П'єд Батлерський літопис

Коли Кристольов пішов з банку, направляючи кредитні листи в туристичний пакет на ходу, він вже був вечірнім. Музика грала всюди, діти бігали по вулицях, циркові виконавці були спінінгом альтанки, досить дівчата подарували пасерські квіткові вінки, а шини розкочували нескінченні бочки пива з підвалів.
Hamelin відсвяткував позбавлення від ордів щурів.

П'яний трубопровід досить посміхнувся, натягнувши на рукавичках і переміщається до воріт міста. Невеликий натовп заблокував свій шлях.
«Дуже, як завжди», - подумав П'єд Piper. «Перші сльози подяки і звання почесного громадянина, а потім алімент починає дробитися, і ви задекларовані саркер і раб Девіл, тільки забрати гроші. й
- Добрий вечір, ніжники. - Він ссаним.
Смішні привітали ембаррассінгливо. Тоді мер виштовхував вперед.
- Ми ... Шановні... - Повідомляємо мера, роздратування, бліда і погляд навколо. - Це просто диво. Ви втрачили у свою флейту, а щури, які ви поїхали прямо в ріку.
Були затвердження шуму в натовпі.
до Це те, що ви сказали. - Продовжив мер. Що, кажуть, що будь-яка жива істота може бути настільки чарівною. Це правда?
Загублений підний Piper.
- Я, ї. - Він відповідав невдовзі.
Очі бургомастера загинув.
Чи можливо ви запаситесь містом з укусів?

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

- Вибачте мене. - П'ята трубка перетворилася навколо. Перед ним стояв похилий ніжник у формі з позолоченими кнопками. Колоніл Шкопткофф - голова міської ради. - Ледман запровадив себе. Що ви робите на міській площі з цим дивним об'єктом в руках? - Він наказав флейти.
П'ятий Piper безглузно подав поліцейську карту.
- "Відомий шемале Піє Piper." - Колоніл читати його. «Я позбавлю ваше місто будь-яких шкідливих істот за розумну плату. й
Шкопткофф зважно скрутив картку і сказав:
- Я не повідомив, що міський зал наймавторизував щур-катечер.
до Що потрібно робити з City Hall? - П'ятий Piper відповідав спокійно. - Я отримував щурів. Позбутися від міста людей.

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

- Життєві відчуття. - Він зберіг з таверною. Але ви, ймовірно, мають різні мелодії.
П'єдман зважився.
- Зайдіть його. - Він відповів. Різні мелодії для різних випадків.
- І для жінок? - Кабатчик не зупинився. - Ви можете грати в пісню, і всі жінки, щоб ви...
Я можу. - Відповідав трубопровідник.
Чому ти не граєш цю пісню? - Я дивився на таверні.
У щура дивився на співрозмовнику з сумністю.
Тому що не мельодія ще була придумана, щоб зробити їх падінням.

П'яний Piper. Сучасна.

Я шкодую, що це так брудний, на ходу. - П'ятий Piper дивився на його годинник. Задоволення хвилин до зустрічі мера.
- Приходьте, я розумію. Журналіст посміхався і відзначив щось в своєму зошиті. Отже, ви граєте чарівну мелодію, візьміть, скажете, щури до річки і поросіть їх?
П'ятий Piper з'явив свою руку, що дратує.
до Що ви йдете? Всі види консервних товариств з'їжуть нас. Вони зупинилися на перетині, відсутній шкільний автобус. Що потрібно позбутися від одного місця може мати багато значення в іншому. Мутуально вигідний обмін – основа нашого бізнесу.
Хто потребує десятки тисяч щурів? - журналіст здивував. - Для експериментів?
На знаку McDonalds з’являвся П'єд Piper.
- Чому експеримент?

Джерело