Літописи лабораторій (хилденція + зрілість)

Знову, я повторю, що Байан весело.

15 червня
Перший день роботи. Глазур. Школа над. Я збираюся зробити добро для суспільства. Спробувати нового головного про нього. Він дивився дивно.
16 червня
Я вказав. Я познайомлюся з сланцем і основними значеннями нової команди.
17 червня
Вивчається на оптику обслуговування. тонкошарова. Це надзвичайно економічна і багатофункціональна техніка. Суть - волей і без закуски, грам 50 спирту п'яний. Енергетичний видих на оброблену поверхню з подальшим впливом м'яких прагів. 15 червня
Перший день роботи. Глазур. Школа над. Я збираюся зробити добро для суспільства. Спробувати нового головного про нього. Він дивився дивно.
16 червня
Я вказав. Я познайомлюся з сланцем і основними значеннями нової команди.
17 червня
Вивчається на оптику обслуговування. тонкошарова. Це надзвичайно економічна і багатофункціональна техніка. Суть - волей і без закуски, грам 50 спирту п'яний. Енергетичний видих на оброблену поверхню з подальшим впливом м'яких прагів.
18 червня
Є ще один виріб. Математика. Фрагій, неголені, спрага за активність в очах. Я люблю мене.
19 червня
Знаходилося базове навчання. Екскурсія магістральних установок, одна з яких доручена нам. Потужні гідравлічні диски. Теплова камера. Вони кажуть, що ви можете розбити рейки.
23 червня
Ви дійсно можете. Однак краще використовувати інфрачервоні обігрівачі для розігріву обідів. Курки власному соку також отримують нічого. липень Сусіди нові. Хімист. Стрижка, поголені, але очі можна побачити - наша людина. Основні значення сприймаються правильно і в кінцевому порядку. Я вирішив висушити свій одяг в вакуумній камері. Шин!
Серпень
Повністю освоєно відповідальність. Робота виконана легко і до речі. Життя стає Батьківщиною. Борн.
5 вересня
Виявлено радіаційно-стимуляторний метод виробництва спирту. Мікрохвильова радіація зосереджується на шафі, що закривається в шафу. Пари поглинаються пристроєм, встановленим в вентиляційній вентиляції. Навколо ніч.
6-20 вересня
блаженний.
21 вересня
Буммер. Місткість переміщається до підвіконня. Зняття випромінювачів. Чекати.
22 вересня
Ранок. Що таке попадання? Сур, катоки текіли. Обід. Всі права. Похибка кута нахилу двох градусів. У фокусі на кактусі. Я бродився. Зварений. Він вибухнув.
23 вересня
Головний удар стіни. Літерально. Cactus залишається. Пройшов все. Виявилося, що дизайн антени, випромінювача і поглинаючого складу є новим і оригінальним. Приз. chemist тепер працює з нами. Однак алкоголь вже зберігається в металевому шафі - мікрохвильові печі не приймають.
24 вересня
Стара людина прийшла. Колишній керівник. Він мав приватну розмову. «Дякую мені, батько, у нашому випадку, хімік, фізик і математика.» Це три, сім, аце, і це повний пункт, батько! Ось кані в руці вказується фундаменту, що надходить з якоїсь причини назву будівлі No 1. Наш бос є адамантом. Ми не будемо. Ми живемо до довіри. Весна була змащена в суботу. Вони руйнували експеримент. Відповідає за це. Мадова перед корпусом покривається. Вони. І висаджують. У нас. Зачекайте.
Весняний
Найвідповідальнішими є оглядові колоди вихлопних труб. З висоти 40 метрів лука - це квітуча картина. А гострий еротичний bias. Вирощувати трави хвиля в вітрі, створюючи захоплюючу гру пари красунь. Роки... Не можна ходити самостійно.
12 травня
Він потрапив до босів. Репріменд. Прокопування лушпиння. Невеликі лопатки саппера.
20 травня
Зберігати лазер. Плюс координатної машини до неї. Картон, шкіра і олово вирізає крохмаль. Сталь не береться.
25 травня
Модифікований лазер. Змінено схему перекачування робочого тіла. Введення системи крапельного випаровування. З першого проходу броньована сталь. З машиною. Що ми робимо зараз?
26 травня
Вирізати титанові княги для dominoes. Дихання в системі охолодження. Іноді я зробив.
27 травня
У вас є рішення! Ми беремо участь у програмі SETI, ми передаємо сигнали в оптичному діапазоні. Згідно з планом, вночі сервомеханіка з оптичною системою захоплення об'єктів даної люміності, супроводжують їх на 2 хвилини. При цьому кодограма передається балкою.
28 травня
Всі Давайте!
29 травня (морінг)
У лабораторії, шукаючи монтаж, загальний чекав. Він запитав, якщо ми були генетично і психічно відключені запаси. На його думку, люди, як ми можемо тільки до них. Консервація. Я попросив йому, як довго працював. Записник 4 години. Загальний вибух: - 4 години! 2 супутники мають оптики [beep]! І всі ці три [збиті] і [збиті]! Якщо це [beep] знову ввімкнено, я все тут [переглянуто] на [beep]! Ми рубаємо. В цілому кілограм 140 одноярусних кульок буде досить просто сидіти. Скарга.
29 травня (пл.)
Продається загальний відлік. Вимкніть. Зайдіть його. Сприяти, ймовірно, опонент був гірше. Має проблеми з обладнанням 5 або більше супутників. Отже, він бере установку, якщо війна не почнеться до вечора.
29 травня (закінчення)
Очікується війни. Сприяє його загальному. Зайдіть його. Я запитав про зміст повідомлення. Прочитайте його. Помилки. Він розквітається густо. "Привіт, ох, ох! Ти знаєш, але це занадто багато. А потім... Занадто багато... - Але зараз він виглядає повагі.
30 травня
Головний взяв нас на загороджену секцію 2 на 6 метрів. Він пояснив, що він особисто не стикався з пам'ятками для всіх нас. Бронза, навіть позолочена. Якщо один раз, хтось інший! Ми лебеді. Бог. Я отримав його.
Червень
Найпопулярніші роботи.
25 червня
Ми нові. Китайська. Посміття, наполегливість, дилігент. Пристосувався замість автоматичного тентиометра. Температура зберігає ідеальний. Не відволікаючись від димової перерви, їсти.
Липень
Підготовлений китайський. Тепер активний, куріння. У кожному пристрої міститься багатоцільовий об'єкт. Я не вірю в канони і аксіоми. Уже поголені традиції та стереотипи. Ну, майже наша людина. Поганий, він пішов незабаром. Він буде важко, щоб він був єдиним.
30 липня
Є нові. Школа. Відкриті очі, роти. Не знаю нічого. Чи не так ми? Ми знаємо, що діти не більше дітей.

Літописи лабораторії (частина 2). Натюрморт?

10 червня
Вони почали низький підсилювач шуму. Записи імпульсів кожні 8 секунд.
11 червня
Аналіз спектра втручання. Знайти джерело. Це радар на аеродромі міста.
12 червня
Тестування нових комп'ютерів. Чотириє і хвилеподібні перетворення йдуть hurrah. Не уповільнює від вас.
13 червня
Тестування моніторів. Після 3 хвилин з'явився новий боб. Три з них. У сьомій хвилині вони, нарешті, забиті. Головний напад. Він був дуже лаконічним і посипаним яскравими образами. Загиблий біль. Сад.
14 червня
Підсилювач був щитом. Заземлення. Заземлений все, що ви можете. Не допомагає. Спирт, теж. Ми повинні закінчитися радіолокатором.
15 червня
Думка. Продається схема.
18 червня
Ранок. Підсилювач на. Сквош радіолокатор з новим контуром. Ми підібрали хвилі, фазу і форму імпульсу. Пригнічений. На підсилювачі немає більше перешкод. Обід. Ми майже висадили першу площину. Вечір. Зменшує чутливість в'їзних каскад. Допомогло.
30 червня
маніпулятори пішли. Неспортивний і загиблий з звільненням. Ми кладемо їх в гарячу клітинку, де ми працюємо з радіоактивністю. Зручний, швидкий. Більше часу для комп'ютерів.
3 липня
Режисер прийшов. Він взяв маніпулятори. Він попросив мене зробити більше. Я намагаюся запам'ятати контрольний контур в будь-який день. Не вдалося. Не курити. Немає спирту. Повернутися на дорогу. У будинку є легенди про невідомі, вкрадають їжу і алкоголь.
4 липня
Вайся прийшов. Колишній співробітник. Тепер він крутий. Вимкніть GPS. Хом. Не допоможи йому. Я не можу.
5 липня
Підготовка до аргументу. Дерев'яні вікна фарбуються над. Готовий Вася. Логи. Ми готові. Виконайте правильний кабель для нової схеми. Головне - вижити підстанцію.
6 липня
Підстанція тривала до обіду. Джеп потрапив у косу 120 км від міста. Вася дивує. Він думав, що він був у центрі міста. Ми раді.
7 липня
Не щасливий. Немає шаблону. Немає пристрою. Немає комп'ютерів. Ні пропаленої пляшки. Номери запечені.
8-20 липня
Ми у в’язниці. Я познайомлюсь зі спеціальністю. Ми читаємо в газетах про аварії з кораблями та літаками, які втратили свою спрямованість.
21 липня
Я бачив головного. Допомагає спокійно. Нервовий. Твербіж очей. Він хоче маму. Я нічого не пам'ятаю.
22 липня
Війна прийшла. Дуже страшно. Багато похвал. Вони попросили мене працювати для них. Для того, щоб гроші, і працювати?
Серпень
Ми були неправильними. Я повинен бути сказав так. Не пізно зараз. Ми робимо пилки і сокири. Спирт з місцевого дерева поганий. Уповільнення роботи. Неефективний. Ми робимо щось. Так що дерева відразу під корінь, і гілки вниз.
Вересень
Зайдіть його. Ми в соцмережах. Вони кажуть, що для 20 кілометрів помітно одне знезараження п'яти гектарів лісу. Це щітка гілочки спалюється, теж. Хмарні хребти і хіти нижню кришку. Поганий. Ми не хотіли доторкнутися до бараків і села. Сад. Очікується за спеціальністю та військові...