Борис Мойсеєв тепер вже десь далеко... Сьогодні, 27 вересня 2022 р., співак пішов на небо. Забезпечує друзям і родичам співачки. Прохід харизматичного художника про закінчення епохи. Не дивно, що Боря була названа царем сцени.
Борис Мойсев тепер в кращому світі
Автор хіта “Блакитна Місяць” пішов на 69 рік життя. На жаль, за останні роки митець страждав від страшного стану здоров’я. У той же час він подарував свої найкращі концерти, не спалюючи себе. Хронічний ремонт і занадто активний спосіб життя відчували себе у віці.
У своїй квартирі на вулиці Краснопролетарській. В останні роки він не з'явився на вечірках і соціальних заходах. А що жвавий і шокуючий Борис був у своїй молоді! У нас є спогади про свою роботу. Мойсей був символом епохи, коли здавалося, що був тільки яскравий майбутній, тільки прогресивний розвиток.
Після першого інсульту життя Мойсе змінилося різко. Від яскравого художника він став звичайним пенсіонером. Це сталося 10 років тому. У 2015 році був багаторазовий мікростракт. «Я більше не митець, але пенсіонер, який бажає миру. Не потрібно постійно показати себе, визнавати Бориса, зловив охорону журналістів
Він виглядає як знаменитий співак був неоднорідним. «Для своїх пісень ми танцюємо на останній дзвінок!» – коментатори діляться. «Мій 80-річній бабуся танцював до кліпів Мойсеєва, вона дуже любила своїх пісень, він щиро зачарував її!»
Борис Мойсеєв тепер відпочиває. Нарешті, після життєдіяльності художника, який завжди працював без образу. Без сумніву,
Його успіх був результатом постійної праці.й Не один - відомий артист балету, він зміг завдяки неймовірній здатності підкорити вершини сцени. Боря ніколи не шкодував себе, працював, сподіваючись на сценічні рухи. У своєму виступі головним чином діяли не голос.
Я так звик до того, що кожен звернувся до мене «Боря», і знайшов себе не всім готовим назвати Борис Михайлович. По-перше, це те, що я отримав мені трохи. Я зробив плани, але я зрозумів, що це було неминуче, незалежно від того, як я пішов. Я не хочу, щоб. Я хочу залишатися всім, що я завжди був, хлопчик Борі з Могилів.
Митець все своє життя був друзями з Датою Алла Пугачева. За роки свого бона тільки зростала. Вони не перестали говорити навіть зараз, поки Алла була далеко.
990 р.
Яскрава пам'ять та вічний відпочинок до Бориса Мойсея. У серцях меломанів назавжди залишаться назавжди. Його пісні мають особливу ностальгічну силу, порівняну в ударі тільки з роботою Юрія Шатунова, можливо. Ця осінь, ніхто не в полум'я, ніхто не в полум'я.