Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

А ще Венеція миється!
Кожна п'ять років місто йде під водою на 2 см.
Здавалося б, що фігури смішні, але за деякими прогнозами, до кінця століття Венеція може зануритися в води лагуна на 50 см (або ще більше).

Чому це відбувається? У зв’язку з підвищенням рівня моря і потомою грунту, в яку приводяться палі венеціанського палацу. Рівень води в Адріатиці зріс щорічно на 2 мм, а Венеція, в свою чергу, падає на 2 мм - всього 4 мм. Виявляється, 2032 Венеція може мити ще 80 мм. У той же час місто також "вимовлення" - постійно переміщається на східному напрямку.

У Венеції я відчуваю, що місто є обсадом і миттям, поголені мільйонами ніг, які подорожують в напрямку Піазза Сан Марко.
У неділю я йшов у цих посушливих рядах, бо прогнози обіцяли ще одну повені в Венеції.
На північному бороновому вітрі, який перезавантажує масу води на берег, збігається з новим місяць, і в результаті рівень води виріс до 95 сантиметрів. Звісно, я не міг пропустити таку пам'ять і пішов до Венеції вранці.
погода була чудовою - теплою і сонячною. Це означалося, що я не мав нести високі гумові черевики з мене – просто покласти на шорти замість штанів і покласти пластикові тапочки на моєму рюкзаку.
Для всіх дівчат я рекомендую вікно готелю Marconi для самопортретів - він відмінно "заплавить" і будує наші вже стрункі дівчата фігури:

З Ріалто Мост можна чітко побачити, що вода вже починає затопити набережну.

Але на Сан-Марко ще цілком можливо стрибати на пудлі.

Без коментарів:

І тут можна чітко побачити, як вода починає приходити на квадрат через води, викинувши її сильними треморами.

Немає точки в приховуванні - майстерність Bresson і Erwitt говорить мене:

За годину я дивився гру води і світла на арочних склепах площі.

Але найрозважніше переглядали сцени, постійно грали в Сан-Марко.

Це дійсно зловживало мене.

Вода, вода, вода навколо.

Майже шампанське бризка.

Я зумів перетворювати і фотографувати їх.

Але я особливо любила дівчину, яка намагається плавати на площі.

Вона також насолоджувалася спокійною матір'ю. Я не хочу, щоб ваша дитина була плавати в цій воді.

А потім ці досить російські хлопці попросили мене натиснути їх в стрибок. Після того, як пара бере на себе камеру, я запропонував, що вони стрибають на еротика - це час для мене:

Без вузьких венеціанських голубів, картина буде неповною.

Звісно, діти були найбільш веселими.

Де поглянули батьки?:

Я люблю красиву, висить Венецію. Я люблю свою меланхолію палазо і вузькі старовинні алеї, що дайвінгу в каналах. Я люблю навіть трудомістку штукатурку. Я хотів би побачити місто в його стійкості! Не менше одного погляду на розкішні венеціанські жінки, іноді з'являються в рамці високих поглядів вікон. Це жито, що часовий апарат залишився винахідником наукової фантастики.
Я абсолютно не хочу ескалувати ситуацію в стилі жовтого преса. Сподіваємось: за 2016 рік будівництво захисних конструкцій «Мас» повинно бути завершено. І хоча багато вчених дивляться на цей проект досить скептично, це так важко вірити, що це не дозволить Венеції стати сучасним Атлантида. І вже малювання фантастичною картиною в стилі Bosch: крилатий лев (симбол Венеції) крила поступово перетворюються в підвіконня.
Насолодіться тим, що наші великогабарити також зможуть прогулятися по вулицях і скверах красивої Венеції.

Джерело: 0dissea.livejournal.com

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото)

Венеція тон (31 фото) Р

Венеція тон (31 фото) р.

Венеція тон (31 фото)