Чой живий: кращі цитати Віктора Царя з пісень і інтерв'ю

Вступ. Коли ім'я Віктора Цойя виражена, образи епохи перистройки, свободи думки і породи з неприпустимою енергією виникають в свідомості. Чий став культурним феноменом, а його фразами, які занурилися з пісень і рідкісних інтерв’ю, перетворилися в «крилі» вирази, які цитують поколіннями. Незважаючи на те, що Віктор помер молодий, він залишив таку яскраву позначку в історії російської рок-музики, яка його робота продовжує жити, надихати, підтримувати. Концепція «Цюя жива» вже давно стала не тільки вуличною графіті, а популярний слоган символізує безсмертність ідей, які він переніс. У цій статті ми зібрали деякі з найбільш пам’ятних і «сильних» котирування Віктора Царя, як з найвідоміших пісень, так і з його кількох, але інтерв’ю про серце. Кожен з них відповідає в серцях слухачів своєю відвертістю, чуйним духом і почуттям легкої довги, тому характерна для «Кіноми».

Ми не будемо прив'язуватися до конкретних дат, щоб матеріал завжди був актуальним, тому що робота Tsoi - це безчасне явище. Ми доторкнемося до контексту, в якому народилися ці лінії, і подивимося, як вони перетинаються з реальністю нашого повсякденного життя. Ми бачимо, що життєва енергія, яка протікає через них, не втратила свою владу в сучасному світі. Це магія Цоюї: його пісні і слова продовжують «режимувати вітер», пробудження вболівальників і дослідників почуття свободи, віра в зміні і їх власний протест проти сірості.

З долі «Кіноми» долі поколінь
Віктор Цой (1962-1990) очолив групу Кіно з моменту його заснування на початку 1980-х років. Його шлях не простий: спочатку - напівпідземні тенти, стійкість до офіційної ідеології, подальше зростання популярності і визнання. Музика "Кінома" поєднує в собі простоту і глибину: лаконічні слова про любов, неприємності, віру в молоді і майбутні зміни. «Зміни!» та «Блод Груп» як відображення власних почуттів.

Чої рідко давали детальні інтерв'ю, залишили чоловіка невідповідності. Його котирування вносять відтінок рок-музей і одночасно - філософська зрілість. Сьогодні вони можуть бути знайдені на футболках, на соцмережах і на вуличних стінах - символи не відмираючих культів, але швидше за все, що глибоке повідомлення Tsoi є "протягом в усі часи".

Вибрані цитати з пісень і інтерв'ю Віктора Цою
Ми представляємо вашій увазі вибір яскравих фраз, які не тільки розкриють творчий світ Цої, але і дозволяють побачити її внутрішню філософію.

1. «Мої вікна виходять на захід, але двері відкриті на схід. й
    Ця лінія від пісні передає образ доріжки в двох напрямках. Він пропонує, що життя може витягти на новий (схід є символом світанку), навіть якщо все на перший погляд доглянуто.
  2. "Ми очікуємо зміни."
    Найвідоміша цитата, яка увійшла до словника майже всіх, хто жив у 80-х роках. Його невагомість робить його дійсно вибуховим: це виклик і віра в можливість зміни.
  3. Ви просто повинні зібрати свою відвагу і дізнатися, що немає.
    Від інтерв’ю, де Віктор підкреслює необхідність залишатися вірним, щоб дати все, що суперечить внутрішній правді.
  4. "Блодова група на рукаві, мій серійний номер на рукаві"
    Легендарна лінія від пісні тієї ж назви, що символізує готовність до зміни та відповідальності. Вона вказує на те, що «сух і серцем» можна носити як «підпис» однієї причетності до загальної причини.
  5. «Якщо у вас є мрія, то ви повинні зробити це зараз; завтра це може бути занадто пізно. й
    Відображення життєвого принципу Цоюї на актуальність дій «гере і зараз» і відхилення прокрастинації.
  6. «Навколо, час навчить нас вірним. й
    З одного з пісень «Кінома» згадка про те, що тільки час робить остаточне рішення про право і значення дій.
  7. Кращий захист не приховує, але щоб навчитися витримати удари долі.
    Про самостійність і стійкість до тиску сказав він в контексті інтерв'ю, який розповів про незалежність і стійкість до тиску.
  8. «Зірка під назвою Сонце опікує до тих пір, поки ви віруєте в себе. й
    Пісня "Зірка ім'я Сонця" - це сама проявляється нового дня. Ця лінія є надії, що є ключем до безперервного горіння в межах.
  9. Моя друзі залишаться з мною навіть якщо вітер дрочить нас в різних напрямках.
    Подруга, яка не зникне при зміні обставин. Один з летемотивів пісні «Ми будемо діяти далі».
  10. «Хлопці звучать в шейпері, ніж кричить. й
    Один з філософських міні-афоризмів Цої, підкреслюючи силу «малих» щирих фраз над голосними слоганами.
  11. Я хочу, щоб люди почували себе, не боятися.
    Від розмови про те, чому Чой пише пісні. Він вірив, що музика є транспортним засобом визвольної енергії.
  12. «Раїн – хід до деяких, але це можливість співати голосніше. й
    Про різні ставлення до обставин: хтось бачить перешкоди, хтось бачить джерело натхнення.
  13. «Я не пишу за полум’я, я пишу, щоб почути відповіді. й
    З інтерв'ю, де Чий чесно визнав, що музика є його шлях до самовідкритості, не комерційної мети.
  14. Якщо ви вже обрали дорогу, вирушайте навіть якщо немає світла попереду.
    Важливість наполегливості і віри в свій шлях.
  15. «Чи не буде теплою, а ми побачимо новий світан. й
    Поетична лінія, що описує оптимізм, що проходить погану погоду.
  16. «Не турбуйте зірок, поки ви не знаєте, чому вам потрібно. й
    Подума про свідомий вибір цілей: не розводитися після непристойних «пошиття» речей без розуміння сенсу.
  17. Пісні народжуються на кухні, не в офісах.
    Натхнення ближче до повсякденного життя людей, ніж до формальності та «високих шаф. й
  18. Моя гітара мій голос, але слова твої історії.
    Відповідає всім слухачам пісні своїми почуттями.
  19. «Так, хто спить не буде бачити світанку, але я віддаю перевагу бачити сонце змії. й
    Поклоніння прокидності і спраги за «живий» підхід до кожного дня, надихаючи ранні підйоми і дію.
  20. Ми працюємо з нами.
    Коротка, але примхлива композиція пояснює, чому робота Чоя була символом внутрішньої і зовнішньої свободи.

Що говорять ці лапки про особистість Твої?
Багато ліній є своєрідним симбіозом молодіжного повстання та глибоким духовним зрілістю. Чої вдалося побачити ненадійність навколишнього середовища як суперечка «відмінити» і прагнути до того, що здавалося б неможливо. У фразах звучить спрага за свободу, романтика нічного міста, в той же час - невдоволена відповідальність за слова. Психологи кажуть, що це суміш «ліризму і протесту» відроджує, пробуджує готовність слухачів зробити особисті зміни і завоювати відчуття «можності». й

Чому «Цюя жива» і як вона відповідає сучасним поколінням
Вуличні кільця з слоганом, «Цуя жива!» — не так багато позову про відчуження літрів як ознака того, що його ідеї, пісні, вірші та короткі фрази, що живуть на серцях людей, у підлітковому сні свободи, а у їх здатності протистояти зовнішній тиск.

Хоча це було багато років, оскільки «Блод Груп» звучало, нові покоління студентів та школярів продовжують «розкрити» кіно. Ця статистика вказується за деякими опитуваннями, Choi є одним з п'яти найвідоміших російських рок-художників у соціальних мережах серед молоді 16-25 років. Архетип «молодої повені» за його образом залишається безчасним.

Як використовувати дихання хору в щоденному житті
  1. Слухати (або відкрити) пісні: Поверніть слова і подивіться на цитати, які особливо резонують з вашими завданнями життя.
  2. Новини цитати: Напишіть лінії, які доторкнуться до серця. Це може бути початковою точкою для рішень і мотивації.
  3. Підтримати контекст: Пам'ятайте, що багато пісень народилися в епоху відсутності свободи і цензури. Почуй дух протесту і правди в них.
  4. Щоб знайти своє місце: Чий розповів про необхідність знайти простір свободи і самореалізації. Не боятися спробувати нові проекти або змінити робочі місця, якщо ви відчуваєте, що ви працюєте з дихання.
  5. Пам'ятайте про зміни: Його маніфест «Ми чекаємо зміни» не втратили свою актуальність: в житті кожної людини, рано чи пізно виникає необхідність пересуватися вперед.

Висновок
Віктор Цой залишився в пам'яті поколінь як «хоровий герой», який зумів говорити з словами і музикою про свободу, дружбу, віру в майбутньому. Його фрази з пісень і інтерв'ю не тільки пам'ятники минулої епоху, але живу енергію, яка продовжує пробуджувати молоді (і не тільки молоді) серця. І ми хочемо знайти ностальгію на 80-ті роки і 90-ті роки в них, вони фактично занурюють час і простір, зберігаючи цей імпульс для зміни, для чистоти і щирості.

Сьогодні світ може бути різним з новими технологіями та іншими проблемами, але необхідність «безкоштовності» та «драйву», що символізує Чой не зникла. Для деяких цитати «Ми чекаємо зміни» може стати особистим девізом і мотивацією взяти ризики; для інших достатньо нагадати «Мої вікна стикаються на заході, але двері відкриті на сході» для перегляду альтернативних шляхів. І так Чой, як і раніше "живо" - тому що в будь-якому місті, в будь-якій країні ми знайдемо людей, які прокручують "Блод Груп" в навушниках і занурюють своїх кулак з впевненістю: “Зміна можливо, і я вірю його. й