Greenpeace не читає - надана серцева атака
Довгий час Вибрані щури в нашому барі. Моя діда переїхала до друзів, які мали кішку і взяли кошеня, щоб вирішити цю проблему. Він був названий майбутній супер щур-катечер Василь.
Кошеня виросла, їсти сир, відвертувати домашній молоко, спійманий мух у вікні, але не хочу робити те, що вони забрали - принаймні ловити мишей, не кажучи вже про щурів. Мишей, що спійманий на мишці, не викликає ніяких додаткових інстинктів у коті.
Він був у 50-ті роки, і мій дід є ветераном великого російського і чоловіка досить суворим. Коли Вася досягла нормального віку мишки, але не дала бажання зробити те, що він був прийнятий, мій дід, не помітний від свого діда, заблокував кота в ячмінь на ніч, і відповідно до наявного інтелекту, там було багато щурів, щоб поставити його злегка.
Продовження під kata. [next]
Узгоджуючи з сатра на дим, дід був трохи дивним - охолоджений і трахнув Василь сидів на дверцятах будинку, з трохи вушним кінчиком, зламаний хвіст, ледь живий, але живий! Він не мав сил, щоб мене сигналізувати. Він, щоб вийти з неминучого фіналу, який з'їдає щури барна, вдалося вибити одну з маленьких скляних вікон! Бабця виділила дідусь і почала лікуватися кішка. Я не знаю деталі лікування, але кішка швидко знизилася – дякую Богові лапи непристойні і шлунок не зламаються. Найцікавіше, коли він повністю відновив.
Після того, як дід знову вийшов, щоб курити на веранді і, вперше в житті, побачила, як щури протягом дня, не боячи від діда, вибігла з барна і пливла в усіх напрямках з новоствореного супер мега щура digger Vasi! Виявилося, що Василь був дуже відхилений усіма щурами і мишей в безпосередній близькості від двору і не тільки. Протягом декількох днів сусіди почали скаржитися на суттєве збільшення розмірів власної популяції щурів. Кіт так рясно відвертий все, що рухається, що навіть досить великі гаї, укладені на дверцят, разом з щурами і мишей, не кажучи вже про всілякі мошки, борони та інші тварини. Кіт жив 17 років і був громіздом не тільки всіх щурів і мишей, але і з конкуруючих кішок, коти знали це і віддали перевагу відлякутися про Васі, він вірно багатоповно переповнений його генами - кошеня побігаються чітко від нашого Василя. Протягом свого славного, реального життя котів він послідовно відвертий всі щури - миша брудність і ми не мали проблем з цими шкідниками.
Моя кохана діда йшла через війну, була присуджена медаллю: за мужність, за захоплення Коенігсберга, за захоплення Берліна. Він довго пішов, але коли я дивлю відео котів, що спати поруч мишей, я завжди пам'ятаю, як мій дід кішка щур спійманий вчитель. З днем Перемоги!