3 життєві навички, які ніхто не навчав вас

Уявіть собі, що я ваш батько. Я знаю це може трохи дивний, але просто попросити вас зробити це. До того, як ви закінчили читання цієї статті, зателефонуйте мені Дад.

Тепер уявімо, що у нас є одна з тих, хто любить серце Ми сидимо на дворі, зануривши пиво, слухавши крикети співу, і спостерігаючи місяць повільно з'являються з над горизонтом. Атмосфера нагадує нам цікавий фільм, який ми колись дивилися разом, або як ви купили кішку в туалеті, коли ви були тільки п'ять років.

Тепер уявіть, що на такому ідеальному моменті я, натхненному богами (або, щоб бути більш точними, трьома склянками пива), раптом вирішив поділитися з вами з батьком мудрості, що в теорії має радикально змінити інтер'єр вашого розуму. Уявіть, що я звертаюсь до вас, своїх улюблених синів і дочок, які я іноді не зовсім розумію, але безумовно любов і прийняття. Я хочу поділитися своїми батьками мудрістю, а саме трьома життєвими навичками, які ніхто не навчав тебе.

РПерша життєва майстерність: РЯк зупинити прийом речей особисто

Ми вважаємо, що все, що відбувається в нашому житті, безпосередньо пов'язаному з нами. У сучасному трафікі вимкнули автомобіль. На телебаченні, що ви дивилися на телебаченні. Значне зростання прибутку в компанії, де ви працюєте, дозволило заробити більше грошей.

Ми вважаємо, що більшість подій безпосередньо пов'язані з нами. Визначте нас і наше життя.

Але я поспішаю тебе. Якщо ви відчуваєте певний спосіб (наприклад, хвилювання), це не означає, що що це відбувається обов'язково пов'язано з вами.й

Можливо, тепер ви сидите на скелях і побачите неймовірну красу заходу сонця, але серйозно, це не має нічого спільного з вами.

Це важко прийняти, але не тому, що це працює наш мозок. Справа в тому, що звичаю все особисто добре для того, щоб час був.

Подумайте, що ви заслуговуєте на всі хороші речі, які відбуваються у вашому житті, тому що ви є чудовою людиною. Однак не варто забувати про те, що погані речі також повинні тлумачитися як пов'язані з вами.

І, як результат, ви любите катання на роликовому узбережжі вашої самооцінки, яка піднімається і падає. У цей час ви відчуваєте запаморочення вгору і відтіняє вниз.

Коли речі йдуть добре, Ви вважаєте собі подарунок від Бога, людина, яка заслуговує на визнання і захоплення в кожному кроці. Коли справа йде неправильно, ви стаєте правдивою жертвою, яка не заслуговує того, що відбувається з нею.

Постійно в усіх ситуаціях – це почуття, яке ви заслуговуєте на щось. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли люди критикують або відхиляють вас, то, швидше за все, про них – їхні цінності, пріоритети, життєві ситуації – ніж це про вас. Я думаю, що це буде неприємним для вас, щоб почути це, але інші люди, і великі, не хвилюйтеся про вас, тому що вони тільки зайняті самі і так само, як ви, взяти події в їх житті за власними витратами.

Якщо ви не змогли щось зробити, це не означає, що ви погану особу. Це означає, що іноді буває погано. Дифузії є частиною способу, трагедія смерті є те, що дає сенс життя, а біль не збочений і впливає на всіх без винятку.

Друге життєве вміння: Як стати переконливим і змінити свій вигляд

Більшість людей, коли їх переконання піддаються, тримайте на них, якби вони були життєві куртки на миючий корабель.

Проблема в тому, що Це віра, яка тягне їх до дна.й

Для більшості нас віруючі не просто ідеї, які ми віримо, вони є основними частинами нашої особистості. Щоб випити ті переконання, що ми, і що, ви знаєте, це ебать болючий і розчарування.

З цієї причини ми віддаємо перевагу приклеїти наші пальці в вухах і шипшину «Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-

Прийміть людину, яка не вірить у зміни клімату. Він далеко від стопи. Він розуміє, що наука говорить і аргументи це робить. Проблема полягає в тому, що в певній точці він вирішив, що його переконання про зміну клімату нерозривно пов'язані з його особистістю. Після того, як він знаходиться в районі, він навряд чи може переконувати себе нічого.

Але це вкладення віруючих не тільки про науку і політику. Я можу побачити, як це впливає на більшість людей в повсякденному житті.

Прийміть знайомство, наприклад. У мене є люди, які все ще переконані (від старшої школи), які жінки не люблять nerds, і для того, щоб привернути протилежний секс, вони повинні мати багато грошей або дорогий автомобіль. Ці переконання були дійсні на шістнадцяті, але коли ви тридцять-дві, вони тільки руйнують життя.

Ви повинні зробити багато помилок у вашому житті. По суті, ви будете помилуватися весь час. І ваша здатність досягти успіху і дізнатися в довгостроковій перспективі буде значно залежати від вашої здатності відмовитися від непотрібних вірувань.

Ви можете попросити, "Що робити це?"

Немає «як». Все у вашій голові. Що робити, якщо щось суперечить моїм переконанням? Що означає? Тоді спробуйте відповісти на це питання.

Ви будете лякати спочатку. Ваш мозок буде проти цього. Однак навички набувають тільки через практику.

Спробуйте наступні: Зробіть список двадцять речей у вашому житті, що ви можете бути неправильними. Це не тільки матеріальні речі. Я впевнений, що мій розуміння фізики є дуже відсутністю в багатьох способах, але це не найголовніше, що я повинен змінити мій розум.

Питання найглибших вірувань, пов’язаних з Вашою особистістю:

• Я не приваблива людина;
  • Я лаціна;
  • Я не знаю, як спілкуватися з людьми.
  • Я ніколи не буде щасливим, тому що я відчував.
  • Я думаю, що світ буде кінець наступного вівторок.
Чим більше емоцій викликає віру, тим важливіше це, тому обов'язково варто входити в список.

Після того, як ви писали всі двадцять речей на папері, напишіть перед кожним з них, що сталося з життям, якщо вони не вірні.

В першу чергу ви відчуєте певний страх, бо так багато ваших вірувань написані на шматку паперу, що ви не хочете сумніватися. Тим не менш, думають про наступне: Як ви можете бути впевненими у своїх переконаннях, якщо ви ніколи не обрали їх, якщо ви ніколи не бачили іншої сторони? Ви повинні розвивати здатність бачити іншу сторону.

3610Р. 4200Р.

Третя життєва майстерність: Як діяти без знання результату

Майже все, що ми робимо по всьому світу, має чіткий результат. У школі ви пишете тести, щоб викладач міг оцінити рівень знань. У домашніх умовах ви очищите свою кімнату, щоб отримати винагороду від батьків. На роботі ви робите те, що ваш бос каже, що ви платите.

Немає невизначеності. Ви просто дієте.

Учитель потребує тесту - ви пишете його. Ваша мама хоче чистоти приміщення – чистить її.

Але в реальному житті не всі речі працюють. Якщо ви вирішили змінити свою кар’єру, ніхто не розповість про те, що шлях до участі. Якщо ви вирішили розірвати з кимось, ніхто не розповість, якщо ви зробили право. Якщо ви вирішили запустити бізнес або переїхати на іншу країну, ніхто не розповість вам, що краще для вас.

Саме тому ми не приймаємо рішення. Ми не хочемо рухатися вперед і діяти без того, щоб бути впевненими. Саме тому, що наше життя стає неймовірно нудним і монотонним.

Як знайти своє призначення в житті? «Як ви знаєте, які відносини будуть вести?» «Що потрібно зробити?

Не існує відповіді на ці питання.

Ні, але ви можете вирішити, як ви будете краще вимкнено. По-друге, те, що ви шукаєте допомогу від кого-небудь онлайн (або у книзі) є частиною проблеми – ви хочете знати результат перед тим, як діяти.

У епізоді Темного лицаря Джокер ділиться своєю філософією життя: "Я просто роблю."й

Незважаючи на всі страшні злочини Джокера (це не те, що ми говоримо про зараз), він знає багато про життя.

Мачинатори намагаються контролювати свої маленькі світи.

У нижньому рядку є те, що іноді ви просто повинні діяти – це все. Якщо ви не знаєте, що вони існують. Коли запитав, чому він вирішив піднятися на Everest, Джордж Mallory відповів: «Запобігає це». й

Додайте трохи хаосу в життя. Не зашкодить невеликими розмірами. стимулює зростання та розвиток.

Судинство є законним способом для відпочинку

Запитайте несвідомі питання

Уміння діяти з цікавості, інтересу, або навіть боредом – можливість діяти без очікування конкретного результату або винагороди – допоможуть вам зробити краще рішення в житті. Так, це може призвести до тисяч малих збоїв, але в кінці ви все ще досягнете успіху. Видання

Автор: Олександр Жвакін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: muz4in.net/news/tri_zhiznenno_vazhnykh_navyka_kotorym_vas_nikto_nikogda_ne_uchil/2016-10-21-42214