Зараз є час купити нерухомість в Іспанії недорого.

Вашій увазі представлений з найбільш звичайним налаштованим рекламним повідомленням. Але хоча це реклама, я спробую зробити його цікавим. І найголовніше, я вірю, що це може бути корисним для тих, хто хоче купити нерухомість в Іспанії недорого зараз і пізніше продати його набагато дорожче, або насолоджуватися ним самостійно. І для всіх інших, які, як мені, не мають 26,000 євро, я раджу подивитися на красиві сонячні фотографії Іспанії на прикладі затишного міста Емпуріабва на узбережжі Кости Брава, краще відомий популярно під назвою «Іспанська Венеція» і мріяти про приїзду влітку ;-

Empuriabrava - найбільший марина світу в найближчому майбутньому стане головним європейським центром парашуту. Цей затишний місто на узбережжі Іспанії Коста Брава краще відомий серед людей під назвою "Іспанська Венеція". Що таке романтичне ім'я? Подивіться на фотографії. Красиві вілли, потоплені в зелені і квіти в будь-який час року, білосніжні яхти і човни всіх смуг і калібрів, захоплюючи своїх щасливих власників в приємній морській поїздці через мережу каналів з доступом до моря прямо з порогу власного будинку.

І над усім цим пишним, ажурним іспанським небом і барвистими куполами парашутів набувають плавно на вічнозелену траву зльотного поля. У аеродромі Empuriabrava завжди радіти увагу любителі та професіонали парашутного спорту. Ведуться конкурси європейського та світового класу та місцевих парашутних шкіл.

334068 р.

Ймовірно це поєднання так багато визначних чинників в Ємпурібраві визнало рішення одного з кішів Арабських Еміратів для інвестування невеликої частки його коштів в цьому дорогоцінному камені Іспанії. «Шейх» – великий фанат небайдужих та спонсорів багатьох світових конкурсів, нещодавно придбали аеродром «Емпурібрава» разом з клубом та прилеглою зоною. Тепер розпочато розробку проекту модернізації всього комплексу, виконання якого буде здійснюватися практично без замішування його діяльності. Міський зал Empuriabrava радий отримувати такий інвестор і не без причинних сподівань на ще більший підйом популярності «Іспанська Венеція», а отже, приплив додаткових коштів в скарбницю міста.

За даними джерел, що знаходяться неподалік від місцевого «Білий Дім», Шейх попросив дати згоду на присвоєння його імені до головної вулиці Empuriabrava на місці існуючого «Juan Carlos I». Імовірно, він відмовляється від деяких причин - після того, як Juan Carlos - живий король Іспанії і головна вулиця вносить свою назву. Не зайвим буде пояснити, що «Іспанська Венеція» і залишається дуже престижне місто без кіху, але природно, з виконанням своїх проектів, еліта цього райа збільшить багато разів.

У місті немає ніде виростити. З двох сторін він оточений національним заповідником - це задумана будь-яка споруда, на третій стороні чудові пляжі середземноморської затоки троянд, а на четвертому - національна дорога.

Тому з високим ступенем ймовірності можна припустити, що найближчим часом буде збільшення цін на місцеву нерухомість. Висновок для вступників громадян є те, що він має сенс слідувати прикладу пана Шейха і бум ще не почав купувати для інвестицій або особистого відпочинку кілька десятків або сотень метрів в цьому дивовижному куточку Іспанії. Вулиця не може бути названа після того, як ви можете надати Вашому персональному будинку будь-яке ім'я, до власного!

Р

Найпростіший спосіб інвестування - купити недорого квартиру в Іспанії. Ціни починаються від 26,000 євро, і нехай це буде не тільки недорого, але і невеликим, але, можливо, з дуже цікавим видом з вікна, так як в студії на 42,000 євро:

Багато хто з нас не люблять квартири і сниться власноруч будинку на дачній ділянці. А чому ж варто сісти в Росії? Якщо у вас є 260,000 євро, можна придбати будинок в Іспанії. До речі, з басейном, в якому можна плавати не тільки на два тижні в липні, як десь в передмісті.

р.

І для тих, хто має досить різні суми, напевно не зайвим буде виглядати ціни вілл в Іспанії.

В кінці повідомлення я можу дізнатися інформацію про загальний розвиток, яку ви можете купити іспанську громадянство за 160,000 євро і прочитати про податок на майно в Іспанії.

499 р.

54904034

Р

р.