Венеція тон (31 фото)

А ще Венеція миється!
Кожна п'ять років місто йде під водою на 2 см.
Здавалося б, що фігури смішні, але за деякими прогнозами, до кінця століття Венеція може зануритися в води лагуна на 50 см (або ще більше).

Чому це відбувається? У зв’язку з підвищенням рівня моря і потомою грунту, в яку приводяться палі венеціанського палацу. Рівень води в Адріатиці зріс щорічно на 2 мм, а Венеція, в свою чергу, падає на 2 мм - всього 4 мм. Виявляється, 2032 Венеція може мити ще 80 мм. У той же час місто також "вимовлення" - постійно переміщається на східному напрямку.

У Венеції я відчуваю, що місто є обсадом і миттям, поголені мільйонами ніг, які подорожують в напрямку Піазза Сан Марко.
У неділю я йшов у цих посушливих рядах, бо прогнози обіцяли ще одну повені в Венеції.
На північному бороновому вітрі, який перезавантажує масу води на берег, збігається з новим місяць, і в результаті рівень води виріс до 95 сантиметрів. Звісно, я не міг пропустити таку пам'ять і пішов до Венеції вранці.
погода була чудовою - теплою і сонячною. Це означалося, що я не мав нести високі гумові черевики з мене – просто покласти на шорти замість штанів і покласти пластикові тапочки на моєму рюкзаку.
Для всіх дівчат я рекомендую вікно готелю Marconi для самопортретів - він відмінно "заплавить" і будує наші вже стрункі дівчата фігури:

З Ріалто Мост можна чітко побачити, що вода вже починає затопити набережну.

Але на Сан-Марко ще цілком можливо стрибати на пудлі.

Без коментарів:

І тут можна чітко побачити, як вода починає приходити на квадрат через води, викинувши її сильними треморами.

Немає точки в приховуванні - майстерність Bresson і Erwitt говорить мене:

За годину я дивився гру води і світла на арочних склепах площі.

Але найрозважніше переглядали сцени, постійно грали в Сан-Марко.

Це дійсно зловживало мене.

Вода, вода, вода навколо.

Майже шампанське бризка.

Я зумів перетворювати і фотографувати їх.

Але я особливо любила дівчину, яка намагається плавати на площі.

Вона також насолоджувалася спокійною матір'ю. Я не хочу, щоб ваша дитина була плавати в цій воді.

А потім ці досить російські хлопці попросили мене натиснути їх в стрибок. Після того, як пара бере на себе камеру, я запропонував, що вони стрибають на еротика - це час для мене:

Без вузьких венеціанських голубів, картина буде неповною.

Звісно, діти були найбільш веселими.

Де поглянули батьки?:

Я люблю красиву, висить Венецію. Я люблю свою меланхолію палазо і вузькі старовинні алеї, що дайвінгу в каналах. Я люблю навіть трудомістку штукатурку. Я хотів би побачити місто в його стійкості! Не менше одного погляду на розкішні венеціанські жінки, іноді з'являються в рамці високих поглядів вікон. Це жито, що часовий апарат залишився винахідником наукової фантастики.
Я абсолютно не хочу ескалувати ситуацію в стилі жовтого преса. Сподіваємось: за 2016 рік будівництво захисних конструкцій «Мас» повинно бути завершено. І хоча багато вчених дивляться на цей проект досить скептично, це так важко вірити, що це не дозволить Венеції стати сучасним Атлантида. І вже малювання фантастичною картиною в стилі Bosch: крилатий лев (симбол Венеції) крила поступово перетворюються в підвіконня.
Насолодіться тим, що наші великогабарити також зможуть прогулятися по вулицях і скверах красивої Венеції.

Джерело: 0dissea.livejournal.com

Р

р.

570622 Р

р.

р.

731295

Tags

See also

New and interesting