Радянський Москвич.

Двокольоровий «Москвич» з зображенням радянських ідолів – Леніна, Маркса і Енгельса – подорожує за Барановичі на місяць. Власник, вантажоперевізник Віктор Разумов, використовується комуністичні символи, щоб виділятися з натовпу. Москвiч-2140 1983 вирушив до Віктора з діда. "Мій батько навчив мене їздити!" говорить Віктор.

Радянський Москвич. Р

В машині Віктор навмисно нічого не змінив, зберігаючи основу для історії. «Все фарш – це заводська фарширація. «Маде в ГДР» і «Маде в СРСР» ще на деяких деталях, говорить власник. - Стан автомобіля ідеально підійде! Не менше завтра до Москви. й

Радянський Москвич.

Віктор є професійним водієм, він мав кілька дорогих іноземних автомобілів. Нещодавно продав Opel в 2000 році і вирішив не купити інші закордонні автомобілі. «Придні автомобілі швидше іржі», – розповідає Віктор Віктор. Мусковіт, хоча старий, але надійний. Тільки в комфорті він втрачає. й

Радянський Москвич.

Ідею прикрасити автомобіль радянською параферноюлією спонтанно. «Ми всі однакові автомобілі на вулицях, ви відчуваєте себе як в армії», – зморшки Віктора. Я хотів виділятися з натовпу. І тройка радянських ідолів, загиблих і молотків, комуністичних слоганів «Робота всіх країн, об'єднати» і радянські знаки, за словами Віктора, є найбільш підходящими символами для радянської машини. «Це не квітка, щоб покласти, - говорить власник. Автомобіль радянський, тому оточення повинні бути доречними.

Радянський Москвич. р.

Віктор приніс наклейки з Москви. «Ми не можемо знайти це», – каже Віктор. Російські росіяни мають безліч варіантів. Я оплачував сотні доларів за все. Але варто. й

Радянський Москвич. р.

Новий автомобіль не пройшов громадськістю. Вважаю до мого старого Мусковіта більш ніж до найхолодніших Mercedes-Benz. У Барановичі, кожна друга зупинка і «фото», в Мінську, хвиля з автобусів, посмішка і фотографія, водій, п'ятка: «Добра робота!» Спочатку він був незручним, потім використовувався.

Радянський Москвич.

За місяць, що автомобіль подорожував по місту, десятки потенційних покупців підійшов до Віктора. Але власник не замислюється про продаж. «Чи можу я знову покататися, – сміється Віктор.

Радянський Москвич.

І нещодавно Віктор подякував за збереження історії іноземців. «У мийці я зустрів чешки, тому він працював на машині, прокинувшись руки, щось на власній дорозі прокинувся ...» говорить Віктор. Коли побачила мене, він захопив свою руку і відштовхував захоплено, спотворюючи слова, що диво мій автомобіль був і як чудово, що я зберіг машину в первісній формі. Вони ніколи не бачать їх знову. І це пам'ять.

-img8---

Джерело: dymontiger.livejournal.com