Дух знає краще, ніж нам, що наше щастя.

Не знаю, що наше щастя. Дух знає це, але не завжди чує голос. Тому ми починаємо дотримуватися деяких бажань і прагнень, які не тільки не довели щастя, але тягти нас додатковим тягаром і віддали нам від Бога. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Відходи енергії зливають нас і приводить нас ніде. І найголовніше, ми не маємо сил, щоб зробити найкращий вибір для себе.

Коли це відбувається з нами, ми попросимо себе: чи наш ego, наш людство або голос нашого Духа вимагають втілення цього бажання і пов'язаних змін життя? Якщо ми дотримуємося істинного голосу Духа, Духа та нашого людства почнуть приходити до єдності. У нас більше не буде цього підрозділу. Ми станемо цілим, уніфікованим Богом, щоб нам бути.

У той же час ми пробачимо, що ми робимо помилки і стежимо за непотрібними побажаннями. Побачимо, що Дух бачить більше, ніж ми робимо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І Дух бачить майбутнє! Саме тому дуже важливо бути в змозі довірити в Духі і відмовитися від того часу, що перекручує долі, що ми малювали для себе, але які не підтримуються Духом. Щоб послухати голос вашого Божественного, не бути занадто життєздатним, щоб мати можливість стати нейтральною, так як це було, щоб крокуватися і подивитися на себе і все, що відбувається з об'єктивним виглядом - тобто, можливо, все, що потрібно для цього.

Будь ласка, пам'ятайте, що двері, до яких дух відчиняє нас. Не намагайтеся відкрити для себе нові двері – це не духовний шлях. На духовному шляху дорога розгортається до того, як ви самі.

Я знаю, скільки людей хочуть змінити своє життя. Але не дрочити речі. Зачекайте натяку Духа. Якщо таких відчуттів немає, якщо двері не відкриті, а зміни не відбуваються як якщо самі, то час ще не приїжджає, то ви не зовсім готові до цих змін. І змінити щось, коли зміни ще не готові, як намагатися внести дитину не в дев'ять місяців, так як воно повинно, але набагато швидше. Ви знаєте, що це просто неможливо. Для всіх процесів природа забезпечує власний ритм. Ви також маєте власний темп, швидкість, з якою ви йдете на певні етапи вашого розвитку. Просто довіряйте дух і будьте хворим. Зміна буде відбуватися, коли він повинен статися. Ви не можете допомогти, але почути та ігнорувати ці вимоги.

У той же час прийміть, що події, які відбуваються зараз, і місце ви зараз, краще, що життя може забезпечити вас в цей момент.
І навіть якщо ви думаєте, що ви перебуваєте в мертвому кінці, ваш розвиток не рухається в будь-якій точці, і ви не знаєте, куди піти - це не так. По суті, зміна відбувається в будь-який час, тільки за час, коли вони йдуть під землею, неочищені. Знайте, що зміни вашого життя вже готують, дозрівають, і вони, безумовно, змінять для кращого. Будьте безглуздими!

Практика. Вчимося зробити кращі варіанти

Вправа 1. Підтвердження, які допомагають знайти найбільш вигідні шляхи життя

Перейдіть до дзеркала, подивіться на очі і скажемо гучно:

Я вічний безсмертний дух, що працює на землі у людській формі. Як людину бути, я запитаю про підозру Божественного керівництва від мого безсмертного духу, який знає всі шляхи і керівництва для мого найвищого доброго. Я запитаю мій Божественний дух, щоб прямо зараз на шляху найбільш сприятливий для мене.
Я запитаю Бога, моїх ангелічних довідників і помічників, щоб допомогти мені зробити кращі варіанти в усіх життєвих ситуаціях, які вимагають мене прийняти рішення.
Я розміщую себе під керівництвом і керівництвом Духа, але я знаю, що я відповідальний за мої дії. З радістю приймаємо цю відповідальність і здійснює право безкоштовного вибору, наданого мені жити, діяти, приймати рішення і досягати цілей, запланованих Духом для мого найвищого доброго і найбільшого доброго.
Я освітлюю і очищаю людину самою з Світлом і любов'ю мого Божественного Духовного Я, щоб стати одним з Духом і створити щасливий подарунок і майбутнє для себе і для всіх людства.

Вправа 2. Витончений голос Духа

Це вправи для медитації допоможе вам більш чутливо налаштуватися на голос Духа і зрозуміти, чи вже дозрівають зміни вашого життя, і якщо вони дозрівають, що саме і що потрібно зробити для цього.

У будь-який зручний для вас час візьміть безкоштовний, спокійний і спокійний поставу, закрийте очі. Дихати спочатку як нормально, потім повільно уповільнити дихання до тих пір, поки це якомога повільніше і спокійно. Уявіть, що всі думки вилітають від вас, багато як вниз кульбаби. Тоді уявіть, що ви стоячи у відкритому просторі, що простягається від горизонту до горизонту, або в квітучих луках, або оточених будь-яким іншим приємним краєвидом. Головне, що це плоске місце, видане в усіх напрямках до горизонту, так що ваше око не відповідає будь-яким, навіть найменшим, перешкодам. Уявіть, що в різних напрямках від вас є дороги, кожен з яких зникає за межі горизонту. Скільки таких доріг – вирішуєте себе: їх кількість повинна відповідати кількості тих змін, які ви хотіли б зробити в житті. Але нехай не буде занадто багато, для початку – не більше чотирьох, інакше продуктивність цієї вправи може зайняти довгий час і взяти багато енергії з вас.

Ви можете попередньо планувати кількість таких доріг, проектування їх відповідно до найбільш значущих напрямків життя, які потребують змін, таких як особисте життя, професійна діяльність, творчість тощо. Подумайте про зміни, які ви хотіли б бачити в кожному з цих напрямків. Нехай кожен такий сон уособлює одну з доріг, які викладають навколо вас.

Так ви на перехресті, але ви ще не знаєте, що дорога, щоб піти спочатку, і будьте наведені цілі прямо на кожному шляху. Уявіть, що є ангел за вас. Це красиве золото-біле світло, набагато вище, ніж ви. Ангел кладе руки на плечі і ви відчуваєте повністю захищений. Ви дуже комфортні відчуття струмів енергій любові та світла, спрямованих на вас.

Увімкніть будь-які шляхи, які планується. Уявіть, які цілі ви хотіли б досягти, збираючи цю дорогу, які зміни вам сниться. Повернемося до ангела у Вашому розумі і запитайте, чи є ваша мрія відповідно до бажань і потреб Духа, і чи, з точки зору Духа, слід дотримуватися цього шляху. Якщо у вас є відчуття, що ангел м'яко і люблячий штовхає вас, благословляючи вас на цьому шляху, або навіть приймає вас рукою, щоб ретельно привести до цього шляху, то ваш вибір правильний. Далі, просто дайте свою фантазію запустити безкоштовно: можливо, ви будете мати картину, як ви йдете по вибраному шляху, і що ви зустрінете на ньому. Таким чином, ви навіть можете отримати поради щодо того, що робити і як це зробити, і що ви повинні очікувати від вашої мрії.

Якщо ви відчуваєте, що ви не хочете рухатися, але хочете залишитися в місці під захистом ангела, то час ще не приїжджає до реалізації цієї мрії, або це мрія не відповідає завданням і цілям вашого Духа. Поверніть до іншої дороги і зробіть те ж саме знову.

Зробивши цю вправу до кінця, ви відчуєте впевненість про те, які зміни вам потрібно. У тому випадку, будь ласка, підготувавши до Духа, щоб розпочати відштовхування вас, щоб зробити ці зміни в реальному житті. Пам'ятайте, що Дух тільки веде вас до правих дверей, і ви повинні відкрити їх самостійно. Ми не очікуємо духу, щоб зробити все для вас; якщо ви підкажете його, діяти!

Якщо ви відчуєте, що ангел не благословить вас прогулянку на будь-який з доріг, які ви запланували, візьміть це, як ваш зв'язок і не смураг на долі. Тож важливо, щоб ви зрозуміли, що все залишається як це. Можливо, зміна буде заварюватися, коли ви повністю приймаєте ситуацію, яку ви перебуваєте, і тому перетворите енергій, які згенерували її.

й На основі книги: Шмідт Тамара. "Крион." 11 завдань, щоб ввести світло. й