Більш ніж все, жінки хочуть бути коханими. . й

Ще недавно це три роки, оскільки Іоанна Хмелевська померла.

Я не читаю нічого з неї. І тоді я дуже хотів, щоб відчути залізо, іноді навіть сарка її слів. І найголовніше, на мій погляд, її слова завжди вдарили пляму.

Я знову відкрила книгу «Агайнст Жінки». Я не пішов далеко. Ось рядки, які змусили мене посміхатися і нехай голову, погоджуючись з автором.

«Особливе неспроможність.

Загальні та приватні війни.

Хто вирує сміття з паркану, захоплює кухонний ніж і розбиває одну голову на весіллях? Жінки?

Хто зловив у боротьбі, не знаючи, хто з ким, чому, або що? Жінки?

Хто автоматично лікує все, що йде під ногами, особливо якщо це кулька? Жінки?

Не дивлячись на те, що жінки часто мають білі шпильки на ногах, бренд-новий лакований взуття або відкриті сандалі і лак для нігтів, ми ігноруємо.

Хто з ентузіазмом, гідністю кращого використання, ударами, нападами на ворога, бурі фортеці та наборами вогню для запобіжників? Жінки?

Хто на всіх витратах намагається протирати ворога в порошок і запускає всю війну? Жінки?

А ось Хмелевська б зраджувала себе, якщо вона не змусила нас жінкам.

Тут ми читаємо:

«Що просто, наприклад, уявіть стару битву жінок. Тільки жінки, виключно жінки, на гарячих конях, озброєних мечами, в ланцюжок і броні, дві ворожі армії, які прилипають один одному.

По-перше, вони вичавлюють, чому коні відразу перевозяться.

По-друге, зброя і бронетехніка важить багато, але де ви отримаєте стільки хлопчика-бабу? й

По-третє, в спеку бою, природні інстинкти будуть швидко прокинутися і, кинувши важку зброю, все це ло-армія почне подряпини, прикусити і перетягнути ворога за волоссям, який є природним способом для жінок, щоб продемонструвати непристойне ставлення, закодовані загибель в них для минулої тисячоліття.

Ми просто уявляємо. . . ?

Який автор описує наступний, краще читати в книзі. Боротьба Amazons вражає.

І в кінці цього опису:

Ну, океї, океї, немає нічого спільного, Amazons. Хоча вони дійсно популярні

не поганий.

Тож нехай лицар замість хіпполіте.

Сталь biceps, один breast відрізати ... З ворожою армією вона може впоратися,

Хто любить її?

Більш ніж все, жінки хочуть бути коханими. « » » » » » » » » » » » » » »

Ми не можемо сказати письменнику. Дійсно,Більш ніж все, жінки хочуть бути коханими. . йВидання

Кредит: Сансанна

Цікаво: Право на радість

Щоб бути щасливими, ви повинні бути цілими.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Сайт: www.sudba-i-zhizn.ru