Дивовижна історія хлопчика Лева

Історія, що варто знати всім нам.

В одній московській школі хлопчик припинив заняття. Це не йде на тиждень, два ... Ліова не мала телефону, а однокласників, за порадою вчителя, вирішила піти в будинок. Мама Левіна відкрив двері. Її обличчя було дуже сумним.

«Чому не Лова йти до школи?» Моя мама відповіла сумно, "Не збираюся навчатися з вами більше". Він мав операцію. Нещастя. Ліва сліпа і не може ходити сама по собі.

731176

Батьки Лева Понтрягіна – Семен Акимович і Тетяна Андріївна Понтрягіна

1633611

Маленький Лева Понтарігін

У кожного, а потім один з них запропонував:
до Ми візьмемо його до школи в свою чергу.
до І піти додому.
до І ми допоможемо зробити уроки, переривати один одного, однокласники подрібнити.

Моя мати сльози на очах. Вона привів її друзів в приміщення. Трохи пізніше, відчуваючи дорогу з рукою, Лева вийшов до них пов'язкою перед очима. Хлопці заморожують. Тільки тепер вони дійсно усвідомлювали те, що нещастя відбувалася до свого друга.

Лива - сказав він:
- Привіт там.

І сталося з усіх боків.
- Я збираю вас завтра і візьміть до школи.
до І я збираюся сказати вам, що ми робили алгебри.
- Я з історії.

325597

Математична олімпіада школярів. Ліворуч: С.В. Яблонський, Л.А. Лустернік, В.Г. Болтянський; право Л.С. Понтарігін

Лова не знав, хто слухати, і тільки не відчував голову плутанно. Дівчинці згортають обличчям матері.

Після виїзду хлопці зробили план - хто приходить в той час, хто пояснює, які дисципліни, які пройдуть з Левою і візьмуть його до школи.

У школі хлопчик, який сидів з Левою на одному столі, спокійно сказав йому під час класа, що вчитель пише на чорному борту.

І як клас заморожувати, коли Лева відповів! Все було щасливо з п'ятою, ще більше, ніж у себе! Льова навчалася добре. Весь клас отримав краще.

Для того, щоб пояснити урок другу в біді, потрібно знати себе. І хлопці спробували. На зиму вони почали їздити Лева на ковзанку. Хлопець любив класичну музику, а однокласники пішли з ним до симфонічних концертів.

С.А. Лефшець і Л.С. Понтригін при математичному з’їзді в Единбурзі. 1958 р.

Лев закінчив школу з золотою медаллю, потім вступив в інститут. І були друзі, які стали очі. Після того, як інститут, Лев продовжував вчитися і згодом став всесвітньо відомим математиком, академіком Понтарігіном. Немає людей, які дивляться на добре.

Лев Семенович Понтарігін на роботі. 1960-ті рр.

Лев Семенович Понтарігін (1908-1988) — радянський математик, один з найбільших математиків ХХ століття, академік Академії наук СРСР, який втратив свій погляд на 14 років. Він зробив значний внесок у алгебраїчну та диференціальну топологію, теорія коливань, калькулус варіацій, теорія контролю. У теорії управління Понтригін є творцем математичної теорії оптимальних процесів, що базується на так званому принципі Понтарігіна; він має фундаментальні результати на диференціальних іграх. У роботі Понтарігінської школи було великий вплив на розвиток теорії управління та варіаційного калулу по всьому світу.

Група академіків на день нагородження диплома та зірки Героїв соціалістичної праці. У центрі Л.С. Понтригін та М.В. Келдиш. Москва, Кремль, 1969

Дивовижна історія хлопчика Лева р.

Під час докторантури Університету Сальфорда. Англія, 1977.

На дачі з дружиною Олександрою. 1970-ті роки.

Також цікавим є Наталя Бехтерєва: Тіло без душі не живе

Микола Амосов на здоров’я, стрес і обмеження

На День 75-ї річниці Лева Семеновича Понтрягіна. Зліва справа: С.М. Нікольський, Ю.В. Прохоров Л.С. Понтригін, В.А. Мельников, А.Н. Тихонов, С.П. Новіков, Г.І. Марчук

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fishki.net/2161826-udivitelynaja-istorija-o-malychike-lyove.html