р.
Український боксер Володимир Кличко у суботу у Німеччині захистив звання чемпіона світу за версією IBF у важкій вазі у боротьбі з Американським Рейом Остіном. У другому раунді з технічним вибиванням. Після бою переможець визнав, що його наступна мета була зустрічати російський гігант Nikolai Valuev, чемпіон WBA.
Габаритний зображення
У свою чергу, в Берліні, де він продовжує підготуватися до боротьби з Русланом Чагаєвом з Узбекистану, заявив, що він довго чекав пропозицію боротися з Кличком.
"Я запитав це питання багато разів, і мій відповідь не змінився", - прес-служба Російської Федерації професійного боксу цитував Valuev як говорячи. Звісно, це залежить від мого управління, але я готовий ввести кільце проти Кличка в будь-який час.
«Російський гігантський» поділився своїм думкам про боротьбу між Кличкам Жр та Остіном. «Я, звичайно, вважав його (Клицко) улюбленим в боротьбі», - сказав Микола. Але я розчарував роботу Остіна. З самого першого удару гонгу, він занурився на сили Кличка. Він думав, що Кличко тільки побачив праву, і що робить його збитком законним.