20 літо назад Погіб Віктор Цой

Сьогодні в м. Кривоарбаський провулок в м.Кіно прибули сотні шанувальників групи Kino.

На Арбаті люди з квітами на виході підніжжя, заголовок до стіни Цої, співайте пісню Ми з вами! Пасери-бі, які ходять на Арбаті, включаючи іноземці, зупиняються на стіні протягом декількох хвилин і співають разом з піснями, які знають.

«Це все. Тільки талановита і блискуча людина буде мати пісні, які слухаються навіть після десятиріччя смерті автора.

Варто відзначити, що вболівальники купили всі квіти на Арбаті, щоб викласти їх на стіну Віктора Цої. І квіткові крамниці не встигли принести нові букети.

Я пам'ятаю Цойя в рідному Петербурзі.

Сьогодні в пам'яті рок-музика відбудеться кілька концертів. У теологічному цвинтарі відкрився оновлений пам'ятник, який був відреставрований на 20-річчю смерті музиканта.

У п'ятницю, 13 серпня, велосипедисти заклали квіти на могилі Тиси на Богословському цвинтарі, після чого колона мотоциклів переїхала через Санкт-Петербург до місця проведення рок-фестивалю – до аеродрому в с. Нікольського Гатчинського району Ленінградської області.

І таємничо все - як звичайний Ленінградський хлопчик став легендою російського скеля, де музика його пісень прийшла до нього, що їхні слова хотіли сказати, таємничий і його ранній виїзд. За останні сім років фанати Цої зібрали обставини свого життя, опублікували численні спогади про нього. Але це стало зрозумілим для нас? Чи не загубили в невеликих деталях життя Віктора Царя, що головне в ній його місія? До своєї смерті він був жорстоко пригнічений тим, що — гострий проміжок між зовнішньо зростаючою популярністю і непорозумінням його пісень.

На додаток до тільки правильних висновків, я пропоную рефлексії на основі аналізу кількості публікацій про Віктор Цой і, звичайно, його пісні. З публікацій я підкажу глибинну статтю Вадима Штепа «Еліт російського скеля», спогади та рефлексії, в першу чергу Ігоря Поговорова та Бориса Гребенщикова.

Для мене число одного осейму полягає в тому, що кожна людина народилася з конкретною місією. Пам'ятаю, Пехорін Лермонтова писав: «... але це було для мене, але я не здогадав її.» Якщо людина виконує свою долю, слідує за власним доріжком, він набирає сили, отримує допомогу і не мусурує на долі, незалежно від того, наскільки важко це може бути. У т. ч. цього звучала пісня «У пам'яті Віктора Царя» Ігора Поцова: «Поети не народжуються випадково,

Вони літають до Землі з висоти.

Живе життя оточене глибокою таємницею.

Хоча вони відкриті і прості...

Вони залишають після завершення завдання.

Вони згадуються більшими світами.

Невідомо про нашу свідомість

Правила космічної гри. . . ?

За словами Казакова, Цой був провідником Білих сил, підтриманий всім його, хто не хоче чекати, хто «висока зірка в небі» назвав дорогу. З кожним новим альбомом, особливо з боку групи крові (1988), стає більш чітким. Відтепер він співає тільки для них, настилаючи в душі останніх героїв, ardent і нехвильова віра, що "Це наш день - Ми визнаємо його положенням зірок ..." Пісні Цої відрізняються нетворкінгом. Вони не мають елементу сучасного поп-музики. До речі, Цуао сказав, що походження його пісень є таємницею до нього: «Я почав грати...» Тоді є деякі слова. Неймовірна відповідь на свою роботу Вадима Штепа, на мій погляд, очевидно, вважає результат того, що він увійшов в органічний резонанс з основними мотивами «колекційна несвідома», пробудив і яскраво висвітлював їх, а тому став втіленням російської традиції. Скелястий критик А. Струков, виступаючи про пеултимаційний альбом «Кінома» 1989 р. «Зірка названа Сонце», привернув увагу до того, що «довідкова точка Сонце взагалі рідна до російської традиції, а з цієї точки зору російська-фолк співає мелодії деяких пісень альбому абсолютно дивно». На мій погляд, мелодія пісень з останнього Black Альбом дивовижна, особливо Червона і жовта Днів. Я повторю ще раз унікальними словами чоловіка, який приніс Цої на сцені, Борис Гребенщиков: Що я знаю, що не можна назвати Віткою, Віктором або Цою – це реальність, яка не має позначення на мові. Він має різне ім'я і не говорить з губами людини. Як виглядає ангел? Ангол є фігурою істоти, що виконує певну функцію, ідеально підходить спочатку, тобто нерозвинена. І що я говорю про не ангел, але це фігура того ж типу. Ідеально підходить для природи Всесвіту. Підприємець, який якось знаходить різні способи втілення. Це те, що Кіно зробив, що Віктор Цой зробив. До речі, це не розуміло і не вдалося зрозуміти численні фігури масової культури, які назвали роботу Цої «примітивної», ignorant етимології цього слова, значення «оригінал». Таким чином, вся робота Цоюї передається духом абсолютного, вираженого в антиномії: Літо - Зима, День (Star, Sun) - Ніч, Любов - Смерть. Його місія є місією самотнього романтичного і абсолютного нігілиста щодо навколишнього світу, який вже втратив щось віддане з початку, в якому важко запам'ятати літо щодня.

Зникнення Віктора Царя також таємничий. За словами Ігора Гомова, він пішов раптово. Я думаю, що, маючи розслаблений на даний момент, він втратив контроль себе і таким чином відкрив отвір в енергетичній галузі оборони, і він зробив це так несподівано, що білки не встигали відреагувати, поки Blacks відреагував миттєво. Це також думка надихаючого московського рок-кабарету «Кардіограма» поета Алексей Дідуров. Він вважає, що причина ранньої смерті Цої є спробою адаптуватися до умов зростаючого шоу-бізнесу. Зокрема, це проявляється в тому, що продюсер групи «Кінема» був відомим Юрієм Ейзеншпірсом. Віктор Цой загинув два тижні до принадування в Японії. Олексій Дідуров каже: Люди зміниться, але є одне: якщо талановита людина змагається шукати краще життя і щастя, якщо він переходить на лінію, то навпаки чекає на нього, а не те, що він очікуваний. Виняток немає. За словами Вадима Штепа, відправлення Цоюї була ознакою тимчасової перемоги ночі, а сама російська скеля, особливо в особі Цої та Поговорова, яка виконала особливу місію пробудження героїчного елементу в колективі несвідомий.

Р

Чий дуже зацікавився бойовими мистецтвами і роботою Брюса Лі.

З охоронцями на автобусах Віті мала коротка розмова.

Він пішов з автобуса і забрав метро.