 липня, і я зможе підготуватися до цієї боротьби. Але зараз весь процес навчання, який був розбитий.