Венеція

Венеція завжди приваблює туристів. Тут завжди багато людей. Вони зайняті власним бізнесом. Ведуться переговори з поручителями про подорож по каналах, шуму, суєти, наповнювати всі ресторани, мити полуницю в питних фонтанах, насолоджуватися морозивом і захопленням краси Венеції.

Р

Ром з Румунії відіграють всім, хто відповідає за винагороду.

Підготувати пральню.

р.

Підготувати пральню.

Campo San Samuele організували виставку робіт з колекції François Pinault. На пірі була скульптура хлопчика з жаком. Це, мабуть, одне з найважливіших робіт в колекції. Але туристи захопили хлопчика на різні місця, і щоб він не забрудився поруч з ним кладуть охорону. По-перше, після того, як ми залишили, він був прихований під скляним кубом.

Одна з зали Венеції. Трейдери підроблених сумок під відомими брендами.

Випадково вранці прийшов на місце, де вони приклеюють теги до сумок. Це щось схоже на: «Хай, дати мені 3 Wittons і 2 Pradas. й

, м. Київ

р.

Піазза Сан Марко і голубці. В цей час є більше людей, ніж голубці.

Скільки коштує їздити? 80 євро за 30 хвилин. Ммм, щось дороге. Як я можу залишити Венецію без цього?

, м. Херсон

Ще однією особливістю Венеції є телефонні дзвінки.

Р

р.

р.

Просто зручний магазин. Для продавця необхідно обговорити всі новини з наступним відвідувачем. Але ніхто не забирає, всі посмішки і чеки на свою чергу.

Острів Мурано. На острові не багато дітей, які грають в цьому полі, тому всі гачки в шафковій кімнаті підписані.

Дуже гарна набережна в Венеції. Тут практично немає туристів. Багато човнів, лавок і ресторанів для себе. І завжди венеціанський натовп.

р.

р.

Майже всі коти і собаки, які пропускають через вулиці, мають медальйон з ім'ям і адресою.

_ Новини

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

119460р.

Острів Мурано. Скляний майстер.

Венеціанський безробітний.