Ядерна весна Японії

Провінець провінції Фукусіма сьогодні звернувся до японської нації в інтерв'ю з NHK World. З огляду на звичайну стриманість Японії, мова була крім допомоги.

Сато сказав, що вакансія була короткою з усього: їжа, медицина, паливо, навіть паперові рушники і підгузники. У 500 населених пунктах, де розміщені вакантні місця, для їх розміщення немає наметів. На даний момент 100 000 людей потребують даху над головою, і це має значення для парамонта. По-друге, амбулаторії та паливо дуже потрібні. Yuhei Sato - сказав, що допомога була відправлена, але не досягла ураженої ділянки. «Допомога не приїжджає, бо люди думають, що не в зоні евакуації 20-кілометра небезпечні.» Таким чином, харчові, лікарські засоби та інші необхідні речі та паливо не отримують, де вони повинні піти. Навіть в зонах, які визнані безпечними, є страх і паніка, викликана неадекватною інформацією. Вони думають, що їх сусіди небезпечні занадто, і допомогти не досягають тих, хто дійсно потребує. Тому ми попросимо: вимагаємо надійної інформації і не дозволяйте собі бути в курсі. й

р.

Сато називається на центральному уряді та TEPCo управління чітко інформувати мешканців уражених територій про те, що їм потрібно зробити, і головне, щоб принести ядерну кризу під контролем. «Для людей з усього Японії ми маємо ядерну катастрофу. Люди, які торгують в зоні небезпеки, змушені евакуювати на тривалий час. Тому ми попросимо всіх японських людей, щоб показати симпатію і розуміння і дати нам свою допомогу. й

А в місті Сейдай, столиця Преефектури Мійгі, сильно уражений 9-точковим землетрусом 11 березня, двосантиметровим шаром снігу. У тренажерному залі місцевої Окіно-Хігаші проходив 260 біженців. Керозні плити, що використовуються ними для обігріву, повинні зберігатися літ навіть протягом дня.

Sumiko Watanabe, 80, каже: «Не існує проблеми». Але холодніше нас ще більше. Я ще не стояти поруч з плитою. Ватанабе сказав, що для сніданку вони дали пластину вівсяного і половини яблука. Більше 130 ковдр, виділених місцевою адміністрацією, були розподілені на людей, які стоять на в'їзді до школи.

Віддаї (найбільше місто в районі Тохуку, де близько 1 мільйонів людей жили перед землетрусом) тепер страждає від тяжкого дефіциту основних потреб. У середу понад сотні людей, які піднялися перед дверима супермаркету Daia, доки він відкрився. У магазині було одягнено ще п'ять шарів одягу під шубою. Осіма сказав, що він взяв лінію назад в 10pm попередній день. "Це дуже важко стояти в холоді, що довгий час", - говорить 20-річний студент коледжу. Моє батьківство і брата чекає вдома. Я хочу купити продукти харчування і банки рідкого газу, щоб я можу їсти щось спекотно.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное