Неприпустимий сусід використовував мій Wi-Fi, я просив прямо на голову, як він може вкрасти Інтернет так сміливо.

Якщо інтернет повільний, він може приводити будь-який користувач. Після всього, в наш час через Інтернет, люди не тільки отримують інформацію і зберігають на зв'язку з близькими, але часто працюють. Тому що якщо те ж саме Wi-Fi для дому Якщо ви не живете до очікувань, людина сердитися і намагається знайти коріння проблем.

Сьогодні видання. "Сайт" Це історія читача, який виявляє, що його інтернет не працює добре. І намагавшись розібратися з причинами, він раптом «відступає» не до провайдера, а до непристойного сусіда, який сміливо закриває Інтернет.

Неприпустимий сусід використовував мій Wi-Fi, я просив прямо на голову, як він може вкрасти Інтернет так сміливо.

Я завжди думав, що якщо мій будинок Wi-Fi захищений паролем, ніхто ще не може підключитися. Я вірю, що тільки близькі люди, які я особисто надав пароль, може використовувати мій Інтернет. Але я був неправильним, Андрій пише.

«Виявляється, що існує багато програм, які дозволяють вибрати пароль і підключитися до Wi-Fi сусіда без дозволу». Ви не платите за Інтернет, але ви робите. І деякі люди користуються цими без будь-яких повторних втручань. й

«У певній точці швидкість інтернету припинила задоволення мене. Як і будь-яка нормальна людина, я назвав провайдера, скаржився. Але він запевнив мене, що я був дрібним. Подруга, яка живе в найближчому в'їзді і використовує послуги того ж провайдера, також сказав, що все працює відмінно. Яка проблема?

Щоб дізнатися, чому я встановив Wi-Fi Thief Detector на смартфоні. Хоча, насправді, є багато програм з таким функціоналом. І я відразу дізнався, що крім мого смартфона і ПК деякі невідомі ноутбуки підключені до маршрутизатора.

"Hmm, ноутбук від Lenovo?" Я відразу ж пам'ятав, що сусід на сходинці нещодавно купив себе саме таким ноутбуком. У мене є найкращий інтернет-магазин. Здається, що сусід вирішив не витрачати гроші і більше місяця «Зберегти» на мій рахунок.

Неприпустимий сусід використовував мій Wi-Fi, я просив прямо на голову, як він може вкрасти Інтернет так сміливо. Р

Я негайно змінив пароль Wi-Fi. І тоді я пішов до дому мого сусіда і запитав його, який він використовував. Він почав виправдати, що він ще не вибрав, не підключений.

«Коли я попросив його глави, якщо він вкрасив мій інтернет, він став чітким. Сусід рум'яний, збочений очі і змащений щось незрозуміле. Я не хочу витрачати час на це. Так він попередив його неприємних наслідків і пішов додому. й

З тих пір, як і раніше, Інтернет працює нормально, мій сусід не заважав, щоб зламати пароль знову. Я думаю, що він має інтернет, платить і використовує його. Від часу я чекаю через смартфон, якщо є будь-які іноземні пристрої. Під час свого дому Wi-Fi "аутсайдери" не з'єднуються, — сказав Андрій.

Якщо інтернет не функціонує добре, хоча це повинно добре працювати, варто перевірити, чи хтось з'єднується без дозволу. Також варто міняти пароль від дому Wi-Fi від часу, тому що один з сусідів вже може мати доступ до цього з'єднання.