Персистентство - ілюзія

І я зрозумів, що я ніколи не мав стабільності в житті.

Я не жив в одному будинку протягом 5 років. І був єдиний час, і зазвичай 1-2 роки - і знову перейде. Це навчає вас жити в просторі швидко, але не занадто багато деталей, і закрити двері назавжди, залишити без перевороту, без направлення. Тут я пам'ятаю, мої батьки продали квартиру, в якій мій мама проживала з дитинства, і протягом декількох тижнів вона закохнула у ванній кімнаті ввечері, вже зробивши рішення про продаж, але все ж болючо отримуючи разом з ним. Я не мав часу, щоб дати сльозу на моєму дверцятві - це зміна картини занадто швидко: завжди була нова школа попереду, або нова робота, або поїзд в інше місто, або літак на іншу країну, або новий чоловік. . й

Ця квартира є 12-ю в моєму житті.

Я люблю свою роботу, що це в даний момент – за 11 років я був промотором, PR-дівчинкою, копірайтером, журналістом, тарологом, лікером, психологом, тепер письменником. Заключна криза у відносинах з Вашим бізнесом непросто, ніж криза з коханою людиною. Я багато разів кинувся, залишаючи і пускати, і я кладаю більше зусиль, щоб зберегти ці «реляції», ніж я зробив з людьми. У порту є сейф, але це не те, що шахта була побудована. І, пекк, це дивно кожен раз: мотузки не потрібно різати - один раз вітер, гаряча сонце і сіль вода перетворять їх на тонкі нитки ... І порт, де я оселився обережно, ви повинні піти.

Не дивлячись на те, що мій сердець загиблий зануренням людей, які одружилися на 20 (або навіть 25), а потім живуть разом. А на 25, я мав другу розлучення і ще кілька розривів. Якщо ви побачите, покрийте всі мої народи та смерть, всі наші спільні сподівання та наші особистісні катастрофи на універсальну вагу, лише розтоплення силуетів буде видно на горизонті. Мій улюблений — в той же час, в останній і в той же час десь всередині, тихі знання пульсує: там прийде момент, коли я повинен піти на— і мій власний кілька силуетів... Успішні люди, які хочуть бути щасливими і любими, як вони могли.

Я можу дати собі багато вироків на основі усього вище. І звершив їх довго, свідомо, і часто не дуже. І можливо, читач цієї лінії вже дав мені деяку нездатну діагноз. Але є так багато інших людей, які сподіваються за мною, що я не живу до, тому багато помилкових перших вражень, які я зробив, що це досить для мене, щоб просто бути чесним, і це те, що я постійно працюю в контексті спілкування зі світом.

Я не говорю про те, що мислення «це не так.» Я хотів жити багато життів в одному. Я 27 років і я не сказав нікому про цю ідею, тому що я боїться почути відповідь: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! «Неправильне слово», я б похилого заліза, мовчав про всі ціни, сплачені. Залізо – це суміш почуття гумору з досвідом, який не завжди «в пальці», а іноді так «не...», які рубці залишаються орнаментом назавжди. О, мій Бог, щось назавжди!

Тепер у мене є ще один образ. Як жити з відкритим грудей. Вечеря змін, людей, міст, інсайтів, слів, що надходять і ви відчуваєте їх з усім серцем. Він відчуває себе великим, принаймні, до тих пір, поки вітер теплий і ніжний. Але він змінився. А потім я, як і будь-яка жива душа, хочу запах, приховати, укриття на вогнищі безпеки і стабільності. Я знаходжу один, в першу чергу череш їх нескінченно,... До тих пір, поки я починав хорінг. Або до того, як вогонь йде перед тим, як я збираюся. Немає нічого лівого, але для того, щоб отримати і рухатися далі. У деяких моментах погрійте себе своїми сльозами, в деяких – з силою любові і віри. Я ходжу з кимось поруч з мною, і коли я заохочую їх, я наповнився надії, і коли я ходжу себе, "Перманент є ілюзією". Безпека - це тільки внутрішня відчуття і точка зору. Ви ніколи не попросили легко, ви попросите цікавий спосіб. Ось він, будь ласка. Перейти. Дихати.

І ці слова дадуть мені лише стабільність. Видання

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/9001

Категории

Смотрите также

Новое и интересное