Логін

Привіт.

- Руслан, hello, де ви?

- Ух, ух, другий.

...

- Головна Олексій Алексеич, прощав грішника!

до Це океї. Відлік від Paycheck. Вам потрібен пароль від вашого комп'ютера.

А потім з'явилася незручна пауза. Олексій Алексеич був першим, щоб перемогти тишу.
- Руслан?

Так.

Вам потрібен пароль від вашого комп'ютера.

- Ух-ух. Я заготів.

- Як ви забули?

- Ну і заготівля, буває.

до Що ви лежите. Подаруйте мені пароль.

- Я не можу.

Чому?

Я не хочу.

Я ваш директор, дати мені пароль комп'ютера. У мене є всі права вимагати пароль від вашого комп'ютера.

Чи є хтось в офісі крім вас?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Оля.

Подаруйте їй солому. Олексій Олексій Алексейч, трохи трахнув за такими сценаріями, дав телефон О.О.

Оля?

Так.

- Поставте пароль у вікно.

Розкажіть мені.

- Олексія притулок.

- Gy-gy-gy-gy-gy-gy.

- Приїжджайте, введіть її з російського макета, через акцент.

- A-le-to-se-ic.

Привіт! Не трахнув ял!

- Гі-гі-гі-гі. Не підходить.

- Олексія притулок?

до Ви йдете.

Стоп! Кит. У холку є «г» в кінці.

- Пробіг?

- Кіт, la!

- Зайдіть його.

до А потім змінити пароль.

- Який?

- Для "Руслану дупу!"