Любов завжди

Кінотеатр не тільки фільми, комоди, трилери, жахи і фантастика. Кінотеатр також романтичний і іноді драматичний сюжет, наповнений глибоким змістом. Як правило, в таких фільмах завжди є місце для любові, тому любителі і барвисті пари в кіно не так рідкісні, хоча, в правді, не всі вдається «програти любов». Високі почуття посилюють інтерес до будь-якого фільму, тому що наше життя є однією безперервною любовною історією, яка всюди. Я пропоную вам подивитися на найяскравіші (у моїй думці) пари світового кіно, історії яких варто побачити своїми очима.

Титан. Джек і Роза.

Цей фільм вже є легендою, як символи блискучо грали Леонардо DiCaprio і Кате Вінслет. Історія любові є одним з найбільш захоплюючих і романтичних, які були показані тільки на великому екрані. До речі, ця красива гармонійна пара акторів не може бути, тому що роль Джека заявила три актори – Матвія Макконагей, Крістіан Бале та Макаула Кулькін, а роль Роза була розглянута Гвинет Пальто. Ми не знаємо, що це сталося, якщо Джеймс Камерон не підтвердив Лев і Кате, тому ми можемо насолоджуватися майстерністю і знову. Blue-eyed білявка Jack Dawson і red-haired rebel aristocrat Rosa deWitt Bucater є пара, чия різка flared love змушує вас закохатися і любити.

Щоденник пам'яті. Ноя і Еллі.

Ще одна історія про любов багатої краси і бідного хлопчика, який потрапляє в душу. Райан Гослінг і Рахель МакАдамс змогли донести до великого екрана історію однойменного роману Миколи Спаркса, який в перший тиждень продажів став кращим Один з найбільш торкнувшись історії любові може бути трохи різним, якщо разом Рахель МакАдамс за роль затверджений Ашлі Юдд, а замість Райана Гослінг Джастін Тимберлей, бо вони були одним з основних кандидатів. Але доля вказала, що зараз весь світ дізнався про Гослінг, а Рахель МакАдамс розповів про як по-справжньому талановиту акторку. Щоб померти в один день, щоб залишити цей світ разом, але залишити після вічної любові історія - це казка, яка майже кожна дівчина мріє.

«Вічні випромінювання чистої причини». Джоель і Кліментин

Це може бути нереальна історія, але є багато щирих почуттів і справжніх емоцій в ній! Ця романтична історія відбиває сумніви у вераміці фрази «Ви не можете увійти в одну річку двічі», адже кожен вибирає шлях, який він думає правою, і якщо любов сильний, це буде жити назавжди, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся забути людини. На жаль, компанія «Kate Winslet» звернулася до компанії «Kate Winslet», але Джим Каррі вибрала його, що я дуже щасливий.

"Меет Джо Чорний." Джо Чорний і Сусан

Нехай цей фільм не так популярний як інші, але історія любові в ньому дуже цікава, тому що не кожна дівчина здатна любити смерть себе, хоча в образі Бред Пітта калібру кінця 90-х років її гріх не любити. Ця мелодрама з приголомшливим відтінком повинна звернутися до кожної дівчини, яка мріє про велику і чистою любов'ю, навіть з не зовсім щасливим закінченням. Щоб любити людину не так легко, як це здається. Брад Пітт і Сусан Перріш, на мій погляд, стане великою пара, це сором'язлива, що їх поза екраном романтика закінчилася так швидко.

Зігрів з вітерцем. Scarlett O'Hara і Rhett Butler

Цей незабутній любовний роман вже став класичним, який завоював більше одного покоління кінематографістів. Дотепер дівчата мріяли про те, що актриса Вівіена Ліга, яка відіграла Шарлетта, і чоловіки таємно хочуть бути справжніми Алелерами для своєї коханої жінки. Можливо, така любов буває тільки в кіно, адже в житті все набагато складніше.

Еразмус Мундус Едуард і Кім

Любов здійснюється через роки... Едвард і Кім не є стандартною пара, він є знахідкою, вона дівчина в любові. Вони ніколи не повинні бути разом, але до старого віку вони пам'ятають один одного і цінують красу, яка колись була між ними. Що емоційний імпульс, який прокинувся в обох. Любов пробудив їх, але вони закохають назавжди. Цей Тим Буртон фільм змушує вас думати про те, наскільки важко це в цьому світі для людини, яка відрізняється від інших, і не менш важко для кого, хто щиро любить його. Я хотів би цю історію, особливо, оскільки емоції акторів були справжніми, оскільки Джонні Депп і Вінона Райдер займалися цим часом.

"Гост." Сам і Моллі.

Patrick Swayze і Demi Moore - що красива пара екрану! Ви вірите свої почуття 100 відсотків, хоча ви знаєте, що це все реально. Любов дівчини і привиду не є новим трендом в кіно, але цей фільм став найбільш улюбленою аудиторією. Відіграли свої ролі неймовірно пов'язаними, а сюжет відповідає їхньому чудовому перетворенню в любу пара. До речі, пізній Патрик Свайзе, на набір може бути замінений Брюс Вілліс, але він відмовився від ролі, оскільки він вважав, що фільм не буде в офісі коробки. Як Брюце було неправильно ... Історія шедевра, яка назавжди захопить ім’я Патріка Швайзе як талановитого драматичного актора.

Синій лагун. Ричард і Емелін, Повернення в Блакитну лагуну. Річард і Ліллі.

Дві з цих фільмів можна подивитися на гідну кількість разів, а не одну, ні іншу, ні. Я багато разів дивився, чому це відбувається, але я не зміг зрозуміти. Найімовірніше, що дівчата, як правило, виглядають на екрані романтичні оповідання, які виявляються прямо до очей. Це точно те, що відбувається в Blue Lagoon, starring Крістофер Atkins і Brooke Shields, і в Повернутися до Blue Lagoon з Brian Krause і Mila Jovovich. Фільми майже близнюки, але це задоволення, щоб дивитися обидва.

"Аватар." Джейк і Наітірі.

Головний фільм 2009-го і найбільшого покоління до дати, Аватар - це історія, яку я люблю. Багато людей говорять, що це робиться на комп'ютері і немає людських емоцій, але актори грають і грають добре. Це не їх несправність, що Джеймс Камерон прийшов з такою шикарною ідеєю для фільму на основі комп'ютерної графіки. Я впевнений, що вони були 100 відсотків. Дивіться фільм, нарешті зрозумів, що Найтірі був. Вона була Зое Салдана, яка в житті не настільки красива, але в кіно вона просто дивиться. Сам Worthington завжди зверху. Не тільки між людьми є почуття, але і між істотою з далекої планети і досить розумною людиною. Непристойно чекайте на люки.

Кілька пар, з яких більшість глядачів порадують:

«З любов’ю, якщо ти даєш». Julien і sophie

"500 Днів літа". Том і літо.

"Святий листопад". Нельсон і Сара

«Реквієм для мрії». Гаролд і маріон.

Боротьба. Тайлер Дурден і Марла Сінгер

"Жіноча жінка". Едвард і Віденський

"Привіт до любові". Ландон і Джемі.

"Громадські ігри". Себастьян і Аннетт

"Дірті Танці". Джонні та Baby.

9213829

Мистерський чохол Benjamin Button. Бенджамін і Дайсі.

Гора Brokeback. Енніс і Джек.

р.

Forrest Gump. Forrest і Jenny.

р.

"Gia." Gia і Linda.

3117737

"Твілайт." Едвард і Белла.

Господи Кільця. Арагон і Арвен

"10 Причини, які я хочу тебе." Патрик і кіт.

"Седукція." Юлію та Юлію.

"Необхідність." Маркус і Олексій