680
Які вчені жартують
Насправді більшість вчених не нудні і люди надзвичайно життєрадісні. Вони люблять і знають, як жартувати, і хитрощі і дуже життєві.
Веб-сайт Зібрав деякі з найпопулярніших жартів зі світу наукового гумору, щоб показати, які вчені сміються:
Кемпери
Як часто ви жартуєте про хімію?
- Періодично.
р.
П'єр і Марі Кюрі. Вона не сяла багато.
Хельій ходить в бар і замовляє пиво. Бармен виходить навколо і каже: "Соррі, ми не обслуговуємо благородні гази." Не відповідаючи Хелію.
"Я не знаю, де він є."
Лікарі
Пошкоджений вісник. Тексти пісень, а це означає: Він думав про світ, що він родить його.
Шредедер ходив по кімнаті, яка шукає кошеня, і він сидить в коробку, ні живих, ні мертвих.
р.
Приєднатися до опору.
Протон йде в бар і попросить, "Чому у вас є напій?" Ви вже завантажили.
Tachyon їде в бар. Бартендер до нього: «Такіони не подаються!» «Чому не дивно», – каже тахіон, «і завтра був сервіс. й
Гейзенберг був кермом, коли він був зупинений ДАІ. Якщо ви не знаєте, наскільки швидко ви збираєтеся? "Ні," Хайзенберг відповів: "але я знаю, де я в даний момент."
Математика
до Що означає B в Benoit B. Mandelbrot?
Беніт Б. Мандельбрут.
р.
, Україна
Коли математика танцює. .
Алекс завжди підозрілий. . й
Біологи
День 19, я нарешті зробив мій професор посмішки. Тепер він пишу щось у своєму зошиті кожен раз я дроол. й
Собака Павлова.
Програмісти
Є лише 10 типів людей: ті, хто розуміє бінарних і тих, хто не робить.
- Чому біт система 32, 64, 128, 256, 512, 1024?
- Ну, це просто!
Дивитися на це. У вас є, наприклад, 1000 рублів. Ор, бути справедливим, 1024. . .
Психологи
- Скільки Freudians потрібно викрутити лампочку?
- Два. Один буде закручувати лампочку світла і інший буде тримати пеніс. О, Я маю на увазі, батько... О, сходи.
Всі
Біолог, хімік і статистика Біолог пагонів на норі, але змащує 5 метрів до лівого. хімік стріляє олену, не вдарив удару, куля застрягає в дерево п'ять метрів вправо.
Статут: "Ми зняли його!"
Р
Фінікіст, математик і інженер дав завдання пошуку обсягу червоної гумки.
Фізіолог занурив м'яч у склянці води і вимірював обсяг переселеної рідини.
Математика вимірює діаметр м'яча і розраховується потрійний інтегратор.
Інженер вивів таблицю обсягів червоних гумових кульок і знайшов бажане значення.
Біолог, інженер і математика п'ють каву в патіо, коли два люди ходять в будинок по вулиці. Після того, як три люди залишили будинок.
Біолог: Двоповерхові, багатоплізовані і три залишають будинок.
Інженер: Немає, це просто те, що наше початкове спостереження містить помилку!
Математика: Ви не помилитесь. Ми повинні чекати іншої людини, щоб увійти в будинок і це буде знову порожнім.
Einstein, Pascal і Newton грають приховувати і-seek. У той же час Паскаль і Ньютон повинні приховати. Pascal втечу і успішно приховує, і Newton не збирається в будь-якій точці світу. А замість нього малює сквер навколо нього на землі. Ейнштейн відкриває свої очі та розмови.
- Ньютон, так легко знайти вас!
- Ніщо подобається, він відповів, Ви знайшли Pascal! Зверніть увагу на землю - один Ньютон за квадратний метр!
Наука:
Хімічна магія.
Наука весела.
www.adme.ru/kreativnyj-obzor/nauka-eto-veselo-428005/
Веб-сайт Зібрав деякі з найпопулярніших жартів зі світу наукового гумору, щоб показати, які вчені сміються:
Кемпери
Як часто ви жартуєте про хімію?
- Періодично.
р.
П'єр і Марі Кюрі. Вона не сяла багато.
Хельій ходить в бар і замовляє пиво. Бармен виходить навколо і каже: "Соррі, ми не обслуговуємо благородні гази." Не відповідаючи Хелію.
"Я не знаю, де він є."
Лікарі
Пошкоджений вісник. Тексти пісень, а це означає: Він думав про світ, що він родить його.
Шредедер ходив по кімнаті, яка шукає кошеня, і він сидить в коробку, ні живих, ні мертвих.
р.
Приєднатися до опору.
Протон йде в бар і попросить, "Чому у вас є напій?" Ви вже завантажили.
Tachyon їде в бар. Бартендер до нього: «Такіони не подаються!» «Чому не дивно», – каже тахіон, «і завтра був сервіс. й
Гейзенберг був кермом, коли він був зупинений ДАІ. Якщо ви не знаєте, наскільки швидко ви збираєтеся? "Ні," Хайзенберг відповів: "але я знаю, де я в даний момент."
Математика
до Що означає B в Benoit B. Mandelbrot?
Беніт Б. Мандельбрут.
р.
, Україна
Коли математика танцює. .
Алекс завжди підозрілий. . й
Біологи
День 19, я нарешті зробив мій професор посмішки. Тепер він пишу щось у своєму зошиті кожен раз я дроол. й
Собака Павлова.
Програмісти
Є лише 10 типів людей: ті, хто розуміє бінарних і тих, хто не робить.
- Чому біт система 32, 64, 128, 256, 512, 1024?
- Ну, це просто!
Дивитися на це. У вас є, наприклад, 1000 рублів. Ор, бути справедливим, 1024. . .
Психологи
- Скільки Freudians потрібно викрутити лампочку?
- Два. Один буде закручувати лампочку світла і інший буде тримати пеніс. О, Я маю на увазі, батько... О, сходи.
Всі
Біолог, хімік і статистика Біолог пагонів на норі, але змащує 5 метрів до лівого. хімік стріляє олену, не вдарив удару, куля застрягає в дерево п'ять метрів вправо.
Статут: "Ми зняли його!"
Р
Фінікіст, математик і інженер дав завдання пошуку обсягу червоної гумки.
Фізіолог занурив м'яч у склянці води і вимірював обсяг переселеної рідини.
Математика вимірює діаметр м'яча і розраховується потрійний інтегратор.
Інженер вивів таблицю обсягів червоних гумових кульок і знайшов бажане значення.
Біолог, інженер і математика п'ють каву в патіо, коли два люди ходять в будинок по вулиці. Після того, як три люди залишили будинок.
Біолог: Двоповерхові, багатоплізовані і три залишають будинок.
Інженер: Немає, це просто те, що наше початкове спостереження містить помилку!
Математика: Ви не помилитесь. Ми повинні чекати іншої людини, щоб увійти в будинок і це буде знову порожнім.
Einstein, Pascal і Newton грають приховувати і-seek. У той же час Паскаль і Ньютон повинні приховати. Pascal втечу і успішно приховує, і Newton не збирається в будь-якій точці світу. А замість нього малює сквер навколо нього на землі. Ейнштейн відкриває свої очі та розмови.
- Ньютон, так легко знайти вас!
- Ніщо подобається, він відповів, Ви знайшли Pascal! Зверніть увагу на землю - один Ньютон за квадратний метр!
Наука:
Хімічна магія.
Наука весела.
www.adme.ru/kreativnyj-obzor/nauka-eto-veselo-428005/