Два ходив через страшний парк, але тільки до кінця. Причина зробить вас сміятися!

Веб-сайт Розповідає круту історію з життя, розказав і знайшов в Інтернеті.

У зв'язку з тим, як ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У 20-х роках минулого століття був лікар, жив у Санкт-Петербурзі, і кожен день перейшов на роботу через шамп де Марс.

У той час поле Марса перетворилася на кладовище для загиблих революцій. На всіх вечорах немає нормальних людей, але робери неслухняні. Але це не стосується нашого героя, так як він повернувся додому не так пізно, і він був героїчним зведенням.

Одного разу він мав піти додому пізніше звичайного. Він дивиться. Ось, з ніде, маленька людина змащує і сказав: Я збираюся в одному напрямку – разом вона буде безпечніше. Вони приходять, людина мучить до нього страхом, і він починає розповідати всі різновиди пристрастей про те, хто тут і коли вони загинули, хто і як вони гнали. І в першу чергу він каже, годинник взяти ...

Наш герой раптом усвідомив, що стара людина розмовляла зуби, але, ймовірно, не за години. Повільно перевірте кишеню годинником, немає. Він захопив свого супутника грудями і сказав: «Дів мене з бастарами, годинником, або я змусить душу. й

Стара людина злякалася і дав її годинник, і він пішов, щоб запустити. Лікар приходить додому, роздягається, і на вечерю його дружини розповідає історію про те, як розумно стара людина отримала своє годинник. І сказала його дружина, ти зараз дивиться.Я забув мій нічник в домашніх умовах!

Наш герой кинувся до годинника, взятого з старої людини, а на них - подарунковий напис до відомого професора. Ця адреса була швидко знайдена, а протягом години збивається на двері професора. Стара людина відкрив її до нього, але, визнаючи роба, відразу втратила свідомість. Добрий лікар. По дорозі вони стали чудовими друзями!

через anekdotov.net/story/today.html