Головна Венеція

У 2010 році він вилетів на діловій поїздці до Венеції. Відбувся приємний випадок, щоб отримати міжнародну нагороду від офісу. Але це не точка. Хоча я вже був до Венеції тричі, в цей час я мав можливість ходити поодинці і весело. Я не писати багато, про пам'ятки Вікі зазвичай пише. Просто прогулянку.

Як кажуть, «перший пост» Розраховано 66 зображень. Не пропустіть

1,1 км Звичайно, без такої картини не обійтися. Ми літаємо Aeroflot.

2. на цьому фото, якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити невеликий літак струменя. Дуже близько і дуже швидко.

3. У До цього я був у Венеції тільки влітку, і тут осінь, і навіть туман. Ландшафти футуристичні наближення.

4. і вони (ландшафти) є більш і більш незвичайними...

р.

5. Умань Як я підійшов до висадки, я бачив, що всі ці візерунки (канали) теж покривають водою. Дуже красива.

6. Жнівень Трафік був заблокований на міст. Berlusconi повинні мати керований бункера

7. Про нас До землі близько 200 метрів. Катер дрочить. У будь-якому випадку він виглядає дивним.

8. У Сісти вниз, спасибі Бог, безпечно. Ми вже зустрілися на виході з аеропорту човна, і ми поспішаємо до міста.

9. Навігація Без міст Ріальто не обійтися, не судити. До речі, я тільки дізнався, що він був побудований в цій формі тільки в 1952 році. Я думав.

, доб. 2

10. Я люблю цю будівлю на Grand Canal так багато, що я фотографую її кожен раз. Я думаю, що я завжди знімаю фотографії. Дуже вишукано!

11. Ми приїхали в готель, з якого я був трохи ... як би це було більш культурним, щоб сказати ... Я дивився.

12. Вартість номера 840 євро на добу - прогулянки в офіс!

13.00 р. Звісно, я прокинув свій одяг і кинувся на прогулянку, дихаючи в листопаді морське повітря (змиваючими стеками там). Перші люди побачили їх. Тексти пісень, а це означає: Немає художньої цінності в моїй фотографії, я просто пішов і списав все, що я хотів.

14. Ще одна банальна фотографія (як міст Ріальто). Але не скаржаться.

15.00 р. Звісно, всі дороги в Венеції призводять до Piazza San Marco. Я не їду там влітку, тому що багато людей, які не можуть бачити нічого. У листопаді він був досить пустельним. Насолоджуйтеся своїм смаком. Гіпси.

16.00 р. Я швидко перетворився в алею (або вулицю - ви можете побачити їх) і побачивши цей чувак.

17.00 р. Хлопець зліва. З великим зеленим сечовипусканням. Я не хочу зацікавити його, але...

доб.

18 років Зразок вуличного ліхтаря-проспект

19.00 р. Увечері, коли мій бос, і я мав трохи напою, і не міг знайти на відкритому повітрі ресторан або магазин, щоб приурочитися, просто не будь-який! — Я пропоную чубчику і з'їсти той же моргул. Головний відмовлений.

20. Так, я заготів - ось лев святого Марка. Ще один штамп від Венеції

21. Фантастичний американський весілля. Гриби в кросівки - це одна справа. Я не зробив картину в Харі. Але барвистий. Особливо наречена.

22. Це красива.

23. Церква дельї Салюта. Я пішов до служби пізніше. Красивий там.

24. Як жити люди. Просто в палаці.

25. У моєму будинку такий люстра буде прикріплений до мене, а сусіди нижче по всій підлозі кладуть на підлогу.

213268р.

26. Я пішов до мого готелю з головного входу і знову... дивився.

р.

27. Ступні жінки. Аххх.

28. На рибному ринку з'явився наступний ранок. Я люблю рибу, але це мута в Москві. Я пішов, щоб побачити, як нетуристи Венеції життя. Що таке запах кави і тістечок по місту вранці? І на цій картині сміття барж збирає мішки венеціанської дупи.

29. Амбулансні щітки для виклику

30. картина дуже погана, тому що вона злетіла. Я не можу допомогти.

р.

31. Барвистий гондолієр дляeman packs японські або корейські громадяни в гондолі

32. Це дворик палацу Дожа. Дуже цікавий музей з багатим відображенням ножів і дивовижною триповерховою в'язницею. Я рекомендую.

33. Я назвав його "Скеамішний хлопчик і Скеамішські голубці".

34. Дівчина в серії Forever самостійна зайняла картину її ведмедика. Я відчував себе шкода.

35. Це готель, де я жив, поза. Ліворуч з фото видно понтони тимчасового мосту, який побудований 19 або 20 листопада (Я не пам'ятаю) на честь свята позбавлення від чуми в 1631 році (не лежати) року. Процесіон йде від одного банку до іншого до церкви дель-Салюта і є масою.

36.00 Р Рогоносець, і ебать з ним – будинок дуже красиво.

37. Він.

38. Я пішов до церкви. У органі грає, пісні на сонці латинської. Красивий і спокійний.

Р

39.00 р.

40. Церква дельї Салюта. Переглянути зовні.

41. По-перше, я пішов на рибний ринок і почав жовчитися.

42.

43.

44.

р.

45.

46.

47.

48. Галерея ринку за межами. Це стара будівля, красива. Але риба затирає.

49.00 р.

50.00 р. Моя улюблена мідії

51.

52. Після того, як октопус є дивним істотою

53. Це Газели. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Доставка товарів.

р.

54. Муссель. Ця сітка тільки 8-9 євро. Свіжий!

р.

55. Я шкодую, що я не мав часу взяти фотографію «Нунса і Octopuses». Один з них був проведений восьминог і шукав на ньому. Це буде досить дика фото.

56.00 р.

57.00 р. Рослинні ряди. Все настільки яскраве і апетитне, що немає слів.

58. Магазин "Альфа"

59.00 р. Він виграє з вікна магазину алер. Я ідентифікував його як баран. Хто може заперечувати?

60 хв Подарувавши рівень води в каналах слиною, я пізніше повернувся до готелю і знайшовши ряди цукерок. Я не солодкий зуб, але я був вражений.

61.

62. Компанія Nutella не зіпсувала мене для реклами. Мій зуб

63. Цей дверцят, один зліва, ходив у мене дядько. Я маю на увазі, Дядько живе там! Перегляд бухти! Яка краса! Це робить, я думаю, іноді.

64. Пізніше, поїсти в ресторані, я бачив цю машину для різання прошуто (приблизно зрізаного сухого м'яса). Це висота техніки і дуже красива річ. Я використовую, що ковбаса вирізати будинки.

65.

66.00 Р І, нарешті, гельська висипка. Я не знаю, що цей магазин є для того, але манеквінів там. Якщо ви не були там, я раджу бачити з власними очима це чудове і чудове місто. Це кінець його. Дуже дякую.

Джерело: