466
Історія феєрверк
Супутні китайські не запобіжники для військових цілей. Вони винайшли для феєрверків.
У Росії мода відсвяткувати свята з феєрверками була представлена Пітером І (дивитися їх з німців). З сучасних святкових феєрверк, ті феєрверки сильно відрізняються, замість звичайних феєричних ковток, в небі вони обпекли фотографії з палацами і альтанками, водоспадами і фонтанами, втілені біблійні сцени і сцени військових боїв в вогонь. Ви можете уявити, як чудові, як цікаві
26 лютого 1690 вісімнадцятирічна Петро Я знаходив три рази в ряді дали 56 вольт, а з царських рук постійно летять ракети. У небі феєрверк був розфарбований Геркулами, сльозивши рот леву (до речі, потім одну волей феєрверк коштує 10 тис. рублів, а одна корова – 3 рублів). Це був перший великий дисплей феєрверків в Росії.
По суті, розглянути Петро І засновник феєрверк в Росії історично неправильно. Згідно з документами, в 1389 р. під Дмитра Донського стартували перші вітчизняні феєрверки (то вони назвали «пані вогні». Проте, в основному, з Німеччини влаштувалися феєрверки.
Перші російські майстри художнього освітлення неба з'явіли 1545 р. Після того, як було створено полк Стерелетів, під яким в сервісі був «попередній менеджер»: він сам придумав, виробляв і запустив феєрверки. У Москві вперше показаний піротехнічний діво 1683 р. на Воронках.
І ще перший російський піотехнічний Петро Я заслуговував: він перетворив в незамінний атрибут урочистих подій, карнавалів, нового року і святкування військових перемог. Крім того, король сам створив дуже складні піротехнічні фігури і цілу картину. На початку імператора приймали корінь, хоча в ХХ столітті вона якось спрощена до звичайного салате волей.
У світі любов феєрверків не круто. Тим не менш, особливо люблять смішні вогні в Китаї (не випадково, вони навіть винайдені гармати) і Японії. Майже кожна японська сім'я, наприклад, робить феєрверки, проходячи від покоління до покоління сімейних секретів. Як правило, больше годує всю зиму і весняну, і влітку... На літо вони майже всі феєрверки. Більшість храмових фестивалів відбуваються влітку і закінчуються веселими світильниками (це строго спостерігається як релігійний культ).