Як електронні паролі можуть змінити наше життя

Концентрація є одним з найважливіших компонентів, необхідних для досягнення мети. Але як не забути найважливіше в хаосі повсякденного життя і власних думок? Середній.com колоніст Mauricio Estrella вважає, що правий електронний пароль може бути панацею, і доводить цю ідею за допомогою особистого прикладу. T&P переклав основні точки.

У 2011 році через розлучення з дружини Маврикіо Естрелла була у важкій депресії. Внутрішня голос попросила йому той же день за днем: «Що я любила це мені?» На щастя, Маврикіо знайшов незвичайний спосіб подолання глому і перебування поплавки.

Одного разу, коли він прийшов до роботи, він побачив знайоме повідомлення на екрані комп'ютера: «Ваш пароль закінчується». Введіть новий пароль. На роботі він, як і інші співробітники, зобов'язаний змінити пароль кожні тридцять днів за запитом сервера Microsoft Exchange, і один з умов, що ви не можете використовувати фрази за останні три місяці.

«Святий, 9.40 ранку я пізно. Я думаю, що я забув їсти сніданок. Це був так спекотний, що як тільки я сидів на стільці, мій спина замочений піт. В цьому стані я не можу сконцентрувати на будь-який момент, нехай тільки закінчую його. Звісно, з’явилися чіткі правила, щоб відновити втрачений баланс. Але так часто явні правди виходять з наших розумів, Маврикіо говорить про день, він нарешті зробив різницю.

«Мій довідник був паролем. Він нагадав мені, що я не бачу себе як жертва недавнього розбиття з дружиною, і що я був досить міцним, щоб отримати її. Я вибрав фразу: "Forgive@h3r."

Пароль - це спосіб досягнення мети в цифровому світі. Скажіть файл, розблокуйте комп'ютер, напишіть електронну пошту.

Для решти тижня Маврикіо потрібно ввести цей пароль кілька разів на день. Коли комп'ютер був замкнений і фото його екс-дружини з'явився на екрані, мантра озвучився в його голові: «Ви не вводили пароль». І кожен раз нагадав себе, що йому довелося «захопити її». Цей простий акт змінив його погляд на ситуацію. Він прийшов до умов з подіями, які призвели до його розлучення і дізналися, що робити з пригніченням, що майже поганий його.

Через місяць сервер знову попросив його змінити пароль, і цей раз він вибрав Quit@smoking4ever. "І вгадайте, що сталося", - пише Маврикіо. - Я не торкаюся. Дуже швидко палити. Люди не змогли вірити — я спробував книги, електронні сигарети, патчі до того, як це не допомогло. Але пароль працював. й

Так як працює цей трюк? Пароль - це спосіб досягнення мети в цифровому світі. Скажіть файл, розблокуйте комп'ютер, напишіть електронну пошту. Відчуття задоволеності від цих мікроанімацій, думка, що «мійна мантра допомагає мені зробити речі», створює імпульс, який змушує вас орієнтуватися на дуже основну мету, що ви встановили для себе протягом місяця. Ця невелика звичая має достатню потужність, щоб змінити вас.

Джерело: теоріяandpractice.ru